106

НЕО

преди 9 години

света се управлява от 9 банкери и антуража около тях: Морган Стенли, Бърклис, Голдман Сакс, Дойчебанк, Банк ъф Америка, Ситигруп и т.н .Всеки месец се срещали в определен ресторант инкогнито и след това нещо в света се променя. Това е разследване на американска журналистка. Има го черно на бяло. Някой да говори за това у нас????Информационната и икономическа пропагандна война в момента се води срещу Русия. Искат ресурсите й защото именно това е големия проблем на света- ресурси НЯМА !!!!!

105

Разумни ли сте ?

преди 9 години

Коя държава избива невинни хора по света?Коя държава избива *** ?Коя държава използва АТОМНО оръжие? --------- САЩ!Колко чернокожи избиха полицаите на улиците в американските градове?И имате наглостта да говорите за демокрация и човешки права!

104

Haha

преди 9 години

До Sunny ray На теб у главата ти е пълно ако.Въобще разбираш ли какво си написал бе ? Всичко това е следствие на това което те първи са направили на другите, и след като са им отвърнали те са станали още по-лоши, но правейки се на добри и осъждайки методите на лошите, а сега се оказва че ползвали същите методи като лошите . Е сега е въпроса може ли да си добър като ползваш лоши методи, след като определяш другите за лоши защото ползват лоши методи? Ми не може. :-) личния пример е много важен.

103

ACID

преди 9 години

До 119Напълно съм съгласен! Искам да видя дали съществуват санкции касаещи се за САЩ?

102

Анонимен

преди 9 години

Според всички човешки справедливи закони, както и според Божият морален закон терористите, които са престъпници-насилиници, изнасилвачи, отвличащи хора, изнудващи за подкупи, убийци, фанатични беззаконници,идолопоклоници,котио нарушават всички човешки права и закони заслужават не само да бъдат измъчвани и съдени, но и наказани със смъртно наказание защото са убийци. А Обама унижава и наказва служителите от народа коиот се брят с терористичстите врагове на наода на САЩ виновни смъртта на мнозин

101

Sunny ray

преди 9 години

Това е поредната про-терористична акция на президента на САЩ Обама и неговата про-мюсулманса администрация, който е загрижен за желанията и удобствата на терористите на радикалния ислям вместо за живота и безопаснотта на невинните жертви на терористите.Обама сполитически манипулации и фалшива пропаганда колко неастни са бедните убийци че нямат къде да си направят военна база, за да отнеме от Израел Газа и да я даде за тунели, ракети и оръжията на террористичната организация Хамас.

100

неандертал

преди 9 години

ха ха на това позор ли му викате ще видите скоро колко " горди "ще се почувствуват американците когатоРусия Китаи брикс поемат контролът на международният валутен фонднаправо ще се "пръснат " от гордост

99

До 121

преди 9 години

Какво реабилитиране на нацизма ? Нещо не те разбрах.

98

Анонимен

преди 9 години

На всеки терорист по една домашна баница и много извинения .

97

Анонимен

преди 9 години

в Русия са доста по-хуманни - куршум в главата.

96

Анонимен

преди 9 години

САЩ, Канада и Украйна бяха силно разкритикувани за това, че преди броени дни отказаха да подкрепят резолюцията на ООН, приета с мнозинство от 115 държави, срещу реабилитирането на нацизма.

95

Анонимен

преди 9 години

Великите американски служби за *** за зеле не стават. Изтръгването на информация чрез изтезание е отчаян ход, това означава, че са нямали нищо друго като информация.

94

Анонимен

преди 9 години

Срам и позор е, ама вие и ЕС какво ще направите по въпроса? Не би ли следвало да наложите санкции на САЩ, защото са нарушили конвенцията на ООН? Или сте толкова долни американски ***, че не смеете да го заявите в официална позиция, а само хленчите през медиите си?

93

Анонимен

преди 9 години

Срам и позор е, че Великобритания също е знаела за това, както и останалите европейски "партньори" и мълчаха 10 години, за да може чичо Сам да се бетонира в Европа и Близкия Изток и да постигне целите си. Утре пак така наречената световна "общност" ще играе по свирката на САЩ и после пак ще се правят на възмутени, ама файда никаква след като са минали 10 години. Парад на лицемерието.

92

Няма думи за някои

преди 9 години

Какво измествате нещата към Русия? Не твърдя, че и там всичко цъфти и връзва. Или целта е ясна, да затлачим нещата пак като обвиняваме другите.За тази ли "ДЕМОКРАЦИЯ" се плюнчите ***? Лустрото лъщи / за избрани /, а от долу гнилоч и зловоние. И има ли друга страна която да избива толкова невинни, толкова деца през последните 25 години? Коя държава ЕДИНСТВЕНА си позволи употреба на ядрено оръжие? Да не би Русия?Правото на глутницата, най-жестокия побеждава. За това жадувате кръвопийци.

91

Анонимен

преди 9 години

Всичко е политика и пропаганда. Демократите и републиканците се карат. Става дума за тия брадатите терористи. Наистина ли мислите че Путин ще им предложи 5-звезден хотел? Няма да чуете дори какво става в Русия. Много тука страдат от тунелно виждане: Русия или САЩ? За съжаление, светът има тунелно виждане докато традиционни европейски ценности си отиват и огромна част от света се връща към средновековието (вкючително политиците в южната съседка).

90

Анонимен

преди 9 години

Barak Obama ne mozje da prehvurlja vinata za uzvurshvanite muchenija ot USA varhu "Amerika". Ili i tuk pravi otvratitelnija uzurpatorski trik - da manipulira chovechestvoto, che USA se kazva Amerika s tajnata nadezhda i toj da bude "prezidentat na Amerika Obama". I tova ako ne e agresija... A mozje bi iska horata da sviknat, che utre prezidentut na USA shte e i prezident i na Amerika, a s krajna tsel - i na sveta. Posegatelstvata nad Evropa i Rusija sochat za imenno takava tsel. E, da, ama NE!

89

бг

преди 9 години

ЦРУ снайперисти убиха сто човека в Киев.

88

Анонимен

преди 9 години

Според правилата на "Ислямска държава" тези жени и момичета могат да бъдат купувани и изнасилвани от всеки, който желае да плати за тях. Най-скъпо вървят момичетата под 9 години - 200 000 динара, или 106 английски паунда. Най-евтини съответно са тези между 40 и 50 години - само 27 паунда.

87

Анонимен

преди 9 години

ойци от "Ислямска държава" в Сирия и Ирак са били снабдени със специализиран наръчник за това как да се отнасят с робите си, пише "Дейли Мейл". Документът, който бе разпространен от организацията "Отдел за делата на затворниците и жените", обяснява с отвратителни подробности кой точно може да бъде направен сексуален роб, а също така кога жената може да бъде бита и при какви обстоятелства е оправдано да изнасилиш момиче, което не е влязло още в пубертета.++++За тия-мъчения и изтезания до смърт