7

Без илюзии.

преди 9 години

8, тайгииииииийчке, имат свои неписани правила ама друг път. В джунглата от емоции и различни типове хора е по-добре да не разчиташ много на неписаните, набити САМО в собствената ти глава правила за любов и щастие и е хубаво да правиш сверка дали твоите правила са същите като на този или на тези, с които си въобразяваш, че градиш и изпитваш любов. Някакси една идея по-сигурно да е и да нямаш много излишни илюзии и болезнени сривове докато...пишеш следвайки неписаните....

6

красавица

преди 9 години

До Анонимния! Преди стотици хиляди години девствената жена е била предпочитана за съвкупление и съжителство, защото само така мъжът бил сигурен, че детето ще е от него! Да си първият е било най важното до преди 30-40 години! Във връзка със статията за щастливото семейство, мога да допълня само, че е нужно харесване, доверие и интелигентен мъж....! А, тези мъжлета, дето са пълни с комплекси и се страхуват от сравнение в леглото и чуждо дете в утробата на любимата просто жална им майка...!

5

Анонимен

преди 9 години

Някак си тъпо е да обичаш безусловно, ако не си направил днк тест на детето за да установиш дали е от теб... Има си закономерности все пак...То не, че и да е от теб сестрата ако ги обърка пак си прецакан, но това също е довод за такъв тест за пред жената. Все пак живеем в България.

4

веско

преди 9 години

До ДръндерТя само жената е достатъчна ...

3

Дръндер

преди 9 години

Поставяйте на първо място семействотоТова е така но ако жена ти ти изсумква енергията като вампир заедно с тъщата няма как да стане баце!

2

Дръндер

преди 9 години

Винаги казвайте истината? Да бе да! -Скъпи дебела ли съм?-Да мило?-Така ли? Никакъв секс за тебе 6 месеца!

1

И също така,

преди 9 години

Не действайте като агресивна, организирана бойна единица, когато контактувате с хора, които не са членове на вашето семейство. Така рискувате да се претърпите метаморфоза и от "семейство" да се превърнете в "престъпна банда", всяваща най-малкото психически тормоз наоколо и възпитаваща морални ***-егоисти.