10

do 8

преди 9 години

Да и за това съм написал, че когато се приемат повече калории, отколкото се изгарят съответно трябва да се спортува повече. Разделно хранене и диети ускоряват процеса, да! Но не всеки е готов на това. И казвам, че просто е необходимо да се спортува. Ако някой държи да има добре стегнато тяло с мускули, плочки и прочие, тогава определено му трябва и диеата. Това е което казвам.

9

Младен

преди 9 години

По личен опит мога да споделя, че умерено хранещ се човек със заседнал начин на живот (9 часа в офис на стол) и три пъти на седмица фитнес, не сваля почти никакви килограми. Мускулният тонус се повишава, но мазнинките си остават. Може да стане само със спорт, но човек трябва да няма ангажименти и всеки ден след работа, да може да отделя поне час и половина за това (да отидеш до залата, да спортуваш, да се върнеш, да се измиеш). Реалното топене на мазнини си остава лекото хранене.

8

Жена

преди 9 години

Истината е по средата. Тренировката е нужна, за да "каже" на тялото да топи сланинки, а не мускули. Диетата също е много важна - не може да се тъпчеш със Сникърс по цял ден и да разчиташ на 60 мин. в залата. Свалих много килограми с диета /разделно и моно хранене/ + спорт /фитнес или аква аеробика/. За 3 дни само на картофи /варени или на салата - леко овкусена/ свалих 3 кг.

7

Анонимен

преди 9 години

Тия учени нЕмат ли по- важна работа от това да хранят мишки с картофи и да чакат да видят дали ще надебелеят или ще отслабнат?

6

до 4 от 5

преди 9 години

... тичан на пътеката като откачени или блъскат 50 кила на лежанка и повече. 1 час умерено тичане или въртене на колело ти стига! Ако се съмняваш в приказките ми, то тогава се запиши да учиш медицина!!! И естествено е логично, че ако приемаш повече калории, отколкото изразходваш ПАК ЩЕ ДЕБЕЛЕЕШ. И това е същността на проблема, ако ми прочетеш първият коментар! Следователно ще трябва да да побягат 1,5 във фитнеса. Достатъчно е хората да си включат мозъка, преди да крещят "глупости" по форумите.

5

do 4

преди 9 години

Значи не спортуваш правилно и фитнес инсткрутурите са некадърни! За да започне организъмът да гори МАЗНИНИ, трябва да се спортува умерено. Не да се вдигат тежести като животно или да се спринтира, защото в противен случай се гори захар, а не мазнини!!! Умерено спортуване означава, да не ти се разбие сърцето като за световно. Има уреди, които мерят, какъв пулс не трябва да надвишава организъма ти, че да започнеш да гориш мазнини, а не захари. Виждам редовно във фитнеса ***, които ...

4

Анонимен

преди 9 години

Пълна глупост е това със спортуването - това ще ви го каже и всеки почтен фитнес инструктор. Един час във фитнеса или тичане ти струва максимум 500 калории - един кроасан + кафе със захар. Няма ли диета, няма отслабване.

3

Анонимен

преди 9 години

А и да допълня. Хората, страдащи от затлъстявания, консумират картофи и ушите им плющят. Само че ги ядат под формата на чипс и пържени картофи. А не ядат варени картофи или печени. Така че, както вече казах. Спортът му е майката. Другото е плява за мързеливите!

2

Анонимен

преди 9 години

Ае стига вече с глупости! Който иска да отслабне, трябва да СПОРТУВА! Един час във фитнеса или упражнения вкъщи или тичане навън е достатъчно. Все тая какво ядем! Проблемът е в това, че не изразходваме поетите калории, понеже в днешно време масово работим на бюра! В същото време не може човек да не поема храна/калории, защото организъмът на един възрастен човек го изисква. Нарича се ГЛАД! А надали са много хората, които искат да ядат само салати и по две ядки на ден. Спорт/Движение му е майката!

1

Анонимен

преди 9 години

Вярно!