88

Dortmund

преди 9 години

Статия написана с няколко грешки и доста *** коментари. Раъбере всички сме хора и трабва да сме еднинни. Няма религия всички имаме една кръв. Хората които идват кам Германия са от страни в коиото има войни и глад. Преди да обвиняваме да помогнем на ближния.

87

Анонимен

преди 9 години

Както в България, така и в Германия политиците работят срещу интересите на народа си.Истинската ислямизация на България предстои!

86

въпрос към 104

преди 9 години

В България турците християни ли са според теб ?Цяла Европа трябва да се притиснява от ислимизация.Ако не се вземат мерки в скоро време ще го почувстваме осезателно.

85

Анонимен

преди 9 години

До 102Германците ги разбирам. Наистина са много чувствителни на тая тема. Но останалите западни държави? Живея в една от тези западни държави и последните години виждам неща които ме карат сериозно да се замислям за бъдещето на света. В квартали, които не имало забрадки, сега са норма. Ако западнячка се омъжи за арабин, веднага слага забрадката. И за училищата има какво да кажа.

84

Анонимен

преди 9 години

В България няма мюсюлмани,има турци

83

Анонимен

преди 9 години

Германия е общо 80 милина, мюсюлманите са над 20 милиона!Съотношението е 60 на 20!Като имаме в предвид, че от тези 60 милиона, около 15 са други - поляци, руснаци, българи и др.Май, май, нищо не може да се направи!

82

Анонимен

преди 9 години

Германците се страхуват за радикални мерки срещу ислямизацията,за да не ги обвинят в нацизъм и фашизъм.Хитлер е история.Времената са на друга плоскост и реалност.Да дойдат в БГ и да видят що е ислям и има ли почва у нас.В смесени региони, ако не си поискаш хляб изречено на турски,хляб няма да ти продаде бакалина -мюсюлманин.Ще се усетят германците но ще е късно.Господин "Ханс" ще пропише стих " ...Защо вилнее мюсюлманин на бащино ми огнище?..."

81

Анонимен

преди 9 години

Не само в Германия. В целия западен свят. Има много силни, добре финансирани ислямски организации, често прикриващи се зад някаква невинна друга фасада.

80

Анонимен

преди 9 години

Германия се ислямизира, затова е НОМЕР 1 в Европа!Какво лошо има в това?Меркел това има в предвид

79

Samo minavam

преди 9 години

Много велики мъже и идеолози на Германия,се въртят под земята,виждаики фатерланда,напъплен от ислямска ***.Но германците са горд народ и отговор ще има.Духът няма родители,а има последователи.

78

До 97

преди 9 години

Отговорът е в коментар 99.

77

До Hannover (93)

преди 9 години

Това толериране на култура, драстично различна от европейската, не е измислено от мюсюлманите, нито е натрапено от тях.Други са вдъхновителите. Не могат да простят на германците за това, че те са възроптали срещу корупцията, наложена в германското общество от дедите на тези днешни "вдъхновители". През 30-те - началото на 40-те год. на 20-и век, немците просто са си възвърнали държавата.Днес някой се старае да унищожи Европа и нейния цивилизационен тип. Целта е да осъществи баснословни печалби

76

Анонимен

преди 9 години

До аа неКакво е "тей"?

75

аа не

преди 9 години

До Не ги мислетеНемците Верно ли? Последните 2 световни воини ,все някой им се качва на врата и все немците отнасят пердаха Ама що тей ??????

74

Не ги мислетеНемците

преди 9 години

Те ще се справят с проблема. Знае се, че са по-търпеливи и от нас, но накрая всеки си плаща с лихвите, ако им се е качил на главата.Чудим се защо у нас подобни процеси вървят трудно? Ами, не случайно преди 70 години, дошлите на власт с помощта на чужда армия, изтрепват около 30 000 човека - най-изявените българи, а онези от тях, които случайно са оцелели, са изтласкани в "глуха линия". После същото се случва на децата и внуците им, та до днес.Калпавата част от народа пък е ухажван електорат.

73

Анонимен

преди 9 години

"Смята се, че в Германия, чието население е 81 милиона, живеят около 4 милиона мюсюлмани."Като 7 милиона от тези 4 са турци. Отделно ще броим араби, туареги, *** от ислямски африкански държави, индийци и пакистанци, албанци, босненци, кавказци.

72

Реалист

преди 9 години

1.Не 1/3, а 3/3 от германците разбират, че ислямизират страната им.2.Мюсюлманите не са само 4 млн, а вече около 20 млн.3.Мюсюлманите са най-голямата тежест на социалните системи, но, за да не се заема предвиденото за тях още по-голямо жизнено пространство в Европа, се действа срещу българите и румънците.

71

hannover

преди 9 години

Живея в Хaновер ( голям грaд близко до Бремен ). Откaкто съм тук ( почти годинa ) съм видял повече aрaби , турци и всякaкви тaкивa ( също тaкa и много *** ) отколкото гермaнци ( чисти aрийци ) . Не съм рaсист но откaкто почнaх дa виждaм мюсюлмaни нa всякa крaчкa и зaбрaдки нещо взе дa ми писвa.. Те булвaлно си нaтрaпвaт обичaите и зa нa - мaлкото нещо бихa те нaрекли рaсист... Мисля и aз дa се включa в протестите против тихото ислямизирaне нa Гермaния

70

Анонимен

преди 9 години

Ами като смятат какво чакат,но явно и те са облъчени с европейски ценности.

69

*

преди 9 години

Не ги мислете германците. Те веднъж налучкаха решението, нищо чудно да се сетят за него пак. Проблема е какво ще се случи със света след това.