69

Анонимен

преди 9 години

да не е ходил да му правят екзорсизъм?

68

Анонимен

преди 9 години

- Господин Сакскобурготски зле ли вие ?- Ще ви кажа когато му дойде времето.

67

Анонимен

преди 9 години

Нормално за един сатанист илюминат да не издържа.Надценил се е.

66

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

Единственото спасение от културното и национално обезличаване на България е ВЪЗРАЖДАНЕ ЦАРСТВОТО НА БЪЛГАРИТЕ - т.е. конституционна монархия. По този начин ще се ЗАПАЗИМ КАТО НАРОД. За комунистите с гренясъл мозък, цирковете с избора за президент са любимата им забава, а този ***, Първанов е техен кумир. Санкюлоти са и такива ще си умрат, нещастни. Като държава, която поне 200 души в света могат да я изкупят до последния клозет, ние нямаме друга алтернатива за оцеляване, освен КОНСТИТУЦИОННА МОНАРХИЯ. БЪЛГАРИЯ трябва един път за винаги да скъса с комунистическите *** и да възстанови суве

65

:):)

преди 9 години

Разбрахме откъде са троловете от Атаката :)

64

Берлин

преди 9 години

Може би се е сетил за онази фатална ръка на покер, в която е проиграл половин Рила.

63

мен 2

преди 9 години

До поп грую - съветска бедна и проста подметка лъже поп, юда,съветска изтривалка ще гориш в ада!

62

СА БОКО ТК

преди 9 години

Всички, които харесват сегашния министър-председател, трябва да имат поне малко уважение към Царя. Все пак благодарение на него стана любимец на нацията.

61

само

преди 9 години

Атака !

60

само

преди 9 години

ГЕРБ !

59

само

преди 9 години

БСП !!!

58

Сянката

преди 9 години

За Симеон и книга има!От КлавелЦар плъх

57

Сократис

преди 9 години

Не пожелавайте на другите това,което не искате да се случи на Вас!

56

681

преди 9 години

Е, тъкмо на подходящото място е бил де! Бая попове е имало и нямаше да е проблем и да го опеят. Той взел ,че се съживил, а бе калпав мангър губи ли се?

55

Маркс

преди 9 години

Какви царства, какви династии? Това отпадна още когато един цар раздели България на Видинско и Търновско, а те двете се хванаха за гушите и не бе дадена и една битка срещу Отоманеца. Синархия му е майката и бащата. Трябва да си издигаме читавите хора, а не ... пфу!

54

Маркс

преди 9 години

Кви титли бе? Горите му ги върнаха, умножено по две. Народът му даде титлато ГОРСКИЯ, ПФУ!

53

ЦАР СИМЕОН

преди 9 години

Горкият Цар Симеон ! Никой не го разбра, толкова интелигентен политик трудно оцелява в клетата ни проса България, такъв като Бойко е супер за нас. Заслужаваме си го ! Цар СимеонТочно той не случи на добри хора около себе си и беше подведен. ПС. И до вас по-долу... В цивилизовните държави се обръщат с към тези хора с титлата, а не просто " Симеон" и дъра бъра. Ако не вярвате има образователни сайтове ! УФФФ

52

дедо поп

преди 9 години

Дъртия пърдялник симо - крадеца припаднал, защото е толкова грешен спрямо България, че направо трябва ***, заради кражбите си!Извлече сума милиони от гори и далавери, че никой никога няма да му прости на тоя ***!Трябвало е да се моли и да върне поне част от заграбеното, но нали е алчен и гнусен папардак, сега ще трябва да дава отчет при св.Петър!

51

До 74

преди 9 години

Абе папардак , нали ако Симеон беше много "хубав" щеше още да е на власт бе ! Ти изкара че за 25 год само Симеон е оправил България едва ли не ? Тоя си взе замъците , земите , горите и парите .....а народа с пръст ..........в устата (от мен да мине)

50

Маркс

преди 9 години

Хазари са!