37

Анонимен

преди 9 години

това проучване само в софия ли е правено?

36

Анонимен

преди 9 години

Някой пишещи тази статия ,,нарочно,, са забравили ,че тази мантра - за 12% процента желаещи избори ни я припяваха ,точно преди народа да изгони с камъни,(анти) комуниста Борисов.Народа не желаел избори ,нямало кой да управлява!!!И след броени дни Тиквата се скри от камъните в Американското посолство .Точно тази папагалщина, отново ще изиграе ролята на катализатор.А се е спънал Тиквуня ,а ,не му е останало време, да скрие дебелият си *** в губернаторството . Народа ще го смаже!

35

Анонимен

преди 9 години

До ТВ Целта е увеличаване на икономическата мощ на Турция . Пример- ТУРСКИ ПОТОК. Честито!

34

Анонимен

преди 9 години

Приближения на семейство Живкови е премиер, а какво правят демократите от РБ при него??В България 90 % от населението е комунизирано и няма никаква надежда народът ни да прогледне. Вижте само в шоуто на Нова ТВ за Тодор Славков що народ гласува очарован от "интелигентността " на наследника на Т.Ж. Ако го нямаше Горбачов и 10 ноември този юнак със свлечените *** и сестра му щяха сега да ни управляват.

33

Rafaelo

преди 9 години

Аз единственото което искам от премиера на България е, министъра на земеделието и горите да не е от ДПС. Това ми единствено условие е изпълнено само при ГЕРБ. Затова ги поддържам и гласувам за тях.Иначе всички са си много зле, но не ми се налага да съм под въздействието на лошата им политика. Емигрант, с някакви пари от рента от дадена за обработка земя.

32

BG

преди 9 години

До ЛюбомирИбрикчия на хидроинженера, отново юрушистите сте в един отбор със спонсорите си от ДПС.Не на доброволното еничарство на БСП и ЮРУШ!Да живее България!

31

Анонимен

преди 9 години

До ЛюбомирПРАВИТЕЛСТВО НА МАЛЦИНСТВОТО МЕЖДУ РЕФОРМАТИРИТЕ И АТАКА!!! МОСКОВ ПРЕМИЕР СИДЕРОВ ПРЕЗИДЕНТнема по-тъпо нещо от атакиста

30

Маркс

преди 9 години

Вижте, в управлението участват и ДПС, не се самозалъгвайте. БСП са в резерв!!! Управлява ни Олигархията, а не Бойко. ОЛИГАРХИЯТА!

29

ТВ

преди 9 години

Като се има предвид, че тези проценти се повтарят постоянно в българския политически живот, прави чест на ГЕРБ, РБ, ПФ и АБВ, че успяха да постигнат единодействие и да направят правителство. Каквито и да са различията за начините, целта е една обща, затова ще намерим обединена траектория, по която да я постигнем.

28

Митака

преди 9 години

и АБВ и патриотите не ги искаме в управлението - отделно са старите нови муцуни/престъпници/, а както има една поговорка: нов бардак със стари ***** не се прави. ОСТАВКА И ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА!

27

Любомир

преди 9 години

ДА 12% СА АКО НЕ СТЕ ПИТАЛИ ОСТАНАЛИТЕ 88% ОСТАВКААААААААААА ОСТАВКААААА! АТАКА ПОБЕДА АТАКА ПОБЕДА!!! ПРАВИТЕЛСТВО НА МАЛЦИНСТВОТО МЕЖДУ РЕФОРМАТИРИТЕ И АТАКА!!! МОСКОВ ПРЕМИЕР СИДЕРОВ ПРЕЗИДЕНТ

26

верваме

преди 9 години

с калъп интернейшънъл

25

в Кабинета няма...

преди 9 години

... никакво доверие!

24

Анонимен

преди 9 години

Боковото ДКЕВР май пак се гласи да вдига цената на тока след Нова година.

23

Анонимен

преди 9 години

Toтални лъжи, само тези, които не гласуваха, са 60 процента и те, са против това правителство, значи общо стават 72 процента. Скоро ще усетите народната любов продажници и ционистки ***, много скоро. Народа ще излезе и ще ви помете един път завинаги от властта. Следва съд за виновните и конфискация на всичко откраднато за тези 25 години, национализация на банките и стратегическите отрасли в икономиката, забрана на неправителствените антибългарски НПО, секти, БХК, напускане на Нато и ЕС.

22

nonstop+

преди 9 години

експеримента за зомбиране на подчинената територия УСПЯ!територията е важна - не хората....

21

Анонимен

преди 9 години

Ако са се наредили на добри заплати около държавнита софра, защо да искат !?Кабинетът с крехко доверие, но само 12% искат предсрочен вот

20

Н.Петров

преди 9 години

Може и да е донякъде верно за 12-те % , това е поради повсеместно ширещата се отврат от празни обещания и приказки на ангро.

19

ИНДИАНЕЦ

преди 9 години

оооооо, велики вожде!!!С теб станахме сутринта като водеща новина в 7.30 даже и снимката беше същата.Сега и с водеща новина за теб ще си легнем!оооооо ,велики вожде земята и слънцето се въртят около теб!!!

18

Анонимен

преди 9 години

Тиквата май и тая зима ще се изтърколи и на пролет - пак избори ...