11

Анонимен

преди 9 години

Някой да е чувал правилото 80:20?Нещата с който жената се занимава в огромната си част са глупости и загубено време.Мъжа се концентрира върху това,което носи някаква полза и практическа изгода за човек!Такава е природата,не че няма изключения но тук не виждам такива.

10

Бирено шкембе

преди 9 години

Ние пък с жена ми се обичаме, и не си броим кой какво е направил за да се мерим и съревноваваме.Тя никога не може да ме надпие, но пък аз съм по-грозен от нея. Важното е фамилията да върви :0)

9

блах

преди 9 години

Доста сексистка статия

8

Анонимен

преди 9 години

Кой ако не Нестерова...

7

Анонимен

преди 9 години

Поредните коледни тъпотии, дето се казват и пишат, колкото някои хора да си въобразяват че работят нещо смислено.

6

татко

преди 9 години

Някъде може и да е така, но тук, в България, не съм съгласен! Разбира се, че не е вярно!

5

Анонимен

преди 9 години

В първите 2 коментара си личат прекрасно семействата на ниската класа. Жената чисти, готви, пере, а мъжът- той си пие ракийката и уж работи някаква допотопна нископлатена "професия". Гнусна картинка, прилична на огромна част от българите, както и на най-ниската класа във Великобритания. В едно семейство всеки помага с нещо. Всеки е равен с всеки. Влезте във всяко успяло семейство от средната класа и се убедете.

4

хаха

преди 9 години

като вземете да пишете тия глупусти 23 на 8, мъжете само буклука хвърляли и рязали месото. Мъжете са много по-добри готвачи по природа, все пак по ТВ и в големи кухни мъже са главни готвачи, остана ви едно нещо да правите и в това ставаме по-добри вече. Друго изречение 45 процета от двойките се карали при разделението на задачите, интересно ми е какво е било това проучване. Чакай много тежко било да ,,помагат на децата да пишат на дядо коледа и да уреждат семейните посещения,, смях се на глас :D

3

mda

преди 9 години

Дамите имат отговорности вярно, но това не е съревнование нали :) ВАжное да са добре изкарани празниците, а колкото до пуйката и другите кестри едва ли статията еписана за нас ;)

2

Des

преди 9 години

Съвсем вярно!

1

Анонимен

преди 9 години

23:8? Може би даже 35:0!!!