8

zip

преди 9 години

centralnata bulgar administracia e izlishen luks i e za totalno sakrastenie.samo s mestna administracia bg ste ima po-dobar rast v ikonomikata si bg narod.i orajieto na otslujilite voennata si slujba bulgarski grajdani da si ostava u doma im legalno - da si opazvat jivota i imota.

7

цеко

преди 9 години

И да събират си ги събират джоба!!!!!1.5млн бедни...много повече сме ножицата е голяма милионерите много, заради дивия evreiski капитализъм без солидарност....продължавайте намалявайте населението

6

vesko02

преди 9 години

Професорите се грижат за разходите,а приходите за да станат разход някой трябва да ги създаде.Тези хора намаляват всяка година.

5

Анонимен

преди 9 години

До ГрадскиТова отдавна трябваше да стане! Но той първо беше близък с Делян Пеевски, сега е близък с Николай Горанов, в по-далечни времена пък беше близък и с Р. Овч. В общи линии той е близък с всички! А определено същия не си върши добре работата ! Експерти от чужбина - СБ и от България изразяват мнението,че има огромна не събираемост на данъците в България. Но управляващите вместо да сменят мениджмънта на НАП, намаляват плана за събиране на данъци. В резултат на тази политика се теглят безу

4

Анонимен

преди 9 години

До 2 и 3Така е Б. Атанасов е близък с върхушката на ДПС и на практика е несменяем

3

Градски

преди 9 години

АМИ СМЕНЕТЕ ШЕФА НА НАП!

2

Анонимен

преди 9 години

Не е проблемът в бюджета! Проблемът е, че ръководството на НАП независимо, че не си върши работата е несменяемо от години! Това ръководство се състои от некомпетентни и икономически неграмотни хора! Основното занимание на тези хора е не как да оптимизират работата на Агенцията, а как да се подмазват на силните на деня. В момента НАП е задръстена от бюрокрация и неспособни ръководители, които спъват работата и. Докога?!Кога най-сетне управляващите ще забележат този проблем?

1

Анонимен

преди 9 години

Е как ще събира приходи като:1. Няма кой да работи, , защото народът е в чужбина2. Няма кой да купува, защото народът е в чужбина3. 50% от работещите са на мин.осигурителен праг.4. Всеки се тарикати и гледа да не внася данъци и осигуровки.5. Краде се на поразия.6. Не се събират акцизи, защото някои фирми все не си монтират измервателни уреди.7. След случая с КТБ е ясно, че колкото и да се внесат в бюджета, все ще бъдат откраднати. 8. .............Извод: Няма оправия, ще дълбаем дъното.