80

Анонимен

преди 9 години

Министърът на външните работи Даниел Митов е бил в конфликт на интереси...Не е вярно, винаги е служил преданно на ЦРУ-то!

79

Анонимен

преди 9 години

Айде под масата, смахнат...

78

ЗДРАВКО

преди 9 години

До МРАВКА: ТО ,ДА Е САМО ТОЙ , С МЕД ДА ГО НАХРАНИШ ! СЕГА В ПРАВИТЕЛСТВОТО СЕ СЪБРАХА БИВШИ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ И СЕГАШНИ ТАКИВА -ГЛАСУВАШ ЗА БОЙКО ,ПОЛУЧАВАШ КОСТОВ ! ТОВА Е ИСТИНАТА , ТОВА СА ДРУГИТЕ ОСВЕН ТОЯ ДАНИЕЛ МИТОВ И ТО НЕ ОТ СЕГА ,А НЕПОСРЕДСТВЕНО СЛЕД 1989 Г.,КОГАТО СДС ВЗЕ ВЛАСТТА "С МАЛКО ,НО ЗАВИНАГИ " !

77

Daniel

преди 9 години

До КарикатуристBalgarite ne glasuva. Te ostaviat tazi rabota drugi da im ia svarshat, a narodnata pogovorka kazva. " Ostavish li drug da ti zakopchava kolana, toi shte ti smakne gashtite"Tochno taka turcite vleznaha v upravlenieto i sega shte bade trudno da gi izkarame. Ako ministar na otbranata na Balgaria e turcin pravete smetkata vie ! Choveka moje da e dobar i vazpitan no ednoto niama vrazka s drugoto. Tova e predatelstvo v koeto ima prast i Siderov.

76

Карикатурист

преди 9 години

До Бакал Петко -91.Петко, ами като ги гледам и слушам тези в НС,според твоята метафора аз считав, че повечето са наметнати с *** кожи и те считат, че не можем да ги познаем под тях. А представяш ли си ти и българския народ за изминалите 25 години колко такива,наметнати с *** кожи влезнаха и си заминаха през това Събрание и доведоха държавата ни до ей това жалко положение и народа ни продължава да ги изпраща и да ги посреща, а сега се вайка.Така е като всички продължаваме да спим като оня овч

75

Анонимен

преди 9 години

До Бакал ПеткоПии ракия спри нета. Не е за теб да бистриш политиката.

74

Бакал Петко

преди 9 години

До Селянин -89С коментара си потвърждаваш, че и ти си чужд агент и нямаш нищо общо с българския селянин какъвто се представяш, иначе щеше да плачеш за българското село в каквото положение е сега. Бате, свали си овчата кожа. и ще те познаем кой си .

73

Анонимен

преди 9 години

Американците до сега ни набутваха за управници техни прислужници и агенти.Сега изглежда вече считат, че не е необходимо да се стесняват и направо могат да ни набутват за управници техни служители...Каква жалка картинка представлява Родината ни, с тази пълна липса на национален суверенитет!

72

Селянин

преди 9 години

Това плямпало няма ли най-сетне да спре да ни тормози с исканията си ?! Май се чуди какво прави в парламента и отвреме-навреме вземе та вземе думата,но нито думата му е дума,нито исканията му са нормални ! В наше село казват,че не му е нястото там ?! Чиба !

71

Анонимен

преди 9 години

До Другата България Видяха я промяната . Вървим с наведени глави и гледаме мрачно.И над 2 милиона българи по малко .И толкова много демокрация, демокрация ,че даже те е страх дакато влезеш в тоалетната да не изкочи от клекалото. народ смазан ,предал идеите и гробовете на своите деди. И мъртвите плачат в гробовете.....Да ти пикая на промяната!

70

процедурно питане

преди 9 години

Този не беше ли от мултитруп и говорител на оевргаз?

69

Анонимен

преди 9 години

До С.С.С.Р Ами като гледам идеологията на демократите ,след 20 тина години демокрация ни смалиха с близо 3 милиона. Та, кой е за разстрел. Кой не разрешава на човек нападнат в къщи да се защити.Защо убииците заклали бабички и старци не ги обвиняват за опит за убииство ,а в криминално престъпление . А дано един това ден се стовари на твоята глава, *** . И на потомството ти ......!Да си защитаваш живота -анти човешка идеология..... И ще се стовари , и сълзи ще рониш ..и дано си спомниш..

68

СССеРе

преди 9 години

Едно време проклинах и казвах Смърт на ссср господ ме чу и ссср умря.Оттогава съм вярващ .Не ме карайте да проклинам ,че нали виждате какво стана .

67

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 73 Ако си умен и Ентилигентен,още ли не си разбрал ,че над 60% от Нефтохима е собсвеност на ,,Рокфелер груп,, Да не би някъде в Гейвропата, да са ги намалили горивата с 30%. Ще намалят ама на куково лято . Сега се дерат кожи .

66

Любомир

преди 9 години

Лошото е, че осещам как на Сидеров му писва, предполагам скоро ще се откаже, аз поне отдавна бих го направил. Нестава ти да казваш истината на хората в очите да се подкрепяш с доказателства, а от другата страна да те плюят, болен, бялата златка, национален предател и тем подобни, ако Сидеров и АТАКА са национални предатели не знам как трябва да наричаме Борисовм, Орешарски и Станишев...Събудете се хора, знанието е злато, четете, четете...

65

Другата България

преди 9 години

До 71,Щастлив съм заради теб,здраве и успех във всички начинания.

64

Ехото на Москва

преди 9 години

,,Нет и не будет никокого финансового будещего''.Интересно четиво за рублажията в БЪЛГАРИЯ.

63

Анонимен

преди 9 години

Тоя *** говори за колонизация,а нищо не казва за горивата че караме скъп бензин и дизел,ама нали са си руснаци как да каже че точно Лукойл, не плащаше години наред корпоративен данък,и когато му сложиха измервателните уреди се оказа че не работи на загуба всяка година както те казват а е на печалба, и милиарди на година заминават за Русия,ама на тях може.Те на са колонизатори,защо един път нищо не каза тоя шсростак за някоя руска компания,защото сега москва му плаща.

62

persian gulf

преди 9 години

Ей тоз нa снимкaтa е единствения, който ви питa кaк мож3 дa нямaте държaвни с3ктори и момополи, след кaто им3нно в Европa товa е основно перо в бюежетaВи3, държaвaтa, нямaтв нищо зa товa и ст3 бедни кaто aборигениИ плюят сaмо тия които лaпкaъ от тоя нон с3нсеA зa дa е възможен той нaродът трябвa дa безгръбнaчен и олигофренясaлТъп *** нaрод!!!!!

61

до64другата българия

преди 9 години

Заради тази "промяна" аз напуснах родината.