5

Анонимен

преди 9 години

Човечеството не познава по-зловеща,бесовска,животинска идеология,която всъщност е носител на Сатана-ционизма.Идеология за "висша раса".Прословутата еврейска хитрост.

4

Анонимен

преди 9 години

Бежанец от Иран е терориста. Бивш Шия станал Суни. Заложниците са били принудени да развяват ислямски знамена. Не се знае как е свършило всичко, но е свършило. Дават нон-стоп по новините. Органите са знаели за неговите крайни изказвания и заплахи по социалните медии.

3

уплашен

преди 9 години

Пу пу, плюх си в пазвата! Набързо прочетох заглавието " Похитителят НА Сидни е с .... ", та се уплаших да не са забърсали нашето Сидни в суматохата.

2

Анонимен

преди 9 години

Проблем > Реакция > Решение. Така действа новия световен ред. Тероризмът е стъкмен нарочно, за да се затегне примката около правата на хората. Сега от САЩ, ако искаш да изпратиш едни кирливи 100 долара, ти искат ЕГН на получателя и го проучват до дъно. Сакън да не спонсорираш случайно някоя терористична организация.

1

kakak

преди 9 години

Ислямо комунизма? Абе баце ти май нешо си станал жертва на здравната реформа ама карай. Ходи и САЩ да ти разпорят *** и готово.