234

bolbov

преди 9 години

Сянката на Червения октомври е вече над целия свят.Народите видяха,народите ски си ха от горчивите плодове на пазарна икономика и демокрацияЧовечеството ще отхвърли и изолира от управлението на света тези фалшиви,хищни,без стоки ,злчни същества,които приличат на хора,но не са.Тези същества с борсови спекулации,банкови транзакци,кредити,и какви ли не подобни инструменти за мъчение и убиване лишават ежедневно от живот милиони по света.Където не успяват по този начин пращат грозни войскови армади,

233

Анонимен

преди 9 години

много са смешни западните и американски медии. Как се надъхват и злорадстват. А Путин си играе играта и ги съсипва. И ще продължава да го прави до победата. Очевидна е подкрепата за Путин. Никой не може да му вземе подкрепата на хората. Дните на САЩ са преброени!

232

Пламен

преди 9 години

с 46% е поевтинял петрола??????????? При нас цените са паднали със 20 ст. Колкото и да смятам не са 46%

231

Луцифер

преди 9 години

Колко приятно е да слушаш червеното квичене! С какъв напън си дават кураж: "Това, което става е много добре за Русия, тъка тя ще излезе по-силна и за рула време ще омете хамериканците!?" Що за *** трябва да бъдеш за да напишеш такъв идиотизъм след като безмилостните факти те блъскат в главата - очевидно какъв - червен...

230

мръсен циганин

преди 9 години

много разбирковци в България ,само дето собственото си положение не можаха да оправят за 25 години и продължават да са наведени ту към един ту към друг,трябва да покажете поне малко уважение към хората които не искат да слугуват на уса и държат на своето ,всичко показва за каква демокрация говорят сащ ,разбира се няма как да се отговори на въпроса какво търсят техни военни по целия свят и дали Русия е заплашила цялостта на някоя държава членка?

229

Румбо

преди 9 години

Соросоидната гмеж припикава от радост-Мечката била умряла!Да,ама не!Да бяха попрочели малко историята.Колко пъти Русия е била в трудно положение,аха да падне,ама не пада!Напротив-завършва войните там където са започнали-Париж,Берлин,сега е ред на Вашингтон!Защото няма какво да се лъжем-срещу Русия се води война на унищожение още преди кризата с Украйна!Крим беше определен за плацдарм за нападение срещу Москва,но благодарение на бързите действия планът бе неутрализиран!Войната е неизбежна,явно!

228

Алекс

преди 9 години

Ако *** продължава с мегаломанският, си велико имперски *** и 100% да направят лихвата свободното падане ще продължи! Гравитацията и икономиката не могат да бъдат измамени с дрънкане на орУжие, директиви и лозунги. Мужиците, дето си го харесват *** скоро, за пореден път, ще минат на"капуста и картошки"...

227

Анонимен

преди 9 години

българското строителство умря кой ще купува наште некачествени апартаменти

226

Атлас

преди 9 години

хАмериканската смрад трие коментари :) безсилни *** хахаха :)

225

1878

преди 9 години

Този е човекът, който ще изрине западняшките и отвъдокеански *** от световната сцена! Жив и здрав да е дълги години, а Русия да пребъде през вековете!

224

морски

преди 9 години

Русия е силна и велика държава и ще излезе още по-силна от този американо-арабски заговор!Слава на Русия и руския народ!

223

salajadin

преди 9 години

KATASTROFATA NA DOLARA SHTE BADE OKONCHATELNA,GLEDAYTE SAMO SEIRA NA RODSHILOVCI,A RUSKATA VALUTA ZA RAZLIKA OT FALSHIVITE ZELENI HARTIIKI E PODKREPENA OT PLANINI OT ZLATO I PRIRODNI RESURSI,I PUTIN NE GO MISLETE,V SAVREMENNATA ISTORIA TOI E NAY PODKREPIANIAT DARZAVNIK V SVETASPEKULATIVNIAT NATISK VARHU RUBLATA SHTE SASIPE OKONCHATELNO USA I EVROGEYCENITELITE

222

yan

преди 9 години

До ПАРТИЯ = МАФИЯА при нас не става това нещо, защото сме "уфци" нали?

221

ime

преди 9 години

Можете да очаквате проблеми с кредитирането за различни фирми и банки, така че ще има реален проблем с финансовата стабилност на Русия. Това е доста лоша ситуация. Единственото място, където е по-зле, е Венецуела", добави експертът.Експертът явно не се запознал със ситуацията в България.

220

Анонимен

преди 9 години

До 4ук4o 245 Напомняш ми на оня ***, който се опитвал да умори жена си със секс и почти бездиханен мълвял "пей, ***, пей но ти остава още ден...".

219

..

преди 9 години

До Анонимен-237Колега, вие сигурно вашите пари ги държите в имотите в Полски Тръмбеш, хората, инвестират в тези празни компютри на запад и милиардери станаха, а пещерняците като теб от 19ти век още чакат световната икономиката да рухне, и да продадат земята си на баснословна сума, на МОЛЕЩИТЕ обеднели западняци.Но нищо, нищо, пази земята, не инвестирай, стой си на село, "самозадоволявай се" със собствено производство лютеница и луканка. В един живот не може от село, та на компютъра...

218

4oko

преди 9 години

Давай Вова !!! Това е последният вой на запдните ***! След няколко седмици целият свят ще е в краката ти! Россия!!! Победа!!! Россия!!! Победа!!!

217

Родопски

преди 9 години

Страшно няма.Народа е плътно зад гърба му. И Сталин ги трепеше като мишки ,но накрая всички плакоха за него. Руска му работа. Само да не се обърка нкой и да помисли ,че през последните 25 год. спазват договорите са спрели да произвеждат оръжие. А на 237 новогодишни поздрави. Много си ограничен завали.

216

ьцн

преди 9 години

Шуткин се на..Ака до ушите, скапаната руско-фашистка *** фалира-заради простия си, *** пастир.

215

абв

преди 9 години

До Анонимендаа, ще купуваме имотчета по 200 евро/м2 :)))