18

Маркс

преди 9 години

п.п. Другари!Аман от генерали!

17

Маркс

преди 9 години

Генерал до генерал,а Потока го закриха, рубли който е събрал,рублите му го затриха...

16

Hahaha

преди 9 години

Gledaneto na BigBrother e bitov incident!

15

Маркс

преди 9 години

Генерал до генерал, а държавата фалира,банка някой е обрал,кой е, хич не се разбира!

14

балък

преди 9 години

Отдавна унишожихте НСС - ДАНС и МВР, г-н Атанасов. От години назначавате на ръководни постове послушници и откровени некадърници, та нема как да е розово положението на държавата. Така е по-удобно!!!!

13

Адвокат

преди 9 години

До OMG_Lucker: Да, тоя Атанасов е ***. Съществува благодарение на телевизиите, защото на т.нар. журналисти там мисленето стига до там - да се канят едни и същи изтъркани физиономии, които ще кажат това , което се очаква от тях.

12

мда

преди 9 години

който си е оставил /пише оставил, а не забравил/ телефоните в къщи и е излязъл без да каже къде, значи не иска да го търсят и намерят.

11

Анонимен

преди 9 години

Теглиш 8к лева, хвърляш телефоните и изчезваш без нито дума?!!! На изнудване с мирис на отвличане звучи....

10

Tina

преди 9 години

А за КТБ...Виновни са Борисов и Искров. ДАНС предотвратиха срива на банковата система в България. Явно все още не можете да простите това на Писанчев...Много сте нагли, че не го признавате и изкривявате истината.Изглежда Алексей Петров е бил прав за всичко.Явно неговото време ще дойде пак.Очевидно ва нашата държава само една мутра може да се справи с друга мутра...

9

Анонимен

преди 9 години

Стига с тези ***, кухи фрази, типично по милиционерски - цял човек изчезнал, той разправя "битов инцидент"!

8

NNNN

преди 9 години

АЙДЕ, УТРЕПАХТЕ ЧОВЕКА И СЕГА БИТОВ ИНЦИДЕНТ

7

Анонимен

преди 9 години

И аз така си помислих - битов инцидент е, ша знайш!

6

неяснота

преди 9 години

От юли 2011 военните имат право да събират личните данни на българските граждани. Това същите ли военни са, които не ИСКАТ да предават досиетата от комунистическото разузнаване на Комисията по досиетата? Странна държава? Къде е истината? Константинов наистина ли разкрива само неудобните на НЯКОИ по досиетата? Има ли принципи или се следват лични интереси в държавата?

5

ББ

преди 9 години

Цецо, поспри малко, да мине малко време.

4

Tina

преди 9 години

Атанасов, голям *** излезе...Защо искаш смяна на ръководството на ДАНС? Искаш шефското място, за да заметеш следите както това правят в момента Борисов и Цветанов? Да не подпалите накрая и сградата на ДАНС като Партийния дом навремето?...Много сте се разбързали - да не би да наближава времето на възмездие? Споко, няма да ви се размине, колкото и да метете. Фатална грешка ще е, ако пипнете Писанчев. А за КТБ...

3

болонка

преди 9 години

Точно когато политическата нула и джобна болонка на Кощофф, Атанас Атанасов, беше шеф на контраразузнаването, не беше заловен нито един чужд шпионин, нито един терорист, нито един контрабандист, нито един религиозен фанатик, нито един търговец на оръжие. Точно обратното, те бяха поощрявани в антидържавната си подривна дейност от Атанас Атанасов, чрез бездействието му! А сега Атанас Атанасов леко приджавква от време на време, за да не го забравят окончателно.

2

битов

преди 9 години

Бегал от тъщата ?

1

arhar

преди 9 години

Убийството на ямболската адвокатка, 'самоубийствата' на всичките заместници на Филчев, мистериозното изчезване на П. Сертов , ...