33

идея

преди 9 години

Трябва да говори с шефа на Мешерето.Цацаров върху тях каква ли власт има?Явно никакава!

32

отговорът

преди 9 години

15/15 - 1!

31

Непознат

преди 9 години

Голяма работа излезе тоз Москов.Ние като си плащаме осигуровките и пак си плащаме за всичко нали????За какво се плащат тез осигуровки, ще позлатите вече тази здравна каса, Само пари събират там и нищо друго???

30

Коки

преди 9 години

Е докъде са... До под кривата круша. А и *** колко можеш да го уплашиш с глоба, пробация или условна присъда?

29

аз

преди 9 години

До цацаров пита московЕ,и те ще ти отговорят със същото.

28

Анонимен

преди 9 години

А колко дела има за невнасяне на задължителните по закон здравни осигуровки, за заплождане на малолетни и непълнолетни по няколко пъти, до пълнолетие?

27

АЛО , ДОКТТОРИТЕ,

преди 9 години

ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ---САМО И ЕДИНСТВЕНО ВИЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ РЕФОРМИРАТЕ И ДА ЗАЩИТИТЕ ПРОФЕСИЯТА И СЕБЕ СИ!!!!ЧАКАТЕ ЛИ ДРУГ ДА ВИ "РЕФОРМИРА"---ЗАГУБЕНИ СТЕ!СЕГА Е МОМЕНТА ДА РЕШИТЕ И ДА ОПРАВИТЕ ЗДРАВНОТО ДЕЛО В БЪЛГАРИЯ!/...иначе само ще ви ругаят, унижават и насилват...///

26

sallaadin

преди 9 години

АЛО ДОКТОРИТЕ: Вземете нещата в свои ръце, когато ви повикат от квартал на РОМИ: 1во поискайте личните данни на лицето дали е осигурено и 2ро поискайте съдействие от Полицията, ако нито едното не е налице не тръгвайте, щото и без това работите за без пари и нищо не рискувате, благодарности няма да получите, напротив ще получите ругатни, обиди и насилие върху ви. Народа е с Вас и Москов е с Вас!

25

..ше те заболи 31..

преди 9 години

...не си Господ...!!!!!!!!!!!!!!Не се заблуждавай!

24

цацаров пита москов

преди 9 години

Кво ме боли ....я за докторите?

23

Анонимен

преди 9 години

Отвратително, тоя некадърен нарцис си плаща на ***, само вижте коментарите към всяка статия където го споменават, иначе е въздух под налягане.

22

ЦАЦАТА ДОЛУ!

преди 9 години

ВМИРИСАЛА СЕ Е ОТ КОРУПЦИЯ И ТЪМНИ ПОЛЪЧКИ!

21

ОСТАВКА!!!

преди 9 години

В БЪЛГАРИЯ НЯМА СЪД И ЗАКОНИ!ОСТАВКА !НЯМА ДА ВИ ТЪРПИМ ГАДОСТИТЕ!!!!БЪЛГАРИ , ДА ИЗГОНИМ ТАЯ КОРУМПИРАНА ***!!!!

20

Факти,факти

преди 9 години

Безсмислено е. Те нашите съдии Ставийски не осъдиха дето уби един човек и осакати втори та камо ли да осъди някого задето бил друг.А и като ги съдят като за смях-побойника над фелдшерката от Враца е осъден да плати 1000 лв.На бас,че няма да ги плати и че никой няма да може да го накара да ги пплати.Ставийски пък си е на свобода и секунда в затвор не е влизал.Не вярвам в правосъдието.Има 227 бити медици за една година.За нито един от тях БХК не се е застъпил .Красноречиви факти,нали?

19

БРАВО МОСКОВ!!!

преди 9 години

НАРОДА ТЕ ОБИЧА!!!ТИ --ЕДИНСТВЕН ЗАЩИТИ ЛЕКАРСКОТО СЪСЛОВИЕ ОТ НАСИЛИЯТА НА *** И НЕГОДНИЦИТЕ!ИСКАМЕ ОХРАНА ЗА ДЕЖУРНИТЕ ЛЕКАРИ!!!

18

Анонимен

преди 9 години

Министърът да отговори !!!- Колко са осъдените доктори (лекари, мед. работници), които по некопетентност са убили (умъртвили) свои пациенти (включително и деца) след встъпването на БГ в Евросъюза???

17

Анонимен

преди 9 години

Променете законите бе. Да мога да си отбранявам имуществото и физическото здраве бе, толкова много ли искам? Държавата очаква от мен да съм рамбо, та да бдя ден и нощ над къщата, а ако ми налетят 20-ина, очакват да ги надвия с голи ръце.Е, ИЗНЕНАДАН ЛИ Е НЯКОЙ ТОГАВА, ЧЕ БАНДИ СВОЕВОЛНИЧАТ И ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ?

16

Анонимен

преди 9 години

Тоя потомствен партиен принц и много "кадърен специалист" дали ще свърши нещо, освен да си лъска имиджа до края на мандата?

15

До бай Ганю

преди 9 години

Добро предложение правиш, но аз предлагам една корекция.Полицията не е длъжна да слугува на ромите, които викат Спешна помощ за щяло и нещяло.Всяка ромска махала да сключи договор с охранителна фирма, която при всяко викане на линейка да праща екип яки момчета. Хонорарът на тези охранителни фирми да се удържа от общата сума пари, която тази махала получава като "интеграционни надбавки".Иначе - дават им наши пари за надбавки и те ги изяждат и изпиват, да не мислиш, че купуват книги с тях?

14

Анонимен

преди 9 години

АЗ ПИТАМ КОЛКО ЛЕКАРИ ИМА В ЗАТВОРА ЗА ПОДКУП