20

az

преди 9 години

PO DOLNA LUJA NE Bqx 4uval

19

Анонимен

преди 9 години

Абсолютни лъжи, ами 2 000 000 милиона българи в чужбина забравихте ли ги, ако те се върнат безработицата ще е 60 процента и много започнаха да се връщат от еврогейския ***, защото и тук няма работа, а не може всички да, са квалифицирани специалисти.

18

е

преди 9 години

Тия като лъжат, дали има някой да им вярва

17

Анонимен

преди 9 години

1 000 000 безработни

16

Анонимен

преди 9 години

Студенти гурбетчии теглят кредити, за да заминат на бригада8000 студенти заминават за САЩ догодина

15

неквалифициран

преди 9 години

До До 10На теория си прав ,на практика не си прав ! Наистина неквалифицираният работник получава малко пари ,но в България получава нищожни пари ! Аз като чистач в почистваща фирма получавам 1300 евро заплата и са ми достатчни ! А в България за същата работа се плаща 200 лв. ! Квартира ли да плащам ,ток и вода ли да плащам или да си купя храна с тези пари ?! България ли ?! Не ми я хвали ! Нека я гледам само на карта , да се осведомявам за нея само по интернет и чрез близки и роднини !

14

До 10

преди 9 години

Където и да заминете и от който и терминал да излетите, истината е че никъде вече не е лесно ако човек не е квалифициран. Ако човек си намери работа без квалификация то ще е колкото да връзва двата края това е така както в България така на Запад. По-добре влагайте пари в обучение и квалификация защото пазара на труда се развива много бързо, а за жалост нашето образование е много изостанало и произвежда на 70% безработни

13

ф-1

преди 9 години

На практика реалната безработица е много голяма.Например, собствениците на малки фирми, които едва свързват двата края,хем нищо не печелят, хем плащат на държавата- /разбирай на чиновниците-д*серковци/, хем се водят трудово заети!Ако не са помощите, които гурбетчиите изпращат на близките си от Западна Европа, народа ще бъде на границата на оцеляването.Това заглавие е поредният ЦИНИЗЪМ, с който журналисти, статистици и социолози се подмазват на ГЕРБ.

12

Д-р Хаус

преди 9 години

Измря народа затова.

11

Ангелов

преди 9 години

Когато имаш една табличка със данни и съзнателно прикриеш няколко графи със данни, това какво е пр... по служба, некомпетентност или политика.Та в тоя ред на мисли да попитам, колко са безработните със право на платено обещетение, които не само че се крият, но и се се замитат във кошчето за ***.Няма ли да се намери журналист, който да отрази унижението в бюрата на труда.

10

Анонимен

преди 9 години

Българите в трудоспособна възраст са около 4 000 000, заетите са 2 000 000. Тоест 50% безработица. Освен това 70% работят в услугите, например пи-арки и реклама - тоест нищо. Национална катастрофа. Следва Народен съд.

9

Анонимен

преди 9 години

АМИ КАК НЯМА ДА НАМАЛЕЕ БЕЗРАБОТИЦАТА КАТО ВЕЧЕ МИ ПИСНА НА Х.Я ДА ХОДЯ ДА СЕ РЕГИСТРИРАМ. СЛЕД ЕДНА СЕДМИЦА ОТИВАМЕ 10 ЧОВЕКА НА ТЕРМИНАЛ 2 И ВИ ОСТАВЯМЕ ОЩЕ ПО МАЛКО БЕЗРАБОТИЦА. А КОЛКО ПРЕДИ НАС СА ЗАМИНАЛИ И КОЛКО СЛЕД НАС ЩЕ ЗАМИНАТ ТОВА НИКОЙ НЯМА ДА ГО КАЖЕ. НАКРАЯТ ЩЕ ОТЧЕТЕТЕ ЧЕ В БАНТУНСТАН БЕЗРАБОТИЦАТА Е НУЛА. СЛЕД 10 ГОДИНИ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ САМО СТЪКМИСТИЦИТЕ И ЛЕЖАЧИТЕ В МИНИСТЕРСТВАТА. А ДА НЕ ЗАБРАВЯ И ПЕНСИОНЕРИТЕ И ТЕ ЩЕ ОСТАНАТ. САМО ЧЕ КОЙ ЩЕ ИМ ПЛАЩА ПЕНСИИТЕ САМО ГОСПОД ЗНАЕ

8

vesko02

преди 9 години

Платен оптимизъм

7

роско

преди 9 години

Като мерите безработицата по регистрираните в бюрата по труда...освен да преброит на помощи и 2 % регнати заради обещетението...Много сте далече от реалната безработица

6

Анонимен

преди 9 години

Не мисля за минали години !

5

Homer

преди 9 години

Ег.ати платената статийка!!!

4

1111

преди 9 години

"Най-нисък ръст на безработицата през ноември от 2008 г. насам"и под тази новина ......."ТЕЦ "Варна" няма да работи след 1 януари 2015 г"

3

-

преди 9 години

Няма смисъл от такива фалшиви статистикси. По-голямата част от безработните не са региистрирани в Бюрата по труда, защото няма смисъл от това. Реалната цифра на безработните е много по-голяма.

2

Анонимен

преди 9 години

То хора не останаха

1

anonimen

преди 9 години

КОГО ЛЪЖЕТЕ ----безработните са 870 000