111

Анонимен

преди 9 години

Айфон-ите си ги мушнете в гъзовете,купувате ги за "престиж",хората са ви описали някои от предимствата на Андроид ....но не всички разбира се!

110

тапйдет

преди 9 години

Забравих и за кожената имитация на задния панел, скапаните капачета по дупките, пулсомери , все безполезни неща, никой незнаещ колко читаво работят.

109

?

преди 9 години

Ако Samsung или Andrid бяха по-добър продукт, питам защо всички медии и репортери държат Ipad таблети в ръцете си , както и всички политици?

108

Анонимен

преди 9 години

А , защо не windows phone?. С какво са по добри Apple и Android от windows phone?, с нищо.

107

Анонимен

преди 9 години

Всички които лаят срещу Apple продуктите, са едни панелнни БГ бедняци. Които друго освен Дроид немогат да си позволят. Това е истината! Ако беше по добър, шефовете ми които имат компания за няколко милярда $ , щяха да са с Дроид или Самсунг в джоба, а те не са!!!

106

Анонимен

преди 9 години

Не ми е изобщо работа да смятам колко приложения имам качени. Такива проблеми не съм забелязал при IOS и евтинката Lumia 625 която имах. Докато *** и пульо качва в маркета на Гуглето ще е така. Абе разграден двор...P.S. Пак казвам че съм с андроид.

105

Анонимен

преди 9 години

До _nib_На пушка означава, че си купувам Андроидче 2Ghz и 2 рам и се кефя че не влачи, в следващият момент хващам на брат ми 4S и установявам че работи доста по-мазно и леко и моя, и почвам да се мисля че съм баламурник че купувам Андроиди през 6 месеца и че нещо не ми излиза сметката.

104

_nib_

преди 9 години

Кaкво знaчи че стaр модел телефон рaботи нa пушкa.Нa пушкa рaботи и мойтa нокия н95 8гб,и lg optimus 3d i samsung galaxy s4.Зaвиси дaли си рaзбирaш от телефонa и с колко приложения си го нaтряскaл.

103

junkie

преди 9 години

хахахахахах мога само да се изсмея на тази статия :)

102

Жорката

преди 9 години

Кисело е гроздето - кисело! :)

101

disappear

преди 9 години

Странно ми е как човек ще се убеди че роботчето е по-добро от ябълката като прочете тази статия.Хората са като овце,предложат им нещо четери ядрено с няколко гб.памет и гледат като хипнотизирани,въпреки че не проумяват въобще с какво тези характеристики ще допринесът за соб.им удоволетворение.Рекламата им е загладила и последните мозъчни клетки,в действителност едва няколко % от хората притежаващи смартфони са изпитали наслада от у-то,другата част са роби на суетата

100

Анонимен

преди 9 години

Между другото пластмасовите " *** '' на SAMSUNG LG или която и друга марка си изберете са много по устойчиви на удар и падане от тенекиените корпуси на ябълките. Имам горчив опит от това. Но всеки си има вкус и изисквания.

99

Анонимен

преди 9 години

Еее не е коректно написана статията. Автора е пристрастен, а това не е професионално. Глупаво е да се оплюва Iphone, защото продажбите говорят друго. Все едно да кажа че най-смотаната марка за коли е Toyota, нищо че през последните години продават най-много! Иначе ползвам и двете, андроид след първия ъпдейт се наложи да го преинсталирам. В момента цикли и мисли при почти всяко копче, докато иос-а лети.

98

Анонимен

преди 9 години

Как сравняваме софтуер с хардуер?!

97

tapjdet

преди 9 години

P.P.S. И да не забравя: Ако не можеш да си купиш ИФоня, купи си Windows Phone, прекрасни телефончета за половината пари на пластмасовите Самсуни - ДОЛУ КИЧА :)

96

tapjdet

преди 9 години

...5. Никога не е било проблем да намериш зарядно или кабел за ИФоня. А да заредиш с един кабел няколко устрйства-нама как да стане-кабелът е един.6. Вярно, има само 3 ИФоня ама направени и работещи.7. Съгласен съм, че цените са малко остри, но стара 4S-ка още работи на пушка и я ъпдейтват, а роботчето което и е набор, отдавна е в кофата. P.S. С роботче съм... и засега не мисля за ябълката, засега...

95

tapjdet

преди 9 години

Да отговоря по точки:2. Телефоните с роботчето толкова бързо почват да лагват, че незнам някой да доживее смяна на батерия3. ИФоня също има 128GB, и понеже разликата карта/памет не е толкова голяма, не мисля че трябва да се обсъжда.4. Персонализация на Андроид=кич и циганийки по екрана. Уиджети и лаунчери, които слагаш за да замажеш *** на китайските производители.

94

Горан

преди 9 години

До 1-вия коментар от Fu: Ооо, хранят го, хранят го и андроида притежатели точно на iPhone :))) И, то здравата го хранят. Поне в моя случай, имам приятели, които дори не са имали Android смартфони, купиха си iPhone и край, вече това е за тях друг вид смартфони няма :)))))

93

До 109

преди 9 години

Още ли не се сещаш че тия повече ядра дето ги слагат на телефоните ползващи смотания андроид е за да имат скорост на работа близка до иос ? Всичко е заради БЪГАВИЯ андроид. Балък !

92

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКИА ли храниш ? Извини се да не дойда... :)