51

Анонимен

преди 9 години

До vко каза, ко?

50

арефц

преди 9 години

хаха, тоя е объркал знамето, досега го гледах по яху тв. едно от исканията му е да му дадат правилното знаме на ислямистите, wtf lol.

49

v

преди 9 години

Сирия е крепостта белязана за унищожение като след това следва Иран и Русия.Падане на Русия значи падане на християнската цивилизация.Дали света ще остане в ръцете на талмудокабалистите или изманифактурените Неислямски Недържави е все едно-и двете са едно и също-пример-зверствата на ционизма в концлагер Газа и варварството над Палестина от 1948,зверствата на наемниците в Сирия.Обезглавяване на"неверниците"е наказанието и на двете сатанистки единици за наказание.

48

,

преди 9 години

Много снимки, много нещо.Ако действително имаше истинска война на тероризма,то световната медия би показвала ежедневно победите на Сирийската армия водеща най-голямата в историята война срещу терористи канибали и главорези като Свободната"Сирийска"армия.алНусра,НеИслямската Недържава и подобни които искат падане на Средния изток за ционоуахабистки интереси.ANNA NEWS Кассаб освобожден .https://youtube/watch?v=dA27PzPW08M

47

бг

преди 9 години

Крим е руски а Флорида е испанска.

46

бг

преди 9 години

Гуантанамо е кубинска теретория,незаконно окупирана от САЩ.

45

s

преди 9 години

Ех, Синди, Синди. Знаех, че много те хапе кучето, но така да откачиш не очаквах. И какво са ти виновни хората, че си див *** с чалга манталитет (справка "клипчето" ти, в което си надупил мазнотия насред центъра) и болни амбиции? И все пак, живееш в *** на собствената си комплексирана същност.

44

бг

преди 9 години

Случая веднага ще се потули ако се окаже че е косоварски албанец.

43

бг

преди 9 години

Тони Абът има неколко знамена на Ислямска Държава в кабинета си.

42

юнака

преди 9 години

тия терористи които са в кафенето са от умерените ислямисти,значи австралииската полиция трябва да ги почерпи с кафенце,нали тия брадати ислямисти се борят за човешките права в Сирия .

41

сидни ав$$тралия

преди 9 години

Скотове ако някога сте живял извън този *** ще забележите че колкото по далеч от тоя *** толкова по добър става животаНе знам що така но е факт.Преди живях в западна европа сега от няколко години живея в Сидни което е още по далеч и от Америка и затова сме 4-та година на 1-во място в класацията за най добра страна за живеене, доходи 10% по високи от американските, безплатна здравна система, пенсиона, средна продължителност на живота 84г., дъждовни джунгли, острови

40

Анонимен

преди 9 години

По-късно две жени с престилки - вероятно от персонала, излязоха на бегом от заведението, съобщиха агенциите.Малко по-късно беше съобщено, че шести заложник е успял да напусне кафенетo"Това е бил чистача на заведението, нашият приятел $иднито от Хав$тралия. Не е могъл да напусне, без първо да удари една стирка и да измие чиниите, истински професионалист. Ще ни липсва, сега няколко дни няма да има достъп до безплатен интернет, докато свърши драмата.

39

Анонимен

преди 9 години

С техните камъни - по техните глави.

38

Анонимен

преди 9 години

Osvobodenite maje i dvete rabotnichki sa s musulmanski proizhod. Ako ne izpalniat iskaniata na islamista hristianite i evreite namirashti se v kafeneto shte sa jertva.

37

Смешници

преди 9 години

До 39 имах в предвид.

36

До $идни Ав$$стралия

преди 9 години

$idney ейй предай са бе ! Ще ти признаем, че си от там. Не знаехме, че си луд толкова. Само не си го изкарвай на симпатичните дръпнати пампайчета гаст-арбайтерчита в Ав$$$стралия

35

Анонимен

преди 9 години

Всяка мюсюлманска твар в белите страни трябва да е с чип-бомба в мозъка! И когато му скимне да взема заложници в името на пикливия си алах, чипа се активира и толкова, няма драми няма заложници, няма жертви, само пръскана мазилка от празна мюсюлманска тиква!

34

Анонимен

преди 9 години

Лелеее, оня *** баш заложническата драма в театъра дал за пример!Ххахах, че това е пример за пълен провал ве русофилче смешно!

33

Анонимен

преди 9 години

Аз за това не ходя по кафенета :) Само грип и терористи по там!

32

Анонимен

преди 9 години

Не се хабете да му отговаряте на Сидни. За него важи с пълна сила израза, че луд умора няма. Такава тежка болест като неговата - биполярно разстройство на личността не пожелавам на никого.