15

Анонимен

преди 9 години

Не е чудно, че са така настроени, след онова, което се случи на 11 септември.

14

Анонимен

преди 9 години

Да питат сен.Маккейн какво е пял пре годините във виетнамски плен и да видят последствията-болен мозък,готов да запали всичко,за да си отмъсти за пленяването.Та така-бой,бой,а после-защо ни режат главите,пък и никъде май,освен другите болни мозъци и унас-същите-не ни обичат и не искат нашето"демокротизиране".Американското общество очевидно е болно;жалко,че нашите "болни мозъци му играят по свирката!

13

SS

преди 9 години

остава да се разбере и какъв е процентът на ислямистите, които оправдават рязане на глави на американци и на сътрудници на ЦРУ

12

Анонимен

преди 9 години

Другата половина оправдава изтезанията и без разпит

11

Анонимен

преди 9 години

Само половината ли?

10

Анонимен

преди 9 години

ЛИЦЕМЕРИЕТО НА АМЕРИКАНЦИТЕ, НЯМА ГРАНИЦА! Някой да ги пита,кой проповядваше закона за човешките права? Естествено за тях този закон не важи,но за другите е задължителен.

9

Анонимен

преди 9 години

При положение че има гадини да ти целят кули със самолет, методите са правилни.

8

РЕЖИМЪТ В САЩ

преди 9 години

все повече заприличва на ФАШИСТКА ГЕРМАНИЯ. Само фасадата е малко по-умела. 200 семейства контролират страната. 30 % от парите са в ЕВРЕЙСКИ ФАМИЛИИ, а всъщност никой не знае, защото ФЕДЕРАЛНАТА РЕЗЕРВНА СИСТЕМА е СЕКРЕТНА и ЧАСТНА и това е НАЙ-ГОЛЯМАТА ТАЙНА на АМЕРИКА

7

Онанимен

преди 9 години

Половината американци оправдават мъченията при разпити. Но те не знаят, че информацията за атентатите, организацията и осъществяването им става под вещото ръководство на ЦРУ и свързани с него организации. ЦРУ обучава араби, които впоследствие праща като инструктори при ислямистите. Именно внедрените отвън араби са двигателя впоследствие за набирането на хора за атентати, войни и т.н. Всички операции се наблюдават и коригират, ако е нужно. Участниците не разбират в какво са се забъркали.

6

Анонимен

преди 9 години

От това проучване е ясно едно, а то е че до такава степен са промили мозъците на обикновените американци, че няма накъде. Това се случва и у нас през последните години - 24 часа абсолютно едни и същи новини-лъжи се повтарят във всички телевизии до втръсване, докато станат истина и хората се зомбират и опростачат от тях. Това е ролята на медиите в днешно време.

5

Тъпото

преди 9 години

Да живее демокрацията! И ние на тия им викаме пример за подражание!Ако те сани примера, защо тогава ви есрам от Белене? Ми че то комунизма даже е бил по-демократичен - поне е вкарвал инакомислещитесъс съд и присъда, демек по закон в изтезателни концлагери. А тия демократчета само по подозрение и бой, изнасилвания, душене прочие. Извинете, но нали дмокрацията бешеразлична от комунизма, защо нещо не нмирам разлики. Сигурно щото съм ***!

4

Бирено шкембе

преди 9 години

Те половината американци също така вярват че слънцето не е звезда, и че кока кола зиро няма калории....

3

slan

преди 9 години

Може да е поръчкаво изследване.Изтезания за измъкване на истината е имало и в Европа през Средновековието,особено по време на Инквизицията.Но както писа един немец,дори Папата щеше да си признае под изтезания,че е последовател на Дявола.Дотолкова са достоверни "признанията".

2

Ястреб

преди 9 години

Същият процент краваристанци все още вярват, че кулите им бяха бутнати от Ахмет и братовчед му Юмер, които живееха в пещера в Афганистан, денем плашещи козите с изпочупената си Тойота, а нощем скандиращи "Смърт на Америка" около огъня! А останалият процент американци все още търсят отговор на въпроса - Кой, как и защо ги събори тези кули?!

1

+++++++++

преди 9 години

Разбира се,че ще одобряват--от такива *** и ***,какво очаквате????