39

Анонимен

преди 9 години

Много лоши тия американци !Измъчват някакви терористи, които избиват хиляди нечовешки и подло. Друго е в Русия и Северна Корея.Там такива неща не се случват.Съдебните процеси, ако ги има изобщо, са справедливи.С терористите се отнасят хуманно.Хранят ги добре, килиите им са прекрасни.Медиите са свободни и подлагат властите на унищожителна критика, без да се страхуват.Впечатляващо е, че разкритията бяха направени от независима американска комисия в Сената.В Русия това просто не може да се случи!

38

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !NE SA IZTEZAVANI HORA ,A MUSULMANI-TERORISTI.

37

Анонимен

преди 9 години

На първите килии в Гуантанамо пише "Опасен", после "Много опасен", след това "Амам много, много опасен!" и т.н., на последната килия има просто, но ужасяваща табела "Б.Б!!?!?!"

36

Анонимен

преди 9 години

Българските пенсионери могат само да мечтаят за такава храна !!! Управниците ще си платят рано или късно за това !!!

35

Sofia

преди 9 години

Това е само за заблуда,хем ги измъчват хем ги глезят с Хари Потър и ягоди

34

Анонимен

преди 9 години

До шефа на светаТи понеже си голем шеф на света, и много ги разбираш нещата .. що не хванеш да си ходиш в мадър ръша ? А ? Нали си много отворен .. и много ги защитаваш, айде сваляй гащите и марш в ръша!!! Не знам дали забеляза но затворниците там, живеят по-добре от твоите майка и баща .... о не...... почакай, ти си мазно руско ***, твоите майка и баща навярно са заклети ояли се ***, които праскат пържоли всеки ден.. то и ти за това толкова си изучен, и си шеф на света!!!

33

Анонимен

преди 9 години

Като им гледам храната само и си мисля, че поне половината от българските пенсионери могат само да си мечтаят за такава храна! Колкото до библиотеката тя е мечта за повечето квартални училища.

32

Анонимен

преди 9 години

Kato gledam gi hraniat po-dobre ot kolkoto hraniat decata v domovete za siraci v BG. Na stranata ste na niakoi koito ne vi e zasegnal lichno, ako vie ste ot semeistvata izgubili blizki v atentati, druga pesen shtiahte da peete. V USA se otnasiat s jivotnite po-dobre otkokoto v BG se otnasiat kam obiknovenite horica. Zaraznoto zlo triabva da se spre, a zashtitavate hora koito po princip v BG mrazite-turcite naprimer. Malko si protivorechite, neshto mnogo sa vi promili mozacite da mrazite USA

31

Анонимен

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !За САЩ разбрахме, да кажеш нещо за Лугандон?Няма ли да си тръгваш към раша?

30

Маркс

преди 9 години

Янки гоу хоум, янкииииии!

29

Маркс

преди 9 години

Аз се обръщам към главния прокурор Цацаров с въпроса, е ли е имало такава черна клетка за изтезания и на територията на България и кой, кой, КОЙ носи тази вина?

28

шефа на света

преди 9 години

Крим, Донецк и Луганск ще се съобразяват с конституцията на Украйна, когато шефа на света, Обамата, започне да се съобразява с конституцията на Сащ и закрие концлагера в Гуантанамо и прекрати мъченията и расовата дискриминация, включително ежедневните убийства на невинни чернокожи от бели полицаи!

27

дам

преди 9 години

Друго си е било тука преди. Без съд, без присъда - куршум в главата! Да живее социализма и комунизма. Долу тази лоша демокрация, която измъчва терористи :)

26

tikos

преди 9 години

Guantanamera,Guahira Guantanameraaaa )))

25

Анонимен

преди 9 години

Пресни плодове, прясно месо, скоро руснаците ще ходят на екскурзия до Гуантанамо за да си хапнат като хората.

24

Анонимен

преди 9 години

До бай Вълчо от ХисаряА пък ако не ти го срути го пращаш на почивка в санаториума в Гуантанамо докато признае, че го е срутил.

23

#$&

преди 9 години

И моля, не ми разправяйте как разни *** с магарета и калашници са били заплаха за националната сигурност на когото и да било! Всички тия гадове са или финансирани от САЩ или са се организирали в благодарение на дейността на Америка, в техните държави..

22

#$&

преди 9 години

Американците имат много такива затвори. Иначе човешките права и свободи са им любими теми за размисъл, но когато не се отнася до тях.. Всичко е прах в очите.. Там не са най-опасните, ами тези, които не са им полезни! Най - опасните са на свобода и вилнеят там, където интересите съвпадат. Когато тези интереси започват да се разминават, изведнъж разни хора се озовават на подобни места, ако ги хванат де..

21

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 23АБСОЛЮТНО ТЕ ПОДКРЕПЯМ ЗА МЮСЮЛМАНИТЕ!НО ДАЛИ НЕ СЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВА!!ВСИЧКИ ЗАТВОРНИЦИ В ГУАНТАНАМО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПУБЛИЧНО ОБЯВЕНИ!

20

Даола

преди 9 години

Във филма на англичанина Уинтърботъм " Пътят към Гуантанамо" ще видите какви "престъпници" са поне половината там.