6

иж

преди 9 години

Русия и Путин , пестят валутата.

5

РУСНАЦИ НЕМА, ВЕЧЕ..

преди 9 години

Путин се самоизолира и затваря границите .../като едно време СССР/!!!Забранява на държавните си служители да идват в ЕС и САЩ!

4

туристи йок

преди 9 години

ТУК ЛЬХА САМО НА МРЬСНИ ЛЬЖИ. ДРУГОТО ЛЯТО РУСНАЦИ ИЗОБЩО НЯМА ДА ИМА НИТО В БЬЛГАРИЯ НИТО В ТУРЦИЯ. БЬЛГАРИЯ ОСНОВНО ПЬЛНИ ХАЗНАТА С ТУРИЗЬМ НО ДОГОДИНА ЯДЕЦ- БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГАДНАТА АНТИРУСКА КАМПАНИЯ ОТ *** И НАЩЕ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ. ЩЕ ДУХАТЕ СУПАТА ВЗАИМНО. ЩЕ ИМ ГЛАД МИЗЕРИЯ И БУНТОВЕ. АРЕ ВИКАЙТЕ ОТ АМЕРИКА ТУРИСТИ- НЯМА И НЯМА ДА ИМ В ТАЯ ГОРБ ***. САМО ТЕРОРИСТИ ПРЕЗ НЕИЗГРАДЕНАТА ЗАЩИТНА СТЕНА ЗАБРАНЕНА ОТ ТУРСКИЯ ПОСЛАНИК. Рашън йок.

3

Боян Колев

преди 9 години

За какво да идват? Известен ли ви е спадът на качеството по БГ курортите и замърсената вода на морето и мърсотията по плажовете.....А и никоя страна не си позволява подобни политически нападки и оскръбления каквито и нанасят нашият ръководен *** и други полит-простаци!!!

2

Анонимен

преди 9 години

Гладна кокошка с кредити, просо сънува.

1

Балкантурист

преди 9 години

Турските курорти са по-добри от българските.Турците масово почиват в своите курорти. Дори тези,които живеят в Европа и най-вече в Германия масово предпочитат родните си курорти.Руснаците бяха основен контингент на нашето черноморие.Купуваха имоти и идваха всяка година.Сега благодарение на яростната антируска политика на президента и правителството на БГ руснаците се отказват от нашите курорти и продават имотите си.Време е представителите на туристическият бранш да си понесът последствията..