18

martony

преди 9 години

Ето след това изречение, спирам да се вълнувам, колко як може да е. "Операционната система е Андроид 4.4.4 КитКат (Android 4.4.4 KitKat)."За тези пари да си бяха направили собствена операционна система.Потенциалния клиент на тази цена ще иска уникалност, с която да изпъкне пред талпата, а не да се чуди как да го преинсталира след първия прецакващ ъпдейт и как да се бори със спама в приложенията.

17

Анонимен

преди 9 години

Че там не работеха ли в рубли само ?

16

Анонимен

преди 9 години

Здравейте ***! Нека плюенето на прклетатата Капиталистическа технология започне .....СЕГА!(подсказка: Йотафон е по-добър)

15

:)

преди 9 години

До 6: съквартиранта-италианец много се смя когато ме чу да казвам на Ламборгини Ламборджини (както го знаех до тази година)

14

Анонимен

преди 9 години

До Анонименкво ти дреме колко рубли ще е - ще се продава в "рубладжийската" страна за евро..... а не в америка за долари....

13

Анонимен

преди 9 години

тва е във връзка с краха на рублата - ееееееееехх кавали прости.....

12

Аз

преди 9 години

... е как Андроид за операционна система бе!?Доказано във времето, MacOs или Windows за електронни устройства.Андроид е най бъгавата система която съществува на планетата!

11

Станислав

преди 9 години

НЕ Е първият DSDA - DUAL SIM DUAL ACTIVE!

10

До номер 5 Discovery

преди 9 години

Коментар номер 5 Discovery e събрал 5 харесвания? Човек отваря да прочете статия за новите технологии и чете отдолу коментари, наподобяващи разгонени животни и първичен животински нагон. Очевидно настоящата пропаганда отвсякъде и всичко да се свързва със секс, разврат, голотия и т.н. работи доста успешно. Не е за вярване чак.

9

урунгел

преди 9 години

ултра скъп?ай стига ,ва-моят в момента е няколко хиляди и не се хваля.Дори сам си телефонира и сам си отговаря.

8

gayphone 6

преди 9 години

men mnogo zeha da me kupuvat.sqka kifla ot praznika sno6ti se e snimala s men pred ogledaloto v kenef v evtih kru4marski otel :(

7

камаз

преди 9 години

Новият руски танк "Армата" издържа пряко попадение на ядрена бомба! Ще бъде показан за пръв път на парада на победата!

6

Красив и умен сорос

преди 9 години

Тия от Ламборджини са глупави, ние във НПО-то "Сорос пари ни даде" сме умни. Мислим си, че сме "умни и красиви" но за второто няма доказателства, поне видими такива. А, първото е твърдение!И затова се чудим, как така глупаците от Ламборджини ще продават такова нещо във фалирала, пропаднала, изостанала, и т.н. Русия.Ало, Ламборджини, вие не знаете ли, че там умират от глад? По улиците на изоставените градове сноват сибирски мечки, а жални сирачета търсят утеха по пустите улици!

5

бг

преди 9 години

Ламборгини или Ламборджини?

4

Discovery

преди 9 години

Тая Нестерова, как ще й напълня *** със спер**** не е истина просто....

3

Анонимен

преди 9 години

И iPhone-а е на същия принцип - гъзария до шия. Брои стотинките за баничка иначе ще изплащаме iPhone три години... Смешна и жалка картинка...

2

ЕС

преди 9 години

вече няма логика в нищо Русия всички твърдят че я чака рецесия и тем подобно а изкара ли се нещо ново и лъскаво първо за Русия отива в егати побъркания свят живеем

1

Анонимен

преди 9 години

Руснаците правят по хубави телефони. Руските смартфони даже се продават с бонус 2 пълнителя.