9

Даниел

преди 9 години

До Анонимен (7):Имат имунитет за решенията в залата. Извън залата нямат имунитет. Както се доказа напоследък, имунитета не ги пази на пешеходна пътека и от летящи винкели и бухалки.

8

лекар-психолог

преди 9 години

Добре , че е Цветанов та червените *** да има какво да говорят . След вината , която има за дъжда , снега и наводненията сега е виновен и за разпределението на делата . Ало другари вие май навярно приемате екстази от сутрин до вечер .

7

Ауу страшно погване!

преди 9 години

Ама какво погване само,ще им се накриви капата... Съдия ще държи отговорен съдия .... в България !? За кой ли път вече виждаме подобни напъни ! Нали знаете че нищо няма да се случи. И те го знаят но много по-добре от нас. Сега ще излезе виновен френския посланик. Или заблуден , или подведен, даааа....

6

не знаещ

преди 9 години

И така като се позамисли човек ,че идва Коледа и Нова година дали неЗАВИСИМАТА ни съдебна система няма да самонагради с по някоя друга извънредна заплата или пък бонусче за "добре" свършена работа та нали и те душа носят.

5

Анонимен

преди 9 години

ВСС.Радане със теб сме всички,вие сте хоръта в народното събрание които требва даги изпу6ите.Няма времеживота ни отиде от тези *** червени уморихани,осирома6тихани,разболеха ни,няма за кога даги търпите.Какво чакате дасе оправат ли хахаха.

4

Анонимен

преди 9 години

Владимира Янева не беше ли човек на Цв. Цв.?

3

непукист

преди 9 години

Какво заглавие "ВСС погна шефовете на СГС" ще ме разплачат .Та нали преди да станат членове на ВСС същите тия са били в СГС и по други съдилища и са от един отбор или може би го разбраха оня ден когато френския посланик зачекна темата и сега се правят на ощипани моми.

2

Анонимен

преди 9 години

Трябва да има закон за съдиите,които е згре6ил ,смъртна присъда.

1

!!!

преди 9 години

УЖАС. Дали разпределението на делата е случайно или не, не би трябвало да има абсолютно никакво значение - даже е по-добре да се разпределят според натоварванвето и компетенцийте. Това което е проблем е, че има съдии, които биха репили дадено дело по определен начин, не според правото а според някакви други причини. Срещу това трябва да се борят съдиите, не срещу механизма за разпределение.Докато има подкупни съдии, механизма на разпределението е без значение!!!!