30

Маркс

преди 9 години

И за какъв държавен глава става дума? Омерзен съм, пфу!

29

Маркс

преди 9 години

Като ги гледам политиците ни и ги противопоставя на една истинска служба като МОСАД, бих казал, че повечето от тях ще влязат в затвора и то задълго! Писанчев трябва да знае, че падне ли ДАНС се връща цецовия неофашизъм и гражданската война е повече от сигурна!

28

без

преди 9 години

ДАНс - без руска връзка.Да работят за ЕС , демокрацията и РБългария.Без да гледат да изпълняват заръките на БКП/БСП- напред към Евразия и Русия.( както искат Путин, Медведев, Иссаков.)

27

Хм...

преди 9 години

Днес Агенцията припомни, че ГЕРБ искат пак президентът да назначава директора й, защото това право му било отнето заради превземането на една от българските служби за сигурност от олигархични кръгове.---------------Борисов се готви за президент ли? Ами ако замисълът се осъществи и контролът на трафикът да се управлява от едно място, т.с президента, а пък с Борисов се случи нещо к`во ща правят?пп. обезлюдява се държавата и да се ползва за трасе ли? Това ли са целите?

26

Х

преди 9 години

Добре ,че журналистите разкриват някои престъпления,от ДАНС няма никаква полза.Щом не искат президента да избира шефа им ,може да искат Пеевски да го избира.

25

Анонимен

преди 9 години

До elkatanevaДругарко Червенкова вземи си Писанчев и си го води в вас на Бьлгарина не му трябват такива *** който ловят само кокошкари

24

Анонимен

преди 9 години

Да затварят тоя покварен ДАНС-инг и това е. И без това са на щат към мафията, защо им е и държавна заплата да им тече.

23

Ганьо от Европата

преди 9 години

"...както и на старата разпоредба директорът й да се избира от президента, а не от парламента, както е в момента."И къде ви е демокрацията? Ами то излиза, че цялата власт пак се съсредоточава в едни ръце. И на практика какво се получава, може би връщането на т.нар. "партийна номенклатура" както по време на соца!? Криворазбраната димокрациоооооооон!........Какво е носталгия?Желанието да се върнеш за малко в Родината и да разбереш,че не си заминал...напразно!

22

Джони

преди 9 години

Да извадят от там БОП-а и да ги закриват, без това не вършат работа за 5 стотинки.

21

elkataneva

преди 9 години

Не може,гда от ДАНС!Не може !В тази американска колония става само това,което разпоредят от Вашиннгтон ,а както добре помним, питбула на Б.Борисов, Цв.Цветанов съвсем скоро се върна от преподготовка, със съвсем осъвременени указания,които трябва безусловно да се спазват. А ирландската овчарка няма нужда да я подканят,тя е готова на всичко.

20

Tina

преди 9 години

...Слушайте повече Алексей Петров...Новата цел за унищожение - малкия и средния бизнес.Няма ли ги тях - няма и гръбнака на икономиката.Тогава Борисов ще постигне целта си от лятото - фалит на държавата, разграбване на малкото, което е останало, нови комисионни в милиарди от САЩ и Турция затова, че им поднесе България на тепсия...След това - Game over...

19

Tina

преди 9 години

Каква и целта? - Плевнелиев да назначава шефа, Борисов- заместниците му. Всичко съсредоточено в ръцете на една партия! Каква е разликата с комунизма?...Разчистват ДАНС, за да дадат сигурност единствено на себе си. Разчистват съда, за да си дадат безнаказаност. Разчистват армията, за да се предпазят от преврат - масово напускане на офицери, толеранс на турци и ***.Борисов, Искров, Местан и американското посолство са виновни за КТБ!Слушайте повече Алексей Петров...

18

Анонимен

преди 9 години

Плевнелиев е последния, който трябва да назначава шефа на държавна сигурност, защото е абсолютен послушко и подчинен на цял куп хора, нищо че на книга се води президент. По-добре само да срича новогодишната реч, той за друго не става.

17

Анонимен

преди 9 години

Оставаше Писанчев и да е за да го уволнят. Стига глупости - ДАНС не може да се реформира само, както и съдебната с-***. Както и коя да е с-***. То ако можеха нямаше да има нужда от реформи

16

gerbist

преди 9 години

Добре е редложението г-н Плевнелиев да назначава шефа на държавната ни сигурност.Така реално шефът ще е назначен от някой, който е избран директно от народа.

15

Анонимен

преди 9 години

Целият ръководен кадър на тези служби са се клели във вярност към КПСС.По-младите, които не са били родени тогава са цинчета ивнуци на същите тези предатели.Така, че какво очаквате от тези "хора"?На всякъде по света има една полиция и това е всичко, но хората си вършат работата в полза на държавата.

14

Анонимен

преди 9 години

Taкива паразитни "хранилки" за наши хора, като ДАНС трябва да бъдат ЗАКРИТИ!!!Това са развъдници, чиито кадри рано или късно отиват на страната на мафията

13

Анонимен

преди 9 години

Ако имаше ДАНС, нямаше да има фалит на КТБ или и тогава ДАНС беше на "НАШ" човек

12

Анонимен

преди 9 години

Бааааа, как се радвам, че се махнах от тая помия!!! Най-превилното решение в живота ми, след това да напусна страната :)

11

Анонимен

преди 9 години

"ГДБОП беше преместена от МВР в ДАНС от кабинета Орешарски."Е, нали Пеевски беше шефът и на двете агенции, за това я преместиха в ДАНС!!! ДАНС, МАНС, ГДБОБ, не ял боб. Все агенции за събиране на лични данни и за вадене на кирливи ризи. В нормалните страни си имат едно МВР и това е!