37

Калоян

преди 9 години

Предвзетостта, неадекватното самочувствие, лигавщината, и лицемерието, бликат на простотия! Въобще тая Буюклиева е ограничена личност откъм интелектуален потенциал и морални качества, понеже явно се е взела твърде насериозно, и то без покритие! Съвкупно това я прави противна и изкуствена личност.

36

МоРаЛиСт

преди 9 години

Тая - Буюклиева, е една от най-предвзетите, изкуствени и надути хора, дето са влизали в къщата! Лигавене, чупки, стойки, претенции в стил "голямото Добро утро", плюс обилна доза лицемерие, просто потрес! Нека да голяма певица (известна с точно една песен) обаче поведението и прави впечатление на низко, пошло!

35

ХИТЪР ПЕТЪР

преди 9 години

Биг Брадър е много хубаво шоу което вади истинските ви лица ,и на какво се сърди "голямата звезда" ? Това че не мислите с главите си сте си виновни само вие ,пари за тоя дето духа предаването не дава а вие за пари сте готови на всичко дори и да ви изкарат всичките ви кирливи ризи . На нас ни е достатъчно да разберем колко сте се самозабравили ,фалшиви звезди.

34

Борислав-Ерген 39г

преди 9 години

И Катето Евро зодия Дева ще нахраним но нека бъдем отговорни спрямо фактологията а именно сега темата е Петуха.На Лева(евро)никЪк ама никЪк няма да и спестя колко е долна.Докато мъжът и гаснеше от рак(умря)тя си развява МОРАЛНАТА пунда до бяс по дискотеки с млади момчета които я помпеха.Тук няма лошо че се праска тук и там..не ме разбирайте неправилно..а спрямо МОРАЛНИЯ КАЗУС-тип ШИЗОФРЕНИЯ-такива като ТАЗИ 25 години ви говорят з ЛЮБОВ докато правят мръсотии.Е 25 години фактологично ги показвам

33

Анонимен

преди 9 години

Буюклиева е пълно куку!Може би кара тежък климакс, а може би просто си има ментални увреждания.Ако аз бях в къщата, със сигурност щях да я ошамаря, пък каквото ще да става.Няма друг такъв дразнител, просто.

32

ЗРИТЕЛ

преди 9 години

Тази Петка Буюклиева много си е повярвала. Тя била интригантка от класа ! Добре, че участва в това шоу, че да я разберем що за птица е ! Не че не я изгониха рано рано от едно друго шоу - и то за пеене, че другия комунист - Георги Христов скочи да я защитава - нали двамцата пеят на митингите на БСП !

31

народа БЪЛГАРСКИ

преди 9 години

До АнонименТАЯ КОМУНИСТИЧЕСКА ПЕВАЧКА ЯВНО НЕ Е С ВСИЧКИЯ СИ !

30

kkk

преди 9 години

Днес слушах песента на Петя Буюклиева "Пролет" по текст на Петя Дубарова. Страхотно изпълнение. И ми стана жал за Петя, защото Биг брадър е разрушител на животи. Всеки има някакви кусури, но когато нон стоп ги дават по телевизията, тогава ей богу няма да има и един свестен човек в света.

29

СЛАВА НА БУДА

преди 9 години

БЛАГОДАРЯ ТИ БУДА,ЧЕ ЧУ МОЛИТВИТЕ МИ И МАХНА ТАЗИ АДСКИ ДОСАДНА БАБКА.ОТВРАТИТЕЛНО СЪЩЕСТВО.

28

доволен

преди 9 години

Само Чалга и Тодор СлавковОлд Старс!!!!!

27

Борислав-Ерген 39г

преди 9 години

Такива като Петя са сред вас.Те стават ваши приятелки-жени както любовници.Това което е Петя като супер нестабилна жена го има и сред вас драги НЕ-мислители.Днес е Петя утре е приятелката ти жената ти с такова циклично поведение...смешно ми е именно защото сте прости и нямате предпазни сили за 25 години преход и както сега поучително ми пишете-за това онова-утре ви чета в поредната ви лична драма тук....вие сте болно шизофренично общество и няма смисъл да пишете безмислици.Пишете фактология.ОК?

26

Не гледам Биг Брадър

преди 9 години

В 20:00ч. обикновено гледам Дискавъри или Нешънъл Джиографик.

25

Борислав-Ерген 39г

преди 9 години

Вие отлично знаете че аз съм зодия Близнаци-асцендент Дева и при мен 5-7 няма.Само си представете за малко Петя зодия Рак като моя съпруга...ще реве през 5 минути...само малко да се опита психичен дисбаланс веднага ще я матирам с думи(много го мога а раците са супер чувствителни-видя се добре)защото си мислят че само тяхното ще върви и могат да си правят каквото искат без последици...да ама не...толкова са ми лесни такива като Петуха че направо се забавлявам с тях като минават от + към -.

24

Анонимен

преди 9 години

вип простаци

23

Дискавъри

преди 9 години

Този Биг Брадър е пълна пародия. Някой гледа ли го изобщо това гнусно предаване?

22

Борислав-Ерген 39г

преди 9 години

Както винаги вашите коментари са супер постни от общата фразология..но това се дължи че сте по повърхностни-демек ПРОСТИ в преход 1990-2015 година.Истината РЕАЛНА-АВТЕНТИЧНА която бърка по дупките в нерви по мен ще я научите отново от вашият Духовен-Народен Лидер а именно моя милост.Петя Буюклиева е зодия Рак и като такъв предствител защити своето АЗ в дисбаланса на шизофренията си.Съпругът и *** цял живот ходи по гъ.за и докато тя си я развява.Нея мога да я оправя само аз зодия Близнаци!

21

milen

преди 9 години

Сигурен съм, че след известно време ще се чуе как някои ученици в час си събуват гащите и си го размахват пред учители и ученици. И как няма, щом по телевизията го дават това, що да не го правят и те. Просто всичко е толкова тъжно и жалко. Как няма интелектуалци да се застъпят за това, да не се опростачва нацията, да се съхранят моралните ценности на хората.

20

no one

преди 9 години

Abe te si pribirat parichkite-pak vie si govorete....She posreshtnat Koleda podobavashto.... Vsichko se prodava za pari v BG. Pak i sled mesets nikoi nishto njama da si spomnja ot tova show i izlagatsiite im. Drug e vaprosa che plujat na avtoriteta i dostoinstvoto si - ama to i bez tova edinici ot uchastnicite gi pritejavat.

19

Анонимен

преди 9 години

Българи, ако нямаше Горбачов и 10 ноември не се беше случил, човека със свлечените *** и сестра му сега щяха да ни управляват!!!!! Що за народ сме ние българите??????

18

бг

преди 9 години

До Анонимен 19 Не вярвам да има други хора,които да изпращат смс за това печелбарско шоу освен близките на "звездите"!