302

тя

преди 9 години

Я пък тия /Л. Л. Е / , да не си въобразяват , че някой ще се занимава с тях.Правят се на уплашени и стават смешни.

301

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНАТО не може да изтрие Русия от картата на света. Досега в историята никой, който е нападнал Русия не е спечелил. Русия може да ''поеме'' първи вражески удар на своя територия и да ''акумулира'' ефекта му. После нещата се обръщат и тежко им горко на тези, които са дръзнали да го направят.

300

тя

преди 9 години

стига простотии!Русия никога не напада и тия да не се правят на "уплашени", щото стават смешни.

299

С.С.С.Р

преди 9 години

Възхвала за Лидера Путин !

298

Анонимен

преди 9 години

Няма повод за притеснение, НАТО може да изтрие Русия от картата на света в рамките на 2 седмици

297

Анонимен

преди 9 години

Диваци като рашистите.

296

.

преди 9 години

До Анонимен 326С една дума - диваци, викаш.

295

kghx

преди 9 години

Тия смешнички територийки по-скоро да се притесняват от собствената си простотия а не от разни тропоти които им се причуват. Разбра ли *** ? Да им обясниш в някоя следваща статийка.

294

плам

преди 9 години

Военния бюджет на САЩ е над 600 милиарда,на Русия- към 70-80 милиарда долара

293

Анонимен

преди 9 години

Това за чеченците е вярно, тея хора са закърмени с кръв понеже на 5 години имат ритуал детето само да заколи агне (момчетата), войната и битките ги вдъхновяват с детство. Имат невероятни умения в ръкопашния бой, почти всички села имат седмични събори с борба, езда и дърпане на въже! Тва чеченец със здрави уши дето не са му ги счупили, си е рядкост. Имат и боеве: "Стена в стена" групи поравно се събират на поляна и по даден сигнал се атакуват - там няма правила, но ако се предадеш напущаш боя

292

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен1000 чеченеца струват колкото армията на цяла такава държава.Чеченците са вече на свършване. Много фира дадоха на Донецкото летище.

291

П.СЕРТ.

преди 9 години

НАЙ-СЛАБОТО ЗВЕНО ВЪВ ОТБРАНИТЕЛНАТА ВЕРИГА НА НАТО Е БЪЛГАРИЯ!ТОЧНО ТОВА СЕ ОПИТВА ДА НАПРАВИ РУСИЯ --ДА ПРЕЗИЗВИКА БЕЗРЕДИЦИ И ДА НАПРАВИ БЕЗКРЪВЕН ПРЕВРАТ В БЪЛГАРИЯ СЛЕД НОВА ГОДИНА!СТРАНАТА НИ Е ОТ СТРАТЕГИЧЕСКО ЗНАЧЕНИЕ ЗА МОСКВА , ПОРАДИ НАЙ-КЪСИЯ ПЪТ НА ГОРИВАТА ДО ЕВРОПА!ДОРИ ДА ПОДАВАТ ГАЗ , ЧРЕЗ ТУРЦИЯ--БЪЛГАРИЯ ,ПАК ЩЕ БЪДЕ "КРАНЧЕТО" ЗА СЪРБИЯ И ЕВРОПА!СЦЕНАРИЯ Е СЪЩИЯ , КАТО ПРЕДИ 1-ГОДИНА!

290

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен321;Ruskite gertwi w Finlandia sa 850 000 .

289

велики

преди 9 години

Подлъгват ссср да се въоражава , после фалират и ги ограбват ,и им казват...вели сте, мерси, тенкю, данке! Ми на олимпиадата как ги ограбиха? Строиха та строиха двойни тоалетни. ;)))))

288

Анонимен

преди 9 години

армиите на тези държави са от по 4-5 хиляди души,до обяд ще бъдат разгромени ,колкото и пушкала да купуват.1000 чеченеца струват колкото армията на цяла такава държава.

287

Маркс

преди 9 години

Одисей, наблюдавам те! После да няма хър- мър.

286

до 132антикомунистов

преди 9 години

По правилно е да се наричате "седерастов"

285

до 312антикомунистов

преди 9 години

навярна визирате групата *** с "гъши"интелект, наречена седерастия

284

Анонимен

преди 9 години

Аз пък се кефя как се *** от страх прибалтийските ***.

283

Учителя

преди 9 години

Рублата се свършва - рубладжиите нямат умора. Какъв е тоя руско-комунистически вирус, който ви е гепнал? Мечтаете само как руския ботуш ще нагази по Българско...и как посрещате зелените човечета с хляб и сол...но няма да я бъде тая.