36

Емил

преди 9 години

Да беше влязъл в парламента Дяков, адвокат е човека. А Баракова да си отива в Столипиново!

35

Валентин

преди 9 години

Тая се е вкарала в някакъв филм. Каза , че някой е платил на целия блок, за да я изгонят и сега ще празнуват. Баракова май смята, че целия свят се занимава с простотиите и. Да отива в Столипиново да учи ***, а не да седи в парламента!

34

нена

преди 9 години

такива като нея нямат място в парламента

33

Руска

преди 9 години

Още държим тази нелепа грешка, пред това да изберем някой читав, като адвоката Дяко Дяков примерно.

32

Анонимен

преди 9 години

По-вероятно е да е скалъпено.Не можаха да й простят,че не се отказа.Но прощават на електората си,че е ***.С оня - 15-ти какво стана?В европарламента ли е?Неговите съседи дали се оплакват...хаххахаххах!

31

мая

преди 9 години

ехааааа браво бе! селянката дойде от провинцията и реши че ще вилнее тука в София а пък и трябва да й се кланяме че е депутат!ало я си събери вересиите селячко и се махай не ти е мястото даже и в парламента незнам с какво влезе там с кое напред.......струва ми се на народа скоро ще му писне пак и ще ви измете всички по родните ви места1 щом такива като Баракова ще решават проблемите , само й вижте муцуната *** и преценете сами! резил!

30

Непознат

преди 9 години

Понякога човек остава без думи, няма нужда и от разговор, то по физиономията личи.Много жалко за малкото нормални хора в България.

29

ДО КОГА

преди 9 години

Аман от простакеси в парламента! Има достатъчно кабарета и клубове за тях! МАХНЕТЕ ГИ ОТ ТАМ за бога.

28

me

преди 9 години

Тази изобщо не ме интересува, обаче не мога да повярвам, че в 21ви век, обвинения на съседите свързани с "при нея живее непознат мъж" могат да се приемат сериозно. Хорааа, годината е 2014, почти 2015. Жената има право да живее и с непознати и с познати мъже, ако иска и 5тима, кои са съседите, че да й държат сметка?! Ако наистина има съмнения за домашно насилие, защо не са повикали полицията? Значи няма значение дали жената я бият или не, а това, че им пречи на спокойствието? Баси и държавата!

27

П.Петров

преди 9 години

Вижте си "елита на нацията", който сте избрали да ви управлява! Като се започне от Тиквата, Веждичката, Манолова, Пеевски и се стигне до Баракова и Роско Безноско...Няма обида, като казвам, че народът е много, много... ама много ***! Това е самата истина!Но за разлика другите народи, който също са прости в мнозинството си, у нас селските тарикати са много и много прости, а се мислят за голяма работа и не уважават очевадно по-умните от тях.

26

Румбата Петков

преди 9 години

Баракова да не се прави на утрепана лисица. Защо съседите на Татяна Дончева не се оплакват от шум в спалнята й!

25

Българин

преди 9 години

"Заради скандали съседи гонят Баракова от депутатското жилище"" Голям "проблем . От национално значение.Скандали има само в този апартамент.В другите из страната ни "цари мир и любов".Проблем е ,че премиерът отиде в Германия да иска да прави "хъб",че от там "каза" кои са виновниците за фалита на КТБ. Проблемът е, че един *** ни управлява ,че един *** ни манипулира ,а ние като овце блеем в хор и вярваме ,че Бб ще ни "открие" газови и нефтени находища. Господи ,защо ни взе ума?

24

2

преди 9 години

важното е да си пИпиляв ;)

23

Анонимен

преди 9 години

Как все се набутват да управляват такива боклучета бе, човек направо се отчайва?И това нещо, което няма елементарно възпитание, тръгнало закони да кове!

22

Анонимен

преди 9 години

Ей с такива кифли, при това дърти и грозни ви замазват очите!А на въпроса кой открадна парите от КТБ, никой не отговаря, правят се на разсеяни!

21

Изглежда

преди 9 години

пак играят пари. Някой е подплатен, за да изгонят тази жена. Каква е гаранцията, че не са купили и майката за да й повлияе и затова да са кавгите им. Когато ББЦ са съставяли листата са слагали хора на случаен прнцип, а сега се чудят как да я унижат, за да я махнат. Знам и за други градове кой са от ББЦ, платен някой и той си слага мои и твои. Така, че няма какво да се учудваме. Пследната интрига. А сега Росенчо до Баракова ли ще се нареди? Тц, язък.

20

Анонимен

преди 9 години

от тази разуздяна депуПатка какво искате

19

Анонимен

преди 9 години

До въйвъй Тиквата е ненадминат по простотията . Спомни си ,,Кой ме направи мене сирака ,кмет генерал,, казано за пръв път ,през лятато на 2011г. в село Падина- Девненско пред студенти Повторено в ,,независимата преса,,.После в Габрово. Апреди месец ,,16 години без мама Мецанка,, И ,тежката артилерия на ГЕРБ, юристкатаа на психиатрията в Русе ,Атанасова не отстъпва на Манолова и бяга пред нея по простотия. .

18

Анонимен

преди 9 години

И тази викате е депутат, а? От коя партия е, че не разбрах. Или тази е от прескачащите електрони?

17

Анонимен

преди 9 години

Първо, битовите скандали са за полицията. Ако има побоища, има и законни последствия!Второ, аз лично искам веднага да се разкара това понятие "независим депутат" и изобщо всякаква минфестация на каквито и да са независими депутати, защото това е абсурдно!!! Ние нямаме мажоритарна изборна система, че да изпращаме отделни личности в парламента, които да представляват даден регион/град/село. Тези "независими депутати" са политически ***, чиито глас се купува в решителния момент!