86

do 681

преди 9 години

s prashki e po-ekologichno.

85

един

преди 9 години

*** на бг народа

84

petyo9

преди 9 години

До Анонимен"Олееее, защо тези *** сте ни ги плеснали на снимка. Всичко това е нужно да се измете."И какво? Като се измете всичко ще бъде ол райт, ли? Нали на следващите избори пак ние ще си ги избираме. А като си можем толкова - пак същите, макар и с различни имена ще си изберем. Тези на снимката не са превзели НС с танкове и самолети - те са резултата на нашето политическо невежество и безпомощност като избиратели. Не срещу тях трябва да роптаем. Те са следствие. Ние сме причината.

83

Ash

преди 9 години

До Контратеза !!!Абсолютно си прав !!! По-точен коментар, не бях чел скоро. ЧНГ и на теб, здраве и щастие да те спохожда всеки ден :)

82

Контратеза !!!

преди 9 години

А бре в тоя сайт явно само неудачници бедняци некъдърници и бездарници пишат!!! Как пък досега един юзър не честити на другите Новата 2015 г-ква ще да бъде бре!!!Всички са Ви виновни и всички са лоши а само народа е прекрасен и незаслужено ощетен!Ха хаха!Буууухаха!Истината е че 99% от пишещите дупе ще дадат да бъдат на мястото на тея от снимката бре!Ама явно сте некъдърни дори депутати да станете в тая смешна държава бре!Е за тва виете на умрело бре!Честита 2015 г на всички интелигентни хора !!!

81

непукист

преди 9 години

На снимката са само част от виновниците за бедите на България.

80

Анонимен

преди 9 години

Олееее, защо тези *** сте ни ги плеснали на снимка. Всичко това е нужно да се измете.

79

681

преди 9 години

До Анонимен94 Извинявам се за неточността, но не съм ходила в казармата и оръжията не са ми силната страна!

78

681

преди 9 години

За тези всичките един АК с два пълнителя!!!!!

77

муспи

преди 9 години

- Както сте се строили, евреи и комунисти две крачки пред строя! Нито един?! Взвооод огън наред!

76

Анонимен

преди 9 години

За всичките 25 години нямаxме едно свясно правителство, но с последното просто стигнаxме дъното.Гледам, че ни пожелават оптимизъм за 2015-та и мисля, че това е най-малкото цинизъм.

75

Анонимен

преди 9 години

Гневът на народа ,нараства със всеки изминат ден ,заради ,задкулисието ,безцеремонието ,арогантността на олигархиата.Заради запазването на статуквото. Именно срещу това се тръшкаха ,кълняха на жълтите павета т. н. протестъри .И после надменно признаха ,че те са получавали пари, за това да имитират ,,гневен народен протест,,По този начин признаха че и те са от ,,статуквото,,И точно заради тази фалшива подмяна на едни с други ,а се съхранява статуквото ,гневът на мравките нараства с всеки ден.

74

Анонимен

преди 9 години

До do 78 Да бе! Червените олигарси .....,дрън ,дрън ! А Тиквата ,дето е бил повече от 10 години член на БКП , да не би да е,, бял олигарх,, Я, му потърси декларациите от времето преди да стане главен секретар! Откъде имаше тогава, милиони и милиони (над сто).Откъде тази , назначена мутра и червен олигарх имаше тези пари и не ги ли натрупа ,т.е.,открадна само и само защото е бил член на БКП и най-младият син на Партията?

73

ДА ,БЕ ...

преди 9 години

ПРИ БАЙ ТОШО , НЕ БЕШЕ ТРУДНО ...ИМАШЕ ОТ КЪДЕ ДА СЕ КРАДЕ!ДЪРЖАВА -ЯКА .....НАРОДА ДАВААААААА....ХА,ХА,ХАААААААААААСЕГА Е КОФТИ ---НЕМА ОТ КЪДЕ ДА СЕ КРАДНЕ ....УЖАС!!!

72

х

преди 9 години

НА ТАЗИ ФОТОГРАФИЯ СТЕ СИ ЗА РАСТРЕЛ!

71

Анонимен

преди 9 години

При бай Тошо не беше трудно...

70

Анонимен

преди 9 години

Коя година не е била трудна...

69

do 78

преди 9 години

Кампанията вече започна.Не случайно Борисов предупреди червените олигарси да не завишават сметките за ток!Това винаги са го правили в края на годината когато хората се поразпускат за празниците,плащат данъци и такси и януари им абавят заплатите ,или не им плащат въобще за да предизвикат революционна обстановка която я има само в чугунените тикви на болшевиките.В крайна сметка олигарсите за назначени за капиталисти именно от тази червена бандитска шайка.

68

Бухтю

преди 9 години

Ей така както са се събрали са само за Р..........Л!Мисля ще се досетите за липсващите букви... не ги пиша защото много трият!

67

ognyanz

преди 9 години

Мартин Димитров е опитен лъжец и манипулатор. По време на всяко от последните правителства в които ГЕРБ не е участвал, държавния резерв се е увеличавал. Бяха достатъчни три и половина години Дянковщина на ГЕРБ за да изпапат 4 милиарда от резерва. Сега същият икономически екип продължава Дянковщината без Дянков. Това означава за следващата година: минимален (почти нулев) ръст на икономиката, нулева социална политика, ново намаляване на държавния резерв и нарастване на държавния дълг.