10

Анонимен

преди 9 години

Да бе румънец номер 1 ..е няма що поне да беше от България....:0

9

Анонимен

преди 9 години

ами тоя моци от къде е??

8

фен на лудогорец

преди 9 години

Проект като Лудогорец отдавна трябваше да се случи в България.Ясно да се покаже на лакомите собственици на разни там тимчета, че само със стари лаври не става. Че си трябва активно поддържане на състава и компетентност в управлението и борене до дупка. Иначе е елементарно просто да разпродаваш целия талант, и да взимаш точно толкова, колкото да ти трябва да си на челните места догодина, че пак да се облажиш с парички.Кат сте тарикати, НА ВИ ДОМУСЧИЕВ. Сега ще си брои пачките печалби. Честито!

7

do kapaciteta #8

преди 9 години

И какво искаш да кажеш в последна сметка? Щом са му дали тея пари само да си ги харчи и нищо да не прави с тях ли? Или просто те е яд, щото твоя син или червен отбор в Европа го чуват само след поредния грандиозно срамен провал? Определено в Разград се развива футболен проект, което не може да се каже за София. А при положение, че ЦСКА и ФК Левски с мъжките си отбори щяха да имат сигурно по-лоша голова разлика и от младежите на Лудогорец, не ми се мисли юношите какво щяха да ги направят.

6

асд

преди 9 години

За мен Светослав Дяков е най-добър български футболист.Моци е легенда!

5

От фен на Берое

преди 9 години

Мачът срещу Стяуа ще остане в *** на историята, както онзи мач на Левски с Рейнджърс с гола на Кайзера в 90-тата минута, както мачовете от САЩ'94. Няма такива емоция. Спокойно могат да го изберат и за футболист на България за 2014г, щото от нац.отбор не виждам кой заслужава да е. Дават му предиобяд паспорт за второ гражданство и вечерта го награждават като Футболист на България за 2014г. Напълни ни душите с онези дузпи.

4

...

преди 9 години

Мокър влах ......нито хубаво няма в този !Пък и кремвиршите го възхваляват .....срам

3

с

преди 9 години

Много сърцат играч, определено заслужава признание. А мача със Стяуа беше голяма емоция, както казва фена на Левски по-долу. Привърженик съм на Черно море и за мен беше удоволствие да гледам мачовете на Лудогорци. Успех на отбора в следващите кампании на ЕКТ!

2

Анонимен

преди 9 години

Жалко че не е българин. Този тип как се раздава не е истина.

1

Анонимен

преди 9 години

Този човек когато застана на вратата срещу Стяуа и след дузпите ме вкара в онази еуфория, близка до лято 94-та. Велик Моци!Благодаря ти , човече за тези мигове! Никога няма да ги забравя!П.С. От Левскар!