46

Анонимен

преди 9 години

Дано ги качват през задната врата,мошеници

45

Анонимен

преди 9 години

Местан какво се е загрижил толковаАко не иска да е популация,да отиде с линейка,него да го биятТо години наред предизборно се агитира срещу докторитеВсеки ,,политик,, е готов да критикува правителството на тема лекари и точно тогава започват екцесиите с линейкитеМосков е първият министър,който знае,че му плащат да организира спешната помощБраво

44

Анонимен

преди 9 години

Местан се изложи с тия разсъждения на тема ,,популация,,Бърка я с ,,полюция,,

43

Анонимен

преди 9 години

На Местан не му дреме,че целите Родопи са лишени от качествена медицинска помощТой иска само да *** депутатски кюфтета

42

Bulgatani

преди 9 години

Лекари е хора също, нали? Не се учудвайте, но и те искат да отидат от работа вкъщи живи и здрави.

41

Анонимен

преди 9 години

......какво се случва,ако napadne6 doktor ,koito e do6ul da ti ..pomaga v ..Turcia ...g-n MESTAN?!?!?

40

българин

преди 9 години

Г - н Москов е прав !

39

Julis

преди 9 години

А ако самите лекари откажат да посещават *** махали защото се чустват застрашени, тогава кво правим? Уволняваме ги и ги съдим за нацизъм спрямо ромската популация ли? Или те за разлика от *** нямат права, нека да забравят за чуството си за самосъхранение и да се жертват в името ромската популация, щот в противен случай са мръсни нацисти.

38

Julis

преди 9 години

Българският народ е зад Москов и сороскити пудели по-добре да си мълчат !!!

37

Един Българин(не 39)

преди 9 години

Агент Павел (срам за името) да си мълчи когато фактите говорят! Министърът си каза , че статистиката показва кои са рисковите райони. В тях може да има всякакви, но това са рисковите райони - факт.Но проблемът е много по-голям. За да има държава, тя трябва да си обучава населението и насърчава добрите практики. Не всичко е свързано с много пари, а дори и да е те ще се спестят от бъдещите противообществени прояви.

36

ПЕНС

преди 9 години

Преди време съпругата ми се лекува в отделение УНГ / уши,нос,гърло/ ...Хората я лекуваха колкото могат...Но в епикризата пишеше ,че са и правили пункция !!! Пък моята жена нищо не усетила !!! Ей така, с измислени процедури, доят Здравната каса...

35

[[

преди 9 години

МОСКОВ да стане и министър на вътрешните работи. както е било преди 9.10.1944г

34

ксе тая

преди 9 години

С други думи... Москов е обидил кравите и свинете.Ааааа, СЕГА разбирам защо ДПС са скочилиии...Министърът веднага да се извини за обидата! Как може да сравнява крави и *** с ман... ъъъ ци.... ъъъ.. ромите, бе?

33

Анонимен

преди 9 години

Не , че оправдавам ромите , но Радетели за лекарските права, влезте веднъж в провинциална болница и ! се започва с доенето на болния и ако нямаш пари жална ти е майката докторите те подминават като , че ли все едно не съществуваш

32

до 36

преди 9 години

А тук плъзнаха из градовете, носят зарази, гетата са източник на какви ли не болести.

31

Анонимен

преди 9 години

Браво на РБ! най- накрая край на политическото лицемерие към ***. ще гласувам за тях, ако продължат с реформите и с истината

30

БПФ

преди 9 години

"Популация" е твърде меко определение за отвратителната *** *** !! В морално отношение *** са много по-ниско дори от животните.

29

Малечка

преди 9 години

Браво! Браво, едно (първото) добро решение взето тази година!!!!

28

SILENCE

преди 9 години

Отиде "на кино" / и то за пореден път/ натрапваната фалшива /по документи дори!/ версия за образова-нието на местанчо.Просто е по-ловък от останалите чукундури и е запаметил част от основните зна-чения на думичките,които употребява,за да впечатлява корановите кратуни. Популация има всеки животински вид,другарю.

27

До Христо Македонски

преди 9 години

Ясен аргумент, Помогна ли Волен за създаването на правителството на Орешарски помогна. Налита ли на бой ( погазвайки по този начин конституцията). Налита. Може да говори верни неща, може да казва истини, само че поведението му показва друго. И така като се държи като *** и подкрепя комунисите, няма как да му повярваш, че е искрен в това което приказва.