52

Анонимен

преди 9 години

Още една демократична държава под шапката на кралицата, която смята че тия бонбончета са по-човеци от нас българите. Дали ми е жал? Никак! Като давате паспорти на терористи им сърбайте попарата. Като нас ни наричате *** и ***, гледайте как щеви замеряме с ***. Хубаво го е казал древния велик българки народ - каквото посееш, това ще жънеш. И понеже не разбирате българите ето ви арабския еквивалент- който сее бури, жъне тайфуни. Честито!

51

МОМЧЕ КАТУНАРЧЕ

преди 9 години

САТАНИНСКИ СТРОФИ! КОЙТО РАЗБРАЛ, РАЗБРАЛ! АЗ КАЗАХ.

50

Анонимен

преди 9 години

Загинал е за каузата си. Мюсюлманите по света са борци против фашизма. Те се борят с американския, англо-американския фашизъм!

49

Анонимен

преди 9 години

О, ислямист ли бил? Аз за момент си помислих, че е последовател на будизма. Религията на мира фор дъ уин.

48

Бай Хой

преди 9 години

А видяхте ли го Сидни-то.....не можа да издържи да се не покаже, той е работил даже в това кафене!!!!

47

Уау

преди 9 години

До РумбоСлучая може да бъде разгледан и под друг ъгъл.Ако е бежанец и противник на властта там то логично е да се предположи ,че отношението му към УСА и съюзниците би трябвало да е по-различно от това на властите от които бяга ,ако ли пък не той е всичко друго но не и бежанец.

46

Румбо

преди 9 години

Малко софистика.Терористът е ирански бежанец,следователно противник на режима там!Значи противниците на властта в Иран са терористи,май?То и ние доста "бежанци" поехме...

45

PSY Opera

преди 9 години

07 the key

44

Анонимен

преди 9 години

Откъде го намериха този Иранец - ЦРУ .. Иранците в петте очи ги преследват , Леля живе в Канада има приятелка Иранка , преследват ги за щяло и нещало.. Да пръднат в кинефа ги викат в полицията да ги питат защо пръдна в кинефа..

43

хаха

преди 9 години

До Уаунема инфо да ти отговора, аз съм верен на днес.бг, според тях "Един полицай бил ранен при проникването в кафенето, което довело до залп от ответен огън от останалите участници в акцията, съобщиха австралийски медии.". С други думи, някъде в широкия свят някой някъде нещо е нещоправил. Няма информация. Но принципно австралийските медии са "съобщили". Това е. Нямам думи, тоя сайт просто за международни новини НЕ става. Нищо лошо де, поне за България е ОК.

42

Сянката

преди 9 години

Поредният испаткал макакДали ще го харесат сега тия девственици

41

Болярина

преди 9 години

Иранец.....ясно ....САЩ и НАТО да подготвят удар срещу Иран заради този , зверски терористичен акт....защо не казаха че е саудитец ...а точно иранец...

40

sallaadin

преди 9 години

САЩ, АМЕРИКА: Афганистан, Ирак, Либия, Сирия до тук ДОБРЕ, много ДОБРЕ, въпросът е Кога ще дойде редът на коренът на всичко ЗЛО на земята ИРАН, КОГА, ако не СЕГА?

39

Уау

преди 9 години

"Полицай с щит водел атаката","един полицай бил ранен което довело до залп от ответен огън".Всичко това ,ако е вярно накрая да не излезе че жертвите са от полицейски огън.

38

Анонимен

преди 9 години

Мохамеданите съвсем са изкукали вече

37

Анонимен

преди 9 години

Това са пишман терористи , финансирани от ЦРУ избил един двама колко да уплаши населението , да стане , да гласуват за по-голяма полицейщина.. Тва ако бе терорист щеше да избие сто..

36

Анонимен

преди 9 години

Мек макарон , не ги е избил всички.. За какво въобще е почвал... Чудя им се тези пишман терористи.. Знае че ще го убият.. Такава е философията на властта избива терористи.. Иначе всички ще помислят че властта е слаба и могат да се гаврят.. Кокато си решил да ставаш курбан , трябва да вземеш най-малко 20-30 врагове ..

35

Анонимен

преди 9 години

Сидни, вече прекали, спри се!

34

Е, видяхме ги

преди 9 години

"Погледнете бежанците с други очи!"Гонете всички, за да не ги гоним ние, г-да управляващи

33

Ъц

преди 9 години

"Не е луд този, който яде баницата, а онзи който му я дава".За пореден път ставаме свидетели на краха на мултикултурата!