35

канадеца

преди 9 години

Чета и мълнея!!!По-добре да я закривате тая *** в която живеете!

34

Анонимен

преди 9 години

Абе те защо ни карат да се стягаме с колани и да се душиме,при положение,че скоростта в града не е повече от 50 км. Ако толкова са се загрижили за здравето ни,да оправят здравната реформа,

33

Анонимен

преди 9 години

До 20 Нали затова има камери по сфетофарите и на други места. Не е нужно да те спират с въпроса ,,А сега какво п,раим,.

32

Анонимен

преди 9 години

Абе те как разбраха без да проверяват с колко са се увиличили пияните

31

Анонимен

преди 9 години

До Васко

30

Вазелина

преди 9 години

Стигнах до извода.Кат е виновен за корупцията в държавата,икономиката селското стопанство,спи с верните ви жени,кат ви създаде с леви наклонности. Баси и сдуханото общество.

29

Анонимен

преди 9 години

Като те барнат с алкохол , конфискация на МПСто . Да видиш тогава как ще намалеят случаите . Просто на българина трябва да му бръкнеш по дълбоко в джоба и тогава ще се научи

28

Васко

преди 9 години

Както в повечето случаи в България някой нещо не е разбрал.Полицая има право да Ви спира и извършва проверка съгласно ЗМВР.С новите указания при установяване на нарушение по ЗДП трябва да извика служител на КАТ за вземане на отношение или да изготви съответната докл.записка на базата на която ще бъдете административно санкционирани.Друг е въпроса, че за да си нямат "главоболия" служителите и техни началници предпочитат да не вземат отношение, когато това е възможно.Но според мен така не става.

27

до 30

преди 9 години

Ти луд ли си бе !?!?Какви 1000 лева бе !?!? По 10 000 на ден взимаме от провинилите са шофьори които всички до един са милионери . Не си луд ти , *** си , и то за дълго ;))А катаджиите не ни мисли , продължавай да злобееш ;)))

26

Анонимен

преди 9 години

А ОТ КЪДЕ РАЗБРАХА ТЕЗИ ПОТНИ ПОЛИЦАЙ ЧЕ ПИЯНИТЕ СА СЕ УВЕЛИЧИЛИ КАТО НЯМАТ ПРАВО ДА СПИРАТ ПОЕДИНИЧНО? ИЛИ ТЕ ГИ ПОЗНАВАТ ПО ЗАДНИТЕ НОМЕРА НА КОЛИТЕ? ЗАХРАНКАТА ИМ ИЗБЕГА И СЕГА СЕ ЧУДЯТ КАК ДА СИ Я ВЪРНАТ. НЯМА ПАПО ВЕЧЕ. НА ДЕН СЕ МРЪЩЕХА НА 1000 ЛЕВА ЗАРАБОТКА. Е ВЕЧЕ НЕМА ЗАРАБОТКА. УМРЕ.

25

ха ха

преди 9 години

Много" умен" министър.Уникален!

24

Мартин

преди 9 години

Аз алкохол не употребявам, но хората около мен наистина взеха да говорят, че нямало кой да ги спира вече и взеха да си карат колите пили!

23

Анонимен

преди 9 години

Ми то се очакваше.

22

до 25

преди 9 години

Няма да влизам в полемика...Дали вярваш или не си е твоя работа. Аз пиша за хората във форума, а не за теб. Да не говорим че ти така и не отговори на въпросите ми, а само плюеш.... типичен български работник.

21

Ирлански учен

преди 9 години

Според мене пиянството на тоз един народ е константна величина. Това че променяте методиката на изчисления променя резултатите ви, а не че индивидите коригират количеството домашна гроздова според кампаниите на КАТ.

20

Логика

преди 9 години

затегнали контрола, поправили закона и хората решили да се почерпят, с мисълта, че България върви на оправия. Какво толкова?

19

Анонимен

преди 9 години

21: Не ми се вярва това което си го написал, някакси звучи фантастично. Имаш пари да плащаш заплати много над 2000лв, а за осигоровките нямаш? Тия хора какви договори си им дал да подпишат? Намаляване на заплатата (предложение на работниците???) и уволнения показва неспособноста ви да се адаптирате и липсата на гъвкавост. Типичен бг работодател.

18

Анонимен

преди 9 години

Не знам дали пияндетата са се увеличили , но ми прави впечатление / шофьор работя / ,че *** и безсмъртните се увеличиха стократно - карат с телефони на ушите , на червено , престрояват се как си искат , това пътна лента за на ляво или за на дясно , пътни знаци , паркират като араби в пустиня , на спирки и тротоари - защото знаят че няма контрол . Така като чета и катастрофите са нараснали , дай боже жертви да няма , Ние , Българите разбираме само кога ни бръкнат в джоба или в г ..а

17

Шаран -БГ

преди 9 години

Ще има ред по пътищата и спазване на закона само при прилагане на холандската система. Нашите управници обаче ще се лишат от много облаги, включително и парични!! А за това, че годишно се избиват около хиляда човека майната им. Чорбаджиите се придвижват със сини лампи и охрана за тях страшно няма. Единствено и само личната изгода на властимеющите е причина за безобразията и сакътлъците по пътищата.

16

до 17

преди 9 години

Това го правя със съгласието на работниците. Те избраха този вариант. А впрочем заплатите им са много, много повече от 2000 лв....Защо впрочем синдикатите не желаят тази наказателна норма, за неплащане на осигуровки да важи и за работниците? Дали е справедливо двама да вършат престъпление, а само единият да носи отговорност?Типичен български работник....