19

партиен член

преди 9 години

При тези условия не можели да запълват дупки.А защо не ги запълнихте преди да се развали времето.

18

До 20 ми айде

преди 9 години

... да си размърда дебелия *** и да ги чисти. Лесно се дават съвети, друже. Я първо отгледай такъв слонски *** та после се опитай да го размърдаш!

17

ми айде...

преди 9 години

... да си размърда дебелия *** и да ги чисти.

16

турчин

преди 9 години

Доста икономии направиха досега и сигурно март месец ще получат премии. Но ако са договорирани с герберски фирми парите ще влязат в касата им. Голямо купуване на гласове ще има догодина.

15

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯPO-DOBRE SI POCISTVAI KENEFITE V GERMANIA BE PREDATEL.VEDNAG SI PREDAL BALGARIA,SEGA NAZAD VRASHTANE NIAMA ZA TAKIVA KATO TEBE.

14

1

преди 9 години

да лиле ,избрани са фирмите от обръча на герб,а се чува ,че цветелинка ,и тя вече е в бранша за почистване на пътищата,защо ли?., а за винетките пак ли е избрана тя.

13

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

АБЕ ПАРИ ЗА ХИМИКАЛИ ИМАТЕ ,АМА ЗА ПЛАЩАНЕ НА ЗАПЛАТИ ИМАТЕ ЛИ ?! КАЖЕТЕ МИ КОЛКО ЩЕ ПЛАЩАТЕ ,ЧЕ ДА СИ НАПРАВЯ СМЕТКАТА ТУК В ГЕРМАНИЯ ЛИ ЗА ЗАПОЧНА ДА ПОЧИСТВАМ СНЯГ ИЛИ ДА ДОЙДА В БЪЛГАРИЯ !

12

ПИЧ ОТ ПЕРНИК

преди 9 години

ОХ, НА БАТКО ГУЦКАТА...

11

от Русе

преди 9 години

А за калното почистване на България пари има ли ? Или пострадалите хора сами да се оправят!

10

Анонимен

преди 9 години

дайте й лопатата на това момище,всичко ще е почистено

9

Анонимен

преди 9 години

NASHITE FIRMI OT GERB NI DAVAHA PARITE ZA IZBORITE,SEGA TE IMAT PRAVO NA OBSHTESTVENITE PORACKI.A AZ AKO STOIA SAMO NA ZAPLATA,KAKVO ..DA OTSLABNA LI,ILI DA SE MOLIA NA BOIKO OTNOVO ZA PARI

8

vesko02

преди 9 години

Все пак избрани фирми?

7

червена аристокрация

преди 9 години

Научила се е от дядо си тази комунистка...преди минусите вижте кой е дядо й на тази "антикомунистка"

6

Циганин

преди 9 години

И ние трябва да си подготвим обувките и автомобилите от химиите по улиците.

5

Анонимен

преди 9 години

ПОДГОТВЕТЕ СИ ЛАМАРИНИТЕ НА КОЛИТЕ ЗА РЪЖДЯСВАНЕ ТАВАРИШИ. ТЕЗИ ХИМИКАЛИ ДЕТО ТАЗИ ГИ СЪНУВА СА СОЛ И ПЯСЪК. ЕЛАТЕ ТУК В ГЕРМАНИЯ ДА ВИДИТЕ КАК СЕ ПОДЪРЖАТ И ОБЕЗЛЕДЯВАТ ПЪТИЩА. НЯМА ПЯСЪК НЯМА СОЛ. ИЗПОЛЗВАТ ХИМИКАЛИ С КОИТО ОБЕЗЛЕДЯВАТ САМОЛЕТИТЕ. ТОВА СЕ ИЗПОЛЗВА ТУК В ГЕРМАНИЯ. ЗАТОВА И ПЪТИЩАТА ИМ СА КАТО ОГЛЕДАЛО.

4

ГД

преди 9 години

До вчера нямаше пари, а днес има. Съгласна съм с мнението на tres 1, защото да направят път с канавка и отстрани със камани, цялото пространство буренясва и какъв е смисалът от това, само откраднати средства. Справка по всички нови асфалтирани пътища, това е БГ................. Г-жа министърката да провери и сигурно има договори за подържането, нека ги спазват.............

3

тцЪ

преди 9 години

Пари и химикали има, остава само и зима да има... Нъл тъй?

2

tres1

преди 9 години

Това с чистенето на пътищата трябва да се прави целогодишно. Колко км от пътната мрежа в страната нямат въобще канавки. Колко км от тези които имат канавки са добре направени и поддържани? Кога пътната ни инфраструктура ще заприлича на останалите в ЕС? Кой илюзионист си въобразява, че в България има магистрали? Това което имаме са двулентови еднопосочни пътища и то в незавидно състояние. От кого и как се използват парите от данъци, винетки, такси и др. "облекчения" за автомобилистите?

1

Анонимен

преди 9 години

ША ИМА СЛЕД КАТО ТЕГЛИХТЕ НАД 4 МИЛИАРДА ДО МОМЕНТА НОВ ВЪНШЕН ЗАЕМ!!!!