32

тя

преди 9 години

Общината в София трябва доста инвестиции да направи за да привлече външни туристи.

31

тя

преди 9 години

В София не е това, което е в празнични дни в Прага и Будапеща.Там не може да се разминеш от туристи.

30

Анонимен

преди 9 години

Как искате София да се развива като ББ- Бога от Банкя я монтира и каквото той каже това става. А за ББ е ясно, пипето му е като на кокошка ама краденето като на орел. И....София си остава град с много ***, лоша организация на движението, без идеи за подобряване на инфраструктурата, всеки от общинарите краде колкото и каквото може. Само за т.н. движение " София диша" ЕС отпуска 2милиона, харчат се около 200 000 и останалото се делка от Едрева и дрогарете.

29

L

преди 9 години

До Анонимен"София е лошо стопанисван и управляван град по една основна причина, неграмотни и крадливи са в управата. Поне половината от парите се крадат" Ха ха, че вие столичани сте късметлии, в прованса крадат 120%.

28

Анонимен

преди 9 години

***, като че ли европейските градове като Амстердам или Хамбург не са столици на разврата, е там таковат за повече пари, но и доходите са им са по високи....

27

СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ

преди 9 години

ГЛОБАЛИЗАЦИЯ!

26

DEVIL-JIN

преди 9 години

До-39 това което си го написал е абсолютно вярно,разликата че не се отнася само за столицата а за цялата страна.

25

Анонимен

преди 9 години

Нека сме реалисти, София е лошо стопанисван и управляван град по една основна причина, неграмотни и крадливиса в управата. Поне половината от парите се крадат. Сегашната кметица е *** на най-тъпия премиер в историята ни. Няма идеи за период от поне 50 години. Всичко е на парче като основното е колко и как ще се открадне. Основната цел е да се събират пари. Разбра ли си къде са парите от паркиране в зоните? Не! Някой прибира без да е вложил и лев. И селяците я довършват с манталитета си.

24

Валентин

преди 9 години

Тая година 500, догодина 600 туристи...и ний сме дали нещо на света :) Честита Коледа!

23

Анонимен

преди 9 години

СОФИЯ БЕШЕ ХУБАВА ПРЕДИ 30 ГОДИНИ. РОДЕН СЪМ В ТОЗИ ГРАД И ПОМНЯ КОЛКО СПОКОЙНО И КРАСИВО БЕШЕ. НО ОТКАКТО НИ ДОКАРАХА ДЕМАДЕКРАЦИЯТА И СЕЛЯНИТЕ НИ НАПАДНАХА СОФИЯ СЕ ПРЕВЪРНА ОТ КРАСИВ ГРАД В СЕЛСКИ КУРНИК.

22

Ro

преди 9 години

Koe да уважаваме? На каква база да стъпим? Тежкият мутробарок и простотия ли? Една шепа хора действат, останалите рушат и не се интересуват какво е извън входната им врата. Умните хора пазят наследството си и печелят от него. На другите им харесва да живеят като прасета в пост комунистически филм на ужасите. Еми, сори.. Не ме кефи и няма да го уважавам. Темата за бездомните кучета и каруците дори няма да я започвам.

21

дедо Ташунко

преди 9 години

Много слабо четиво, много слабо посещение... на най-бедната европейска столица, докарана на това дередже от децата и внуците на червените другари. От комунистическата архитектура могат да се възхищават само ***. Щели да дойдат по празниците няколкостотин човека... Има европейски градове, където пристигат на празниците по 1 милион туристи на ден!

20

Сандо

преди 9 години

Абе, уважаеми сънародници,света е голям и има пазар за всичко, ама като чета коментарите - е нЕма такава нация никаде!!! Ама не си заслужава, ама тъпо е, ама снимката е стара... Еми уважавай се за да те уважават!!! Като нещете, ходете там където ви харесва! Какво сте се вързали тук? А този дето не е видял чуждите туристи в София, ако ги търсиш на кооперативния в Люлин, е вЕрно няма! Пловдив е по-приятен, не споря, но има пазар за всичко - стига да не ни управляват ***!!!

19

Ro

преди 9 години

Не знам кой е този луд, който ще идва като турист в София... Имат цяла Европа пред себе си - катедрали, култура, музика, архитектура и пр. Тука имаме няколко красиви сгради в центъра и вече голямата работа. Столицата ни прилича на гето - разбито, мръсно, саниране на парче и целенасочено унищожение на малкото арх. паметници, които са ни останали. Замяната на павета с асфалт и безумните строежи на стъклени гробници до изнемогващите ни соц кооперации. Идилия.

18

Анонимен

преди 9 години

България - световен туристически център! Напред, българи!

17

Анонимен

преди 9 години

Gospoja Patrishka, a za ciganskoto geto ne se li interesuvat chujdencite? Poneje tam ima dosta gladuvashti hora! Haide sega platenite draskachi pochvaite da pluete!

16

Анонимен

преди 9 години

Дрън дрън. Четири храма на 200 метра. Това го има на хиляди места по света ама айде да се направим на уникални.

15

Анонимен

преди 9 години

до 15Актуална е снимката- дръвчетата са си зелени и в момента- и аз не знам що, но тоя с късите ръкави явно е на поне 3 уискита

14

Анонимен

преди 9 години

Един по къси ръкави - тази снимка през септември или октомври е правена, с онези зелени дръвчета зад групата?

13

Анонимен

преди 9 години

до 13Особено ако срещнат там празнуващият Опулев и го погледнат странно.