16

бг

преди 9 години

Бой и тормоз на Джордж Буш,Лари Силвърщайн,Дик Чейни,принц Бендар Буш ал Турки,Доналд Рамсфелд,Руди Джулияни,Биби Натаняху,докато си кажат всичко.

15

Анонимен

преди 9 години

MARI LIOO PEN --ISTINSKA PATRIOTKA

14

Анонимен

преди 9 години

Не само терористите. Всички престъпници НЯМАТ право на защита от ЗАКОНА, който те сами са потъпкали и пренебрегнали. ЗАКОНА пази НОРМАЛНИТЕ. Тези, които не го признават НЕ се ползват от защитата му. Третират се като диви зверове.

13

Анонимен

преди 9 години

*** преживяват поредното шизораздвоение на личността;) От една страна трябва да оплюват Льо Пен че, казва че в НЯКОИ случаи това може да е крайна мярка. Понеже тя е зад европейците не зад глобалистите.Но трябва да игнорират факта че, цру не спира да практикува изтезания! Даже от време на време се чува че, са хванали някой обикновен афгански селянин по грешка, ама карай...Иронията е че, точно днес Конгреса на щатите е ОТКАЗАЛ да осъжда тези практики U.S. Prosecutors Reject Calls for Charges Over CIA Interrogation

12

Точно така,

преди 9 години

за това си се продала на ЕЛИТА, да ги защитаваш, та да не изпуснеш келепира. А, кой са терористите, ***? Аха, онези който ги създават Мосад и ЦРУ!!!

11

Анонимен

преди 9 години

Льо Пен е популистка националистка. А тези, както знаем от личен опит, са прости парчета с малко мозък, големи усти и гръмки изказвания. Когато стъпят на власт не знаят какво да правят, освен да продължават да лаят, но не и ръководят държавата. Ние си имаме Сидеров и ПФ, Великобритания си има Фараж, Сърбия си има ... сърби и т.н.

10

Анонимен

преди 9 години

Ами ако след един-два часа не избухне никаква бомба и не загине нито един мирен гражданин?Напразно са се бъхтали агентите да бият заподозрения,така ли?Ега ти и разсъжденията на госпожата.

9

Бранник

преди 9 години

А КАКВО БЕШЕ "ПАРАДА НА УКРАИНСКИТЕ ВОЕННОПЛЕННИЦИ" В ДОНЕЦК ТАЗИ ЕСЕН???? ТОВА Е "ХУМАНЕН АКТ" А РУСКИ ИЗТРИВАЛКИ!!!! ЛЬО ПЕН Е ПРАВА< ЦРУ ДЕЙСТВАТ ТАКА, КАКТО ДЕЙСТВА ВСЯКА СЛУЖБА< НО ДРУГИТЕ НЕ СА ПОД ПРОЖЕКТОРИТЕ! КВО ПРАВАТ МОСКАЛСКИТЕ СЛУЖБИ С КАВКАЗКИТЕ ОПЪЛЧЕНЦИ А??? ДУДУЦИ РУСОФИЛСКИ МЕКЕРЕТА КАКВО НАПРАВИ МОСКАЛИЯ С ТЕАТЪРА В БЕСЛАН??? ЗАЩО УБИ ВСИЧКИ ТАМ БЕЗ ПРЕГОВОРИ И ВИЕ *** СЕ ПОДМОКРЯХТЕ ОТ КЕФ!!! А СЕГА "КОНВЕНЦИИ"...

8

Анонимен

преди 9 години

Е щом САЩ и *** му не намират нищо странно в мъченията, тогава ги призовавам да излъчват директно в национален ефир всички "разпити" с обяснението, че това е в интерес на националната сигурност. Да видим дали ви стиска, или сте силни само на приказки.

7

Ястребовский

преди 9 години

Ако го правим, ние е хубаво - ако другите го правят на нас, е лошо! Между другото, от 9/11 насам, броят на загиналите при "терористични" акции е хилядократно по-малко от броя на хората, убити от полицаите във великия краваристан!

6

Анонимен

преди 9 години

Г-жо Льо Пен, ако всички тези договори, декларации и конвенции, които подписваме с ООН и световната общност, нямат стойност, тогава давай да ги късаме и всеки да прави каквото си иска, опрадавайки извращенията си като въпрос на национална сигурност, точно както прави САЩ.

5

Анонимен

преди 9 години

Мъченията са акт на отчаяние, показващ безсилието на американските служби да получат информация чрез разузнаване. Държавни пари на вятъра.

4

Анонимен

преди 9 години

"САЩ, Канада и Украйна бяха силно разкритикувани за това, че преди броени дни отказаха да подкрепят резолюцията на ООН, приета с мнозинство от 115 държави, срещу реабилитирането на нацизма."Изводите оставям на вас.

3

Анонимен

преди 9 години

Ако не беше САЩ, а Русия, новината щеше да е на челно място в продължение на месеци. Загрижената световна общност (американски ***, събрани от кол и въже) щяха да се надпреварват да искат санкции, а Бан Ки Мун щеше да размахва пред камерите конвенцията срещу мъченията, обяснявайки, че това не е само подпис върху хартия, а реално действащ договор.

2

Българче

преди 9 години

Честно казано г-жа Льо Пен ми падна в очите, след като видях, че наскоро беше поканила другаря Красимир Каракочанов на конгрес, който държа реч под бурните аплодисменти на присъстващите.Явно е, че и тя обслужва интересите на юдео-масонската олигархия!

1

Анонимен

преди 9 години

Ало, евро шматко, САЩ навремето подписаха и ратифицираха конвенцията на ООН срещу мъченията. Тя не важни само за нас, важи и за САЩ. Оттам нататък всякакви опити да се оправдят мъченията са безпочвени.