81

ник

преди 9 години

Глобалните терористи измъчват зверски предполагаемите регионални терористи с помоща на подчинените си евро демократични сексуалисти!

80

хо ха

преди 9 години

Сащ =демокрация - ама НЕ. Защо след края на Втората световна война имаше международен съд за съдене на фашистите, а никой не съди новите фашисти от САЩ???? Нарушението на човешките права е явно и доказано, но онези дрисльовци зад Океана - продължават да се вживяват на световни жандарми.

79

SS

преди 9 години

До АнонименНяма такова нещо американска нация. Там е сбирщина от хора които са готови да направят всичко в своя полза /даже да хвърлят две атомни бомби /.

78

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 127 . Не бе просто едните са се научили от другите , въпроса е кой е ученика и кой учителя . Според мен по възрастния и създаден по рано е учителя? Ами сега :)

77

Анализатор

преди 9 години

САЩ са одобрили санкции срещу Венецуелски официални лица с мотива "причастни за нарушения на правата на човека " заради неправомерно потушени протести. А какви следва да са санкциите срещу американски официални лица на същото основание за извършените мъчения и изтезания, който самите те си признават ? Двоен стандарт ли е или едното е ограничаване на демокрацията, а другото борба за демокрация чрез изтезания.

76

sostin

преди 9 години

Много е лесно да се плюва, много е лесно да се обвинява......За каква хуманност ми говорите?За какви човешки права? Къде са правата на загиналите в самоубииствените атентати, къде е хуманността в това да вдигнеш мадритското метро във въздуха? Къде в човечността да режеш глави пред камера? Можеби е и много човешко отношението на фесовете към жените, груповите изнасилвания и тн. Давате ли си сметка че света е изправен пред пандемията наречена радикален ислям?

75

Анонимен

преди 9 години

Няма по-велика страна в света от САЩ!Няма по-велика нация от АМЕРИКАНСКАТА!Света ги обича и боготвори,те са толкова могъщи,че нямат стигане дори от Европа и след хиляда години!Респект и Поклон!бог да благослови Америка!

74

до 126

преди 9 години

Бе нека европейците да мразят САЩ, ама и това не го разбирам при европейците - "Халед ал Масри, германски гражданин". Европа сама си натресе тия проблеми с ислямизацията си, после Америка и била виновна, и що не били хуманисти американците, че и тайните служби на европейски държави им сътрудничели в инквизициите. ама стига лицемерие - или се мачкат тия с армия, или не се допускат на Стария континент. после - масово квичене, хем така, хем не било хуманно. аре да си уточнят политиките.

73

Анонимен

преди 9 години

Да ли има разлика между главорезите от ИД и садистите от ЦРУ , а като се позамисли човек май и родителя им е един и същ ?

72

ЧЕТЕТЕ...

преди 9 години

В европейската преса сравняват САЩ със Северна Корея.Четете коментарите,и ще разберете,че европейците са намразили САЩ окончателно.След разкритията на Сноудън,след скандалите с подслушванията,след създаването на джихадистите,след организирането на "Арабските пролети",след преврата в Киев,след бомбандировките над Сърбия,Либия,Афганистан,Ирак,Виетнам и т.н.Се оказа,че САЩ е ИМПЕРИЯ на ЗЛОТО--промиваща мозъци и убиващи ВСИЧКИ които не са съгласни с тях.....

71

Анонимен

преди 9 години

Най-важното е,че МАСКИТЕ все повече падат.....

70

Анонимен

преди 9 години

Донякъде е похвално, че сме извън списъка на европейските им съучастници, които са дали част от територията си на американците, за частните им концлагери.

69

Анонимен

преди 9 години

Според международното право САЩ са юридически задължени да изправят отговорните за тези престъпления лица пред правосъдието, каза Емерсън, специален докладчик на ООН."Разбира се, "демократичният" САЩ няма да позволи лицата, които са им вършели работа, да отговарят за "дребни" престъпления като изтезания, убийства по време на изтезания и погрешно залавяне и изтезание (всичко посочено е официално документирано).

68

Анонимен

преди 9 години

"В нито един момент техниките за разпит на ЦРУ не са позволили да се съберат сведения за непосредствени терористични заплахи, което според мнозина би оправдало използването на бруталните техники за разпит, заяви председателката на комисията по разузнаването Даян Фейнстейн."

67

до Шпиончев

преди 9 години

Не ме интересува ГРУ, статията касае ЦРУ, не отклонявай от темата. Освен това действията обхващащи 10 годишния период на работа на ЦРУ по целия свят, са с доста по-голям мащаб от руските в Кавказ и не става въпрос само за едностранни действия на властите на САЩ, а международно съучастие. А повечето държави в кюпа са подписвали декларации, осъждащи изтезанията на пленници.

66

Анонимен

преди 9 години

От това, което прочетох, САЩ са "редактирали" 6000 страници доклад, показвайки 600 страници "резюме", а почти всички европейски държави отказват да потвърдят съучастието си, така че не виждам тази мистериозна "сила" на демократичните държави да признават грешките си.

65

Анонимен

преди 9 години

"Въпреки това силата на демократичните страни е точно в способността им да признават и обсъждат грешките си. В авторитарните държави, където изтезания се извършват в изобилие, няма такова нещо като отговорност пред обществото."Въпреки това силата на демократичните страни е точно в способността им да мълчат и да прикриват гнусотиите си, докато минат десетина години, преди да признаят нещо, което навремето щеше да предизвика скандал, а сега вече е без значение.

64

Коментар от пъкъла

преди 9 години

След като прочете горната статия, лидерът на третия Райх заспа в дълбок и спокоен сън. Миг преди това същият изрече философското прозрение: Всички желания рано или късно се сбъдват стига човек да чака достатъчно. Явно в неговия случай не е било необходимо да чака много дълго.

63

neo

преди 9 години

поредното окъкване на "великата" демокрацияРазполагайки с уж най -голямата военна машина САЩ загубиха войната в Ирак и Афганистан. Талибаните се връщат. В Либия е хаос също. Очевидно нещо куца.......

62

Анонимен

преди 9 години

бе за тепане на арабески трябва медали да дават, кво пак толерастите са се разсмърдяли