17

petko76

преди 9 години

те сами си сабориха кулите аиде стига с тоя терор, ислямска държава си е тяхно творение и сега си ги поддържат уж по погрешка им пускат оръжие, трябва да сме много наивни за да им вярваме на тея ***

16

rafaelo

преди 9 години

Един от затворниците в Гуантанамо са му вързали белезници отзад и оставили на студеният под, където е умрял на следващият ден от хипотермия. Има един много хубав филм: Five Years(2013): imdb/title/tt2071466 , където се показват реално мъченията над "задържаните": нарочно не ги наричат по протокол затворници, каквито са си. 5 години без обвинения и съд, пускат го без обезщетение за неправилно задържане и му забраняват, да посещава САЩ, защото все още го считат за терорист.

15

Маркс

преди 9 години

Очаквах да станеме на кълбета със ***, но и те като господарите си запазиха мълчание пред нелицеприятните факти. Войната между титаните и боговете продължава и до ден днешен. Обикновено титаните ядат як пердах. Тези духове на злото днес управляват щатите и западна Европа, узаконяването на хомобраковете, легализирането на наркотиците, печатането на пари без покритие и живеенето на чужд гръб, военните престъпления, ограбването на чуждите ресурси, ГМО, клониране и създаването и разпространяването на епидемии са гавра с Бога и този американски Титаник ще последва предишния!

14

Маркс

преди 9 години

Не, че го защитавам, но повечето от истините звучат напълно абсурдно, на първо четене...дерзай!

13

до 11

преди 9 години

Маркс ли си Енгел ли си, не знам, но това за надписа го знам от документалните филми за Титаник по Дискавъри и съм сигурен, че това богохулство, изписано на видно място е повлияло за трагичната случка! Но аз се майтапя с червения *** с коментар 1, който намеква, че американците сами са си взривили небостъргачите, което е толкова абсурдно, колкото и това, което го измислих преди малко! Че комунистите са свикнали да лъжат това всеки го знае, но все пак трябва да има някаква мярка за лъжите им.

12

Маркс

преди 9 години

И само да ти припомня как великите демократи са заключили при потъването на кораба, пасажерите от втора и трета класа в каютите... Днес постъпват с нас българите по същия начин, пфу!

11

Маркс

преди 9 години

Ти изглежда не знаеш за войната между боговете и титаните, но ще ти кажа, че на палубата е имало надпис: Никой не може да потопи Титаник, даже и Бог!...

10

до 1

преди 9 години

Тая изтъркана опорна точка на КГБ вече омръзна и на червените бабички! Аз пък например твърдя, че Титаник не е потънал от сблъсък с айсберг, ами собствениците сами са си го потопили за да вземат милиони $ от застраховки?! Ха, ха, моята лъжа май удари твоята в земята! ***!

9

Маркс

преди 9 години

Без такива регулярни проверки те ще си докарат ядрените ракети тук, ако още не са го направили. Това е недопустимо! Може да цъкате минуси, но не мажете да отхвърлите правотата ми!

8

Маркс

преди 9 години

Аз не издребнявам, но сънародниците ми продължават да се палят като живи факли, а това е най- страшния и болезнен начин да сложиш точката, често преди точката има запетая и човек агонизира в жестоки мъки денонощия преди да умре! Търся отговора. Хора с претенции, че са феномени твърдят, че янките използват тук някакви психотронни генератори, превръщащи ни в откачалки. Цацаров може ли да отхвърли подобни твърдения, тоест поне един българин да се запознае, какви ги вършат в трите военни бази?

7

Анонимен

преди 9 години

Американците са мозъчно сбъркана нация. Сега се чудят как да ни убедят, че мъченията са хубаво нещо.

6

Анонимен

преди 9 години

Струва ми се, че прекалено се издребнява с ЦРУ, обяснението на САЩ тогава беше, че обявяват война на тероризма. Преди войната имаше само Ал Кайда, след войната има Ал Кайда и Ислямска Държава. Между другото защо трябва да се прибягва до мъчения, нали се тупат в гърдите с разузнаването си? Това да пратиш биячи да те натрошат, душат и давят е малко далеч от разузнаването.

5

Маркс

преди 9 години

Смятам, че ЦРУ лъже Обама, така както излъгаха за ОМП в Ирак, Сирия и Иран. Смятам, че ЦРУ отново бе изпусната от синджира и тя пак направи държава в държавата.

4

Маркс

преди 9 години

Не, вижте, тук има нещо друго. Ако янките искаха пълни самопризнания, то един Серум на истината и тези да си изплюли и майчиното мляко... Тук са използвани техники целящи да пречупят човека и да го превърнат в послушно оръжие в ръцете на янките, всъшност в ръцете на ЦРУ... Такива зомбита събориха СТЦ, атентаторите в Сарафово също са лежали в Гуантанамо... Това са цъкащи бомби бродещи в света, бомби чийто детонатори са в ръцете на ЦРУ, да кажем, нещо като дресираните бойни делфини. Затова са платили 90 милиона долара на двама психолози, а не, че не знаят да бият. Нали техни войници са били плен

3

LE4

преди 9 години

Десетки хиляди "вещици" и "еретици" са направили пълни самопризнания в ръцете на "светата" инквизиция през средновековието.

2

Патриот

преди 9 години

"Попречиха ли мъченията да се стигне до втори 11 септември?"Логика по американски,дмек пълна липса на такава!

1

Анонимен

преди 9 години

Няма такова лицемери ,хората още пишат че някой си талибан е взривил търговския център след всички факти и доказателства че сами си го гръмнаха , тва е същото какво с принцеса Даяна.*** народ