179

Анонимен

преди 9 години

Проблема е, че с развода тъпата *** взима и това, дето не е нейно, е това е проблема! А за разделност и брачен договор не ще и да чуе в началото. Хора пазете се от всяка ***, дето не съглассна на брачен договор и режим на разделлност на имуществото. Щом не ще, значи планува да ви ограби, на това вече и майките им ги учат к.рвите.

178

хаха

преди 9 години

и за това българките се ч...т със турци... някой питал ли се е защо я има поговорката на турчина жената, на циганита детето и на българина парата няма да пипаш? защото противно на общоприето медийно натрапено мнение турците знаят как да накарат жената да се чувства специална!успех БГта хахахахахахха

177

една

преди 9 години

С тази злоба и настървение, стигащо до омраза, будите съжаление. Развода е измислен отдавна, никои не ви задължава да споделяте маса и легло, с някоя, която не ви обича.

176

кака мара

преди 9 години

ама не им стиска да се оплачат,щото ще спят по улиците,пък и може да бие ама дава хляб и някой *** да се завият

175

Залк

преди 9 години

Чудно, а при положение че 3 от 4 трошат чуждите колци и са пълни свлекове, как така само 1 от 4 ходи синя?

174

МЛАДЕЖ

преди 9 години

Затова няма да се женя! За какво ми е,за да ме осъди за изнасилване по някое време с тайния й любовник....

173

Анонимен

преди 9 години

който не може да е---- жена си я бие

172

Анонимен

преди 9 години

Кой па измисли тоя рефрен-скромните ги смятат за скучни........Бг мъжът сваля с тухла по главата/и скромните/, той никога не води ИСТИНСКИ разговори с жена, той даже не гледа в очите, а чака да се обърнеш, той винаги използва от чиста подигравка до тънка ирония към жената и това е чувството му за хумор, той винаги гледа да получи в замяна точно колкото е дал, той е страхлив , а не скромен, не знае смисъла на мъжеството. Искаме революция, но революция се прави от МЪЖЕ

171

Анонимен

преди 9 години

Предлагам анонимна анкета. Всяка жена участваща в дискусиите тук, ако е била тормозена да го отбележи. Останалите участници разчитаме на коректност.

170

Анонимен

преди 9 години

Като ходя по улиците не виждам всяка четвърта да е със синини или да куца. Всяка втора е с пола до над ..., всяка трета е в луксозна кола и т.н. Аз лично до момента не познавам нито една жена, която да е споделила че е жертва на насилие или да ми е направило впечатление, че е тормозена.

169

Анонимен

преди 9 години

До от онзиМуха от мед не бяга... И като я набиеш, накрещиш се и кво? Можеш ли вечно да следиш някои и да си нащрек. На следващта седмица, месец или година - какво?

168

Анонимен

преди 9 години

Защо продължавате да вярвате на тази стъкмистика. Всеки нормален човек е против боя. Време е за дезинформация също да се носи наказателна отговорност. Това е насаждане на страх и вменяване на вина по полов признак. Значи като сме мъже сме ***. Айде да си имаме уважението!

167

Българин

преди 9 години

Боят е средство за състояние на безпомощност.Боят върху видимо по-слаб противник е проява на малодушие или на модерен български - п*тковщина.Боят не решава проблеми, а поражда страх и омраза, т.е. повече проблеми.

166

Някой

преди 9 години

Ей сега вече к-е спойно ще си правят квот си искат, колко семейства ще се разтурят благодарение на вас

165

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКолко мъже в днешна Бг хранят, поят и обличат жена си, а тя стои в къщи с децата? Пишеш колкото да не заспиш..

164

Анонимен

преди 9 години

А какъв ще им е проблема ако ги следят и нищо не правят. Не би трябвало да има проблем, нали. Или искат да ги хранят, поят и обличат, а те да си въртят ........ на друго място. Май к..вите вдигат най-много вой.

163

Lan

преди 9 години

210Разбира се, че процентът на мъжете-насилници е много по-голям, това се определя от самата натура на мъжа и е нормално. Това не означава, че трябва да бъдат "скопявани" с ненормални нови закони. В момента има законодателство, което ако се спазва е напълно достатъчно, НО НЕ СЕ СПАЗВА и точно това е проблема. Натурата на мъжете не може да се промени, но тази им енергия може да бъде за нещо полезно, въпрос на интелект е да намерят за какво.

162

Lan

преди 9 години

Интересно мнение, но без никаква аргументация? "Личи ти" е безлично, по какво точно ми личи? Може и да влияя на света, но пък е доста ласкателно аз да го определям абсолютно :), във всеки случай ако беше така, светът щеше да е съвсем различен.

161

Анонимен

преди 9 години

До Целта е друга !!!Г-не, от повече от 4 години гледам поредицата Forensic fails на Ютуб, които се базират на разкази на следователи, лекари, антрополози, биолози, химици, очевидци и самите убиици. Гледала съм над 200 епизода. Уверявам те, че може би само 30-40 епизода са за жени-убиици или измамници. Повечето убииства и насилие стават от мъже в/у жени, момичета или деца.

160

Lan

преди 9 години

Иначе поговорката за телето и майка му важи за съвсем други случаи и отчасти обяснява желанието на "младежи" по на 40 да си стоят при мама, но няма нищо общо с мъдростта. За нея има: "Не питай старо, питай патило!"