29

баба

преди 9 години

40 години внасям осигуровки,изплащат пенсия върху 36-37% от внесените пари за осигуровки.Къде отиват останалите проценти?За раздут щат на НОИ,за коли,за спасяване на държавния бюджет?Колко пъти комунистите го излапаха?

28

zzz

преди 9 години

Пишете на кирилица.

27

бб

преди 9 години

дори и всички да си плащаме осигуровките сега , кой ни гарантира , че след време ще има пенсия за нас 25-30 годишните. До тогава няма да останат българи да работят . Защо не внасям вноските на моя сметка и колкото внеса , толкова ще ползвам

26

az sam

преди 9 години

Мястото на тоя е в затвора от преди много години.

25

Невена

преди 9 години

Точно така, ***! Аз имам 42 години трудов стаж, учила съм висше образование задочно, но нямам годините за пенсиониране! За 42 години ще имам пенсия около 300 лв., за още една-две сигурно ще изкарам за 0.50 ст. На мен като не ми стигат парите ще си намеря начин, но всяка година да ме пращат в следващата и следващата.... Изащо само 3-та категория е потърпевша и то няколко набора, а военни, а полицаи?

24

да

преди 9 години

много от тия, дето драпат за пенсия, си мислят, че ще хванат джакпота. Огромната част от тях ще се приравнят с клошарите! Най-добрата пенсия е заплатата!

23

Анонимен

преди 9 години

А бе ***, кой ти иска мнението.

22

*

преди 9 години

Нейков не иска да се пенсионира с неговата заплата и бонуси ще я откара и до 90 г.Какво го интересува него , че хората но 50 г. са инвалиди , кой с инфаркт , кой с дископатия , а друг с очите

21

напротив,

преди 9 години

много си е добре човеко-директор на Балкански институт.Така си и побеля на стола от нищоправене.Е,има малко зор,това коктейли,хапване,пийване.Мислите ли,че сутрен му е лесно.

20

Анонимен

преди 9 години

Тоя самозабравил се тип не е със всичкия си!Ако може ще направи възрастта за пенсиониране да е 100 г и пак няма да е доволен.

19

м

преди 9 години

Нейковдянковци,мислят че пенсиите са математика сметки,а не энаят че трябва да има пари които са дадени в фонда пенсионния от хората в таэи държава,това не им е ясно че първо ред правила сигурнос предскаэуемос условия това мотивира българите да эаработим ние и от там да се мотивират и чужди инвестици да дойдат в държава,ние да напълним касата на държавата и пенсионните фондове,ако не эаработим,иэобщо да не давате пенси пак няма да има пари в фонда,оправете държавата,парите ще дойдат сами

18

Барабанчика

преди 9 години

Само така Бойко,помогни на хората,че и те да ти помогнат!Не слушай този *** Нейков,той иска да работи като баба си Цола Драгойчева -с памперс до 90 лета.Иска да работи ама като чиновник,а не с кирката в забоя!Дай на хората малко въздух,че инак става лошо.....

17

стига манипулации

преди 9 години

ДНЕС в Белгия има национална стачка, всичко е блокирано и неработи. Днес хората протестират срещу увеличаване на пенсионната възраст. Нещо да кажете по-въпроса?

16

писна ми

преди 9 години

Аз неискам да плащам пенсионни. Искам да ми дадете правото да избирам, както е в Холандия. Който неиска, неплаща, но се спасява сам на старени. Аз невярвам в пенсията, като доход. Това скоро ще отпадне, а парите ни ще са употрбени от други хора. Писна ми от тия управници, абсолютен ***, то тикви, ***, псевдо комунисти-олигарси, друговерци-крадци, патриоти-алчни ***. *** до ***.

15

Пончо

преди 9 години

Каквото и да мъдрите, както и да се напъвате, решението е това: Ранното пенсиониране да се премахне. Всичкото народонаселение се пенсионира на една и съща възраст. Ранно пенсиониране с привилегия за минималната пенсия до навършване на общата възраст. Настоящите пенсионери минават на минималната пенсия до навършване на годините. Те и без това работят и взимат и пенсии и заплати. Това е изхода. Всичко друго е ялова работа.

14

Homer

преди 9 години

Изверги навсякъде, ми направете пенсионната възраст 100 години и се задавете!!! А българинът да си опича акъла и да запретне ръкави, защото положението вече е непоносимо!!!

13

Браво на

преди 9 години

КНСБ и на Борисов,Третчев отначало беше против,но той прочете съобщението.Оставете това и междинното поколение да се пенсионират,Нейков забрави,че същите хора понесоха и неговата реформа.От 2016-нека да расте,но с 1 месец,а може и от 2017.Вижте европейците-започват от 2025-2030 година,със сегашно рещение.

12

Анонимен

преди 9 години

Отново *** изказвания Пенсионните фондове ще се напълнят ако се внасят реалните осигуровки от работодателите а не както е сега Частниците осигуряват работниците върху минималната заплата Затова и скочиха веднага срещу увеличението и Защо трябва да се увеличава възрастта за пенсиониране За да няма пенсионери и тогава икономиите са ясни Трябва да се иска само трудов стаж 37 и 40 год При тая безработица младите трябва работят за този стаж не до 61 год ами и до 70 год Като станете на 60 ще видите

11

Анонимен

преди 9 години

За пенсия,ти надежда всяка остави :))

10

Анонимен

преди 9 години

Нейков, виж хората в Белгия правят национална стачка, точно по тези проблеми, за които сладко ни баламосваш. Ама сте случили на кротък народ. Ние пък на калпави управници.