12

бг

преди 9 години

Маймун Бин Ладен ли събори сграда 7?

11

Анонимен

преди 9 години

"Самият Квашневски оправда първоначалното даване на съгласие, като напомни, че при атентатите на 11 септември 2001 г. са загинали няколко хиляди американци. Освен това НАТО, чийто член е и Полша, обяви война срещу тероризма, припомни той."Не разбрах кое от изброеното оправдава изтезанията? Я да питаме загрижената световна "общност" какво мисли по въпроса с изтръгването на информация, посредством мъчения.

10

Анонимен

преди 9 години

Поляците без да искат подсказаха какво означава да си сътрудничиш със САЩ.

9

Анонимен

преди 9 години

"Аз обаче казах на Буш, че това сътрудничество се прекратява, и то беше прекратено", добави Квашневски."Ето го доказателството, че поляците са знаели. Всяка нормална страна щеше да се възмути и да предизвика скандал заради гестаповските методи на ЦРУ на нейна собствена територия.

8

Анонимен

преди 9 години

Айде бе, не били знаели, че ЦРУ изтезава хора на тяхна територия аххахахЛично с тяхно позволение "демократичното" ЦРУ е започнало с изтезания и мъчения, а поляците са им прикривали следите. Това само показва колко лъжливи и долни *** са янките и европейските им "партньори".

7

Анонимен

преди 9 години

Полската пани Квашневска се прави на ощипана мома, тя не знаела.

6

Електролит

преди 9 години

А дали нямат и някое стайче в "нашето" посолство, дето е близо до Южния парк?Или не смеем да питаме, да не разваляме дружбата?

5

Маркс

преди 9 години

Прочетете в истинските инфо сайтове, точно какви са тези методи и как двама психолози тип Менгеле са взели над 90 милиона долара за тези изтезания нямащи нищо общо с човешката природа. Като пиша за тези меко казано *** и се сещам за двама други такива- Ран и Ът ...Янки, не мога да ви намразя повече, за това което направихте от България, отдавна ви мразя на макс и искрено желая да настъпи Путин още веднъж по опашката, за да го принудите да ви унищожи, пфу!

4

бг

преди 9 години

ЦРУ снайперисти убиха сто човека в Киев.

3

бг

преди 9 години

Истинските загинали са в Източна Украйна.

2

бг

преди 9 години

Не знае за мъченията ама знае за десет хиляди руски войници.

1

К47

преди 9 години

Помните ли филма "Извличане"? Ето това е "демократична" Америка.......