225

Анонимен

преди 9 години

До Избирaтел нa ВоленВолен що не го взеха войник на времето или си сакат или гей е сакат не е значи е ГЕЙ

224

Сянката

преди 9 години

Луд, *** .....Хм Русофилчовци!Русия ке падне!

223

Анонимен

преди 9 години

Ахаха "Ако си мъж на място и истински политик правиш каквото си искаш" да ама не ти си *** и ограничен молоумник ,България е плюнка и прави каквото и се каже ,тъжно но факт , ако не ще сме като Куба.Много е лесно да кажете майната им на ЕС ще правим каквото си искаме , но не става така в тоя форум имам чувството че средната възраст е 12 години.

222

anonimen

преди 9 години

До СянкатаМного си ***.

221

Сянката

преди 9 години

Още санкции за вас *** ***.До пролетта ще си дъвчете коланите !!!А тръбата си я наврете отзад!!!Гладни въшки крепостни!!!!Мръсни комунисти !!!!

220

бг

преди 9 години

Американците(наполеоновци)казаха че спирането на ЮП било победа за Обам.

219

Анонимен

преди 9 години

Защо обвинявате ЕК. Ако си мъж и политик на място,никой не може да ти попречи.

218

Анонимен

преди 9 години

Абе наште политици дали имат спуснат план от Брюксел кога да си уважават жените? А Сидеров му трябва второ мнение от Москва. Той и затова се разведе.

217

Анонимен

преди 9 години

gazta se izkypyva na cena 36 stotinki ot dirmite tva che se prodava za 1 ,10 1,20 e alchnost na targovcite i to v bg ne ot rysia .koito ima gaz stancia my e qsno ostanalite sa potrebiteli.

216

Анонимен

преди 9 години

До +++Също като при теб ,нали? На Сидеров можеш само да му лъскаш обувките.

215

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен256Приготви дървата тогава.

214

Анонимен

преди 9 години

Руските медии са егати парцалите ! ЮП го спря *** !

213

tih velikan 681

преди 9 години

Radvam se che Boiko igrae Shekspir inak prosto riskuva sebe si.A za potoka borbata e DVUPOLYUSEN MODEL NABUKO ILI POTOKA.ENERGIYATA OPREDELYA SILNIYA NA SCENATA.PODKREPYAM BOIKO

212

Анонимен

преди 9 години

Повтарям:Цената на газта е вдигната за фирми с близо 30%Не лъжа,за разлика от гъ*облизците и чужденците тук.Руснака прави уговорки само,за да не ги спазва-и това не е агитация ,а опит.

211

Анонимен

преди 9 години

Do 206Не лъжете хората, няма вдигане на цената на газа . Има договорк и не може всеки да си вдига цената всеки ден.Това са глупости.

210

+++

преди 9 години

До# тоя къде написа много но не каза нищо.Толкова са ти объркани мислите, че сам ще се затормозиш докато си ги четеш. Едно време Колумб като е тръгвал към Индия дали е казвал - ако стигнем или ако нестигнем - защото думата -ако- се употребява само от мършата която не е сигурна в успеха си. В момента Русия няма ако има слаба държава с изнемогваща икономика, на която вие искате да . Аз икономиката на бълг. Не съм тръгнал да оправя. Просто ме е яд че има толова невежи и играничени хора в тази държава.

209

Анонимен

преди 9 години

Междувременно,още преди отоплителния сезон и преди панаирите с газопровода,руснаците са вдигнали цената на газта сблизо 30%.Особено тегаво се работи с българкитеим агенти от овъргаз ако си фирма .Тогава усещаш как искат да те смачкат.

208

Анонимен

преди 9 години

Ne im iskame gazta I po-dale4e ot nas .

207

Анонимен

преди 9 години

До До +++описваш вайкашсе комунист батака те са тези който се се оплакват че някой им е виновен

206

До +++

преди 9 години

Човекът се различава от селяднура (без обида към селяните) по това че, е активен и се бори във всякакви обстоятелства, защото има респект към неблагоприятните и оценява благоприятните. Селендура, няма респект към неблагоприятните обстоятелства; а благоприятните, той ги смята за даденост и когато е добре става нагъл и арогантен. Не иска за мисли за вероятното "АКО". Когато го сполетят неблагоприятните обстоятелства обаче, се изживява като "жертва"- обвинява всеки друг, но не и себе си. И на ум не му идва че, е негова вината че не е предвидил това "ако" което го е ударило по чутурата.