52

Анонимен

преди 9 години

Тя схемата е като при Мето Илиянски

51

анонимен

преди 9 години

Чета тука,че Сертов отишъл на екскурзия в Гърция.Да не би по пътя да се е отбил в някое пиринско село и да е отседнал в някое мазе на някоя къща случайно.Знае ли човек? Христо Калчев Бог да го прости все такива сюжети пиишеше.Как неговите герои,като изчезвали ги закарвали в задънени села в балкана и ги слагали в мазета.Дано Бог да е със Сертов и да му помотне!!!

50

анонимен

преди 9 години

1.Самоубийствата стават винаги у дома ,доказан факт.Значи не е самоубийство. 2.Новия шеф на Сертов се яви и каза,че не е безработен-доказан факт.3.Камери са заснели Сертов да влиза в банка,значи и има спестявания от ДАНС.Въпроса ми е защо и двата му телефона са у дома-значи той е излязал бързо и не е могъл да ги вземе. По мое мнение той е отведен набързо! А за колата на оная жена можем да поспорим,че е било същия ден на изчезването

49

тато

преди 9 години

какви данни за приети или набрани телефони има в неговите телефони в деня на изчезването му!!!!!дано е жив човека!

48

Bulgaristan

преди 9 години

Raboti se po versiqta, che se e premestil v Germany i e poiskal pomosht ot Jobcenter, kato vmesto predlojenie za Minijob e priel da izpee na Merkel koi e...a maikata na Balgariq i koi oshte ste q e......Ako tova e cennost za Merkel ili BND, ama se sysmnqwam

47

???

преди 9 години

ДАНС разследва ли къде е бившият му шеф?

46

!!!

преди 9 години

Петко Сертов като бивш шеф на ДАНС знае много тайни в държавата. Много е вероятно някои хора да са заинтересовани да го няма по един или друг начин. От един месец имаме ново правителство и за този един месец се случиха много притеснителни неща. Фалираха една банка.Убиха свидетел срещу 'килърите". Взеха заем от 4 милиарда. И сега изчезна Сертов. Който се сеща за нещо друго, да пише.

45

баи Ганю

преди 9 години

Какъв е този мор,какво е това чудо 25г в демократична България.Еболата в Африка пасти да яде по ликвидирани хора в България!

44

Драснал е

преди 9 години

Драснал е зад граница -- така се прикриват следите.Да изчезне той бива -- ама колата му да изчезне????

43

виц:

преди 9 години

Попитали "радио Ереван", колко ще е печалбата на България от "Южен поток".Радио Ереван отговаря:"За печалбите никой нищо не знае в България ---но за комисионните от него , знаеше Петко Сертов!"

42

Анонимен

преди 9 години

Може пък на човека да му е писнало жена му да му дудне, че е без работа и да се е скатал в някоя хижа. С 8 бона може да си изкара скромно цяла година. Ако има и тъща, предположението ми е още по основателно.

41

DUBLIN

преди 9 години

До 57: Брат това което казваш е точно и ясно-много си прав,но кой в Корумпестан се задълбочава за да си свърши работата както трябва,там всеки" нищо не знае,нищо не е чул,това не е негова работа,шефа сега го няма,сега пък ти ли ще ме учиш"-резулатата накрая всички в тинята и реват.Между другото не е лошо мутрите и мафиотите в една държава малко да намалеят-макар,че с какво ли това ще промени вонята там.....

40

будист

преди 9 години

Само ГЕРП !

39

Анонимен

преди 9 години

София е пълна с камери. Освен полицейските всеки втори магазин а и жилищен блок има някаква камера. Кой е проверил и проследил камерите в квартала около часът в който е излязъл. Кой е проследил колата на кои камери е забелязана и в каква посока е пътувала. Ако това не е направено още в първите часове значи полицията крие нещо!

38

Анонимен

преди 9 години

Основната версия е самоубиТ.

37

Петьо

преди 9 години

Времената станаха страшни ... човек не смее и любовница да си намери ... веднага ще го изтипосат в пресата.

36

Само за малко

преди 9 години

Copy/Pastе...ВИЦ....Питат радио "Ереван" Къде е Петко Сертов??Радиото отговаря: - О-о-о няма страшно, сигур е при Мишо Бирата, за малко!!!

35

Анонимен

преди 9 години

България, страната на безкрайните безсмислици.

34

shady

преди 9 години

Боко Мутрата и Цоко Пъпеша няма начин да не знаят к'во е станало с тоя Сертов. Както и с оня свидетел Хрисим дето го разстреляха миналата седмица, както и с отвличането на щерката на Брендо, както и с Мишо Бирата и т.н.

33

Анонимен

преди 9 години

отишъл е да играе сантасе с мишо бирата