8

жена с 2 деца

преди 9 години

Спрете с импровизирани сметки за другите страни как се пенсионират! А руските жени - на 55!!! Вижте българите - повечето няма да се пенсионират, защото нямат стаж. Жените с висше ще трябва и да си плащаме и 5 години редовното учение, за да стигне...Как ще увеличавате още възрастта? Има възмездие за неразумни ви решения!

7

Анонимен

преди 9 години

КАКВО ЩЕ МУ ПОДПИРАТ ТЕЗИ ЧЕТИРИМА ЗАМЕСТНИЦИ? ДА НЕ БИ ДА МУ ПОДПИРАТ ГЛАВАТА? ИЛИ ЗАДНИТЕ ЧАСТИ? ИЛИ ПЪК КОЖЛЯКА? А СЕТИХ СЕ. ЩЕ МУ ПОДПИРАТ ТАША.ИТЕ С ПАМУК.

6

Анонимен

преди 9 години

Хората са гладни и безпомощни.Казвате пари нема-действайте.Парите знаем къде са и в кого са. Защо не започнете да давате минимална пенсия до достигане на пенсионната възраст според трудовия стаж? Другото е чист популизъм и подигравка.Сега няма да има пенсия,а после видите ли ще ви я увеличим... Да,криза е.Защо депутатите не си замразят заплатите и след 5 години да си ги получат на куп? Ето ви приликите и разликите по "сложния" казус.Европейските кандидат пенсионери имат спестявания,не са окраде

5

Анонимен

преди 9 години

Сития не вярва на гладния.Гадове.

4

Анонимен

преди 9 години

Големият проблем не е възрастта за пенсиониране, а годините тудов стаж. В днешно време да събереш 40 години стаж е невъзможно. Кой каквото и да казва, невъзможно е.

3

Анонимен

преди 9 години

Ръстът на възрастта за пенсиониране се смята лесно. Прагматика. Французинът живее средно 80 години. Пенсионира се на 65. Живот като пенсионер 15 години. Така и при нас. Средна продължителност на живота 72 години. Минус поне 10 години за да разбере от пенсията - то пък една пенсия, пенсиониране на 62 години. Какво да се мъдри?!

2

Анонимен

преди 9 години

В целия ЕС увеличават възрастта за пенсионирането. Искат да работим, докато почнем да си напикаваме и обувките. Ай сиктир!

1

Анонимен

преди 9 години

Абсолютна олегофрения,на хора,които са се ояли и не знаят за какво става въпрос.Ето ви пример: Кандидат пенсионер с 42 години трудов стаж,който е на 62 години.Няма доходи от никъде,няма спестявания поради бандитския преход и постоянно променящи се закони и бизнес среда,работодателите не назначават на такава възраст по понятни причини.На село не може да участва по програми да гледа *** или овце/само за млад фермер/,дори и да има програми,банката няма да отпусне заем на такава възраст.Е...и????