21

непукист

преди 9 години

И сега какво става трябва да чакаме и Индия да го закъса защото явно не бръснат за слива санкциите срещу Русия. Подписват си едни договори които според *** би трябвало да доведат до фалит и двете държави.Като гледа това на човек не му остава нищо друго освен да чака ама по-скоро на да ли.

20

Анонимен

преди 9 години

Само да попитам финансовите гении,дали е от полза на една(най-голямата след Китай)експортно ориентирана страна,да поддържа нисък курс на своята валута,спрямо долара?И по какъв начин става разплащанеото между нея и най-големите кредитори на САЩ,основни потребители на експортните суровини и технологии?

19

Анонимен

преди 9 години

Браво на индийците. Пет от тях да гръмнат и те ти решение на демографския приръст. Мислят хората за бъдещето си.

18

Анонимен

преди 9 години

Индия изнася стоки основно за ЕС и САЩ, оттам идват приходите на страната

17

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

СЛЕДВАЩАТА ВИЗИТА Е КИТАЙ. И СЕ ЗАФОРМЯ ТРОЙКАТА ОТ ТРИТЕ ВЕЛИКИ СИЛИ - РУСИЯ, ИНДИЯ, КИТАЙ. ОБАМА Е ИЗВЪН ИГРАТА. СМЪРТ ЗА АМЕРИКА.

16

Не си поплюват

преди 9 години

Индия е работилницата на Русия.Русия ползва евтината ръка на на втората по големина страна на света, срещу което и позволява да закупува при това евтино Руски военни и космически технологии, които Русия не продава на никоя друга страна на света. Затова само Индия има от руските, единствени в света танкове с активна защита - Т90, както и руски стелтове създадени в сътрудничество с Индия, която е основно като пари а специалистите са от Русия.

15

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

ЕНЕРГОРЕСУРСИ.ИМЕННО ЗАТОВА ЕДНА ОТ ОСНОВНИТЕ ТЕМИ НА НЕГОВАТА ВИЗИТА ЩЕ СТАНЕ БЪДЕЩОТО ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ ВЪВ ЕНЕРГЕТИКАТА МЕЖДУ РУСИЯ И ИНДИЯ ВЪВ ПРЕГОВОРИТЕ СЪС ИНДИЙСКИЯТ ПРЕМИЕР Н. МОДИ.РУСКАТА СТРАНА ВЕЧЕ Е ПОДГОТВИЛА ДОКУМЕНТ ПОДПИСВАНЕТО НА КОЙТО ЩЕ УКРЕПИ СТРАТЕГИЧЕСКОТО ПАРТНЬОРСТВО СЪС ИНДИЯ ВЪВ СФЕРАТА НА МИРНИЯТ АТОМ.ОЩЕ ЕДНА ЦЕЛ НА ПОДПИСАНИЯТ ЕВЕНТУАЛНО ДОГОВОР ЩЕ СТАНЕ ОБМЕНЪТ НА НАУЧНИ РАЗРАБОТКИ В ТОЗИ ОТРАСЪЛ.ПУТИН НАПОМНИ СЪЩО ТАКА ЧЕ РУСИЯ ВЕЧЕ СТРОИ АЕЦ НА ИНДИЙСКА ТЕРИТОРИЯ.

14

Анонимен

преди 9 години

ВЛАДИМИР ПУТИН СЪОБЩИ ЧЕ РУСИЯ Е ГОТОВА ДА ПОДПИШЕ ДОГОВОР И ЗА 25 АТОМНИ ЕНЕРГОБЛОКА ЗА ИНДИЙСКИ АЕЦ.ИЗЯВЛЕНИЕТО Е НАПРАВЕНО ВЪВ НАВЕЧЕРИЕТО НА ВИЗИТАТА МУ ВЪВ ДЕЛХИ ПРЕД ИНДИЙСКАТА ИНФОАГЕНЦИЯ- ,,PTI''.ТОЙ ОБЯСНИ ЧЕ ОСВЕН РАБОТИТЕ ПО СТРОИТЕЛСТВОТО НА АЕЦ ,,ДУРАНКУЛАМ'' РУСКАТА СТРАНА ОЧАКВА ОТ ИНДИЙСКИТЕ ВЛАСТИ РЕШЕНИЕ ПО ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВА АЕЦ.ПУТИН ПОДЧЕРТА ЧЕ ДАЖЕ РУСИЯ ДА ПОСТРОИ 25 АТОМНИ ЕНЕРГОБЛОКА В ИНДИЯ ТОВА НЯМА ДА УДОВЛЕТВОРИ ПОТРЕБНОСТТА НА РАЗВИВАЩАТА СЕ ИНДИЙСКА ИКОНОМИКА ОТ

13

Анонимен

преди 9 години

69 рубли за едно загнило и мухлясало евро, въпреки турски поток, китайски поток и реакторите за индианците

12

Анонимен

преди 9 години

След такива зашеметяващи новини кило рубли(55) = $1.

11

Анонимен

преди 9 години

Очакваме скоро спогодба и с бангладещ!

10

Анонимен

преди 9 години

След спогодбите с Китай, Турция, Индия руснаците викат сега :" Да живеят всякакви санкции и изолации!"

9

Анонимен

преди 9 години

Жалко за американците. Още един яд. А можеха да си продадат своите реактори. Както пропуснаха и сделката с Китай за 150 милиарда на газ.

8

fr

преди 9 години

Да сте чували някой наш политик да договря български износ ? може да договорят поредното съкращаване на мощности за защита на околната среда, оръжията сигурността на ядрените централи . Българина да не мърда че мъти водата.

7

Анонимен

преди 9 години

А България ми е интересно, какво може да предложи? Нещо подобно високотехнологично и технически сложно, но и изключително отговорно? Ааа да бе, има лаптопи Правец, от китайски части сглобени в България, ха ха ха...

6

Анонимен

преди 9 години

Ром с ядрен реактор голямо бум от индия в скоро време

5

zeus

преди 9 години

Днес Уестнингхаус представили в Брюксел проекта за 7-ми блок на Козлодуй. Като са ги представили в Брюксел от там да го плащат. Без конкурс, без нищо, скимнало му на някой, че ще си слагаме атомна бомба, дето я няма работеща никъде. Бил по-евтин, ама са спестени от 35 до 50 процента от компонентите.

4

batmario

преди 9 години

Искали да му извадят очите пък му изписали веждите...

3

?!?

преди 9 години

Браво на Путин!

2

Анонимен

преди 9 години

Чакайте ги руснаците да фалират...чакайте ги--глупави *** бездарни......