8

Mehmed

преди 9 години

Do 4 tuk trolovete sa komunisti samo te mogat bqloto da kazvat chwrno

7

Алекс

преди 9 години

До 2По скоро не се харесва копи/пейст коментара. Истински коментар а не пропаганда си идва от вътре, такива спретнато размножени глупости автоматично говорят за *** или платен пълнител.

6

Pанина

преди 9 години

Според мен ВСС е напълно излишен. Бюрократи, които си пазят местата, понеже повечето от тях са назначени на партиен принцип.След като им свърши мандата отиват във върховните съдилища и така до пенсия. Нека въведат изборност на съдиите. Така няма да зависят от послушковците, изпълняващи поръчки. Когато назначиха Янева - човек на Цв.Цв. куп съдии протестираха и какво от това. Нека те да си избират шефовете на съда, а не да ги спускат отгоре. Председателят на ВАС също е човек на Цв.Цв.

5

до 4

преди 9 години

Само да вметна,че коментар 4,може би е полицай,та затова не харесва коментарът ми и се пали и обижда!

4

до 4

преди 9 години

До До 2Мога да те уверя,че не съм ***,а този коментар е написан и в друга статия,но понеже я махнаха,така че я пиша и в тази! А ти мислиш,че коментарът ми не е верен и имаш нещо против него ли? Еми обоснови се,кое не е верно от коментарът ми,а не пиши глупости,като нямаш мнение!И да знаеш ти не ме познаваш,но на изборите не гласувах за реформаторите,но няма значение за теб предполагам!

3

Цвинокио

преди 9 години

Нема а пипате мойта шеф ... оти ... аааа пак съм на влас!!!

2

Анонимен

преди 9 години

тая на снимката не беше ли човека на цветанов ?

1

Анонимен

преди 9 години

Да се готви и ДАНС! Какво е разкрила тази структура,помагаща на политическата мафия? В ДАНС освен СРС-та и лични пристрастия се източва държавна пара-там работят 3000 служителя,които нехаят за престъпността и корупцията по висшите етажи на властта,а взимат огромни заплати,плащани им от данъкоплатците! Другите са раздутия щат на МВР,които също нехаят за престъпността,но не и за правата си и за ранното пенсиониране!СРАМОТА ТАКА ДА СЕ ОГРАБВАТ ПАРИТЕ ОТ ВСИЧКИ НАС! Оставки!