34

Анонимен

преди 9 години

А шейтаня какво мисли по въпроса :)

33

Написаното в 33

преди 9 години

е тема на монография, отпечатана преди повече от 40 г. не къде да е, а във Великобритания. Знаете, че те финансират изследователски проекти не просто заради идеята, а защото проучват всичко навсякъде, където имат или евентуално ще имат интереси.В страните, за които говорим, не можеш да спреш забулена жена на улицата и да поискаш да провериш дали е твоята - това може да ти коства живота. И да ползваш услугите на тамошната нравствена полиция, какво ще установиш? Че си изтървал дирите на твоята!

32

*

преди 9 години

От тази статия , човек може само да припадне . Обяснявам : В Исляма се смята за добро дело да помогнеш на някого да се ожени/омъжи ; Не се неприлични въпроси като : Колко си висок , колко тежиш , на колко си години , омъжена/женен ли си . Счита се за неприлично мъж навършил пълнолетие да не е женен , освен ако наистина няма доход да издържа семейство . Също се счита за грях , ако не намериш на време съпруг на дъщеря си ...До колко е полезен тоя сайт е друг въпрос

31

Анонимен

преди 9 години

До само ГЕРБNO TI SKORO HODIL LI SI NA LEKAR,ILI VZEMASH PO 1 LEVCE,ZA DA PISHESH POREDNATA GLUPOST.ROMITE GLASUVAT ZA BIRA I KEBAPCETA,A TI SE PRODAVASH SAMO ZA EDNO LEVCE.

30

турци ли сте днесбг?

преди 9 години

Защо пускате такава незначителна новина свързана с ислямисти в български новинарски сайт?

29

само ГЕРБ

преди 9 години

ГЕРБ са велики,за втори път са управляващи,този път за по дълго.Народът обича ГЕРБ,и затова гласува за Б.Борисов.Ние българският народ сме с Вас г-н Борисов и Ви подкрепяме безрезервно,защото милеем за родината си както Вие.А тези,които критикуват г-н премиера просто не милеят за България,не искат нашата страна да заприлича на страна от западна Европа.Да живее България,да живее нашият скъп премиер

28

Анонимен

преди 9 години

VAPROSITE NA ZAPOZNANSTVO V MUSLIM SAIT.1.PRAVI LI TI SE SEKS--DA AMA BASHTA MI NE RAZRESHAVA.2.NO AZ TRIABVA DA PRAVIA SEKS S BASHTA TI LI --NE,NE-SAMO S MENE.3.A MAIKA TI KAKVO MISLI PO VAPROSA--AMI EDIN MAG IMA PRAVO NA CETIRI GENI,TAKA CE..4.A TI GOTOV LI SI ZA DA SE OGENISH ZA MENE--NE,NE AZMISLIH,CE SI MAG,SAMO S MAGE OBICAM.

27

До 29.А бре Марксчо!

преди 9 години

Ти не си запознат със социологическите изследвания на тази тема!Още през 70-те г. е направен изводът, че няма по-свободни жени от тези, които задължително излизат от дома си с бурки и фереджета.Защото е достатъчно тя само да мине през *** (пазара), където е калабалък и всички жени са еднакво забулени. Дори да я следи някой при излизането й от дома, в *** ще й изгуби дирите и тя може да иде където ще и да прави каквото ще.На връщане пак минава през *** и се прибира ни лук яла, ни мирисала.

26

Борислав-Ерген 39г

преди 9 години

Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важен съм за теб. Сега е различно.Ние сме различни.Но аз все още се усмихвам:)Защо?-Просто защото сега е твой ред да ти липсвам.

25

Анонимен

преди 9 години

Почнаха и платените *** да крадат името на Синди от А$$тралия за да агитират, съвсем пропадна това общество

24

някой

преди 9 години

Като си размеят снимки - жените с фереджетата ли са?

23

Маркс

преди 9 години

За мен една кадъна е приемлив вариант. Фередженцето и дом, а не да ме сродява с половин град, хахаха!

22

НЕВЕРНИК

преди 9 години

Абе, според патока Махамед не е ли грешно да използва INTERNET нещо измислено от НЕВЕРНИЦИТЕ???Ако се позамислят *** всички технологии който ползват са измислени от неверници....

21

Бесен

преди 9 години

Аман от тия ***, тяхната култура и културни особености. Целия свят все около тях се върти, обиждат се от щяло и нещяло. Както някой по-долу писа - религията им е супер архаична и тотално неадекватна към днешния свят. За мен тези *** нямат място в цивилизования свят. Като искат ислям, шериат и зачитане на културата им - марш обратно близкия изток и северна Африка да си яздят (и не само) камилите и да се въдят като там. Аман вече!!!

20

поп Грую

преди 9 години

Чадо, дето си ни турил отпреде това четиво, дали те слуша главата?!Че кому интересуват скверните табихети на агарянците?

19

Анонимен

преди 9 години

Религията им ги държи роби в тъмните векове, но иначе интернет ползват

18

Анонимен

преди 9 години

Абе що сте толкова заспали не мога да разбера?!? Абе не ги мислете за толкова залюхани, това е само за пред обществото... Образовани хора сте, поразровете се малко из нета вижте само какви снимки качват и какви клипчета ;-))) А ном. 2 Те нокога не са искали да стават бели ;-)

17

Анонимен

преди 9 години

рядко *** статия.

16

Анонимен

преди 9 години

Има само един малък проблем. На колко мюсюлмански момичета семействата им разрешават да си чата с мъже? Защото той хубаво е направил сайт, ама колко ли момичета са си изяли боя от бащите си за дето са се регистрирали и са чатили с мъже, а ако пък са си позволили и да си покажат лицето пред уеб камерата направо...

15

Непознат

преди 9 години

До vargОпределено са по хубави от теб Ха Ха