14

Язе

преди 9 години

Добре де, гей... Както ти имаш правото, да изразяваш сексуалната си ориентация, така и аз имам правото да не харесвам сексуалната ти ориентация. И аз се чувствам подтиснат, кога вие не споделяте мнението ми за "обратните" И аз съм човек. Не ме съдете заради възгледите ми!

13

ано мнимен

преди 9 години

да създадени са от его капитализма без солидарност

12

От 11-Сексистката

преди 9 години

Точно в 23.34 ч., преди лягане, правя равносметка: 2 плюса и 12 минуса!Значи тук мъжете-сексисти са 6 пъти повече от останалите! :)

11

спанчо

преди 9 години

Луис Килес

10

Анонимен

преди 9 години

Еврото задмина долара, защото за разлика от зелената тоалетна гартия, еврото има покритие.

9

до 14

преди 9 години

Според мен, психологът му го е посъветвал да използва форума за отдушник на комплексите му.

8

Маркс

преди 9 години

Аз не слагам минуси, имам нещо по- подходящо, да- да!)

7

Сексистка

преди 9 години

Хайде сега да видим колко от мъжете-посетители на сайта ще ми сложат "минуси" само заради ника! :)Така ще видим колко са господата сексисти тук.

6

Discovery

преди 9 години

БГ моралистите веднага ще я налазат тая статия и ще почнат да обясняват, кое е правилно кое не :)... ама докато обясняват да се гледат в огледалото, че тея къде най-много за морал говорят са най-криви, ама не го осъзнават :)

5

3 до 4

преди 9 години

3 е до 1сорри

4

Маркс

преди 9 години

В България няма хомофобия, просто харесваме садото, а, че гейовете не харесват мазото, си е техен проблем! И не сме сексисти, това, че искаме да *ме всички жени и особено изрусените, не е сексизъм, това е похот. Не сме и зависими от технологийте, ние просто сме си киборги използващи различни ОС, пфу!

3

Анонимен

преди 9 години

Левичарско-Толерастки глупости, да нахраним бедните в Африка, Феминизъм и т.н.Ясна подцел унищожаване на Христянското семейство !!!

2

до 2

преди 9 години

Ами и те това искат - да не им се натрапваш с хомофобията си, да си хомофобстваш у вас, а не навън да им пречиш да си ходят по улицата - било то на пазар или на парад... Не мислят, че е прекалено нахално да се иска това.Кой е прав? Кой е крив?Не става ясно...

1

хомофоба

преди 9 години

"хомофобия"е, това е факт в българия. не ги харесване "хомо"-тата. Не ги и мразим толкоз, по-скоро ги презираме. Кой е прав? Кой е крив? Не знам, и не ме интересува особено, но предпочитам да няма такава "страна на нашето общество" в медиите. Това не означвава, че не може да си имат гей-сайтове (или квото там му викат). Да не се натрапва, това е цялата философия. Не мисля, че е прекалено нахално да се иска това.