20

Анонимен

преди 9 години

Рок фен съм и не харесвам чалгата, но поне сред чалгарките има хубави жени, за разлика от измислената звезда (теме)Рут Колева.

19

бате ВИ

преди 9 години

Тъй наречената " КУЛТ УРА " го е закъсала толкова здраво, че почти нищо не става от нея! Викат, зеят, крещят ... Свалили Слави Бинев!!! от какво го свалихте бре културяги?! Той никъде не е бил и нищо не е направил.... искам да се съберат всичките идоализирани викачи и да ги чуя те кого предлагат да бъде избран.... а тази рутана ще и викат вече ку*фана...

18

Пешо

преди 9 години

Текстът е добре, ама визията и пеенето... Опитала се е да направи нещо забавно, получило се е нещо жалко. Колкото и да не могат да пеят чалга певиците, пак по-добре пеят от Рут Колева.

17

tv in space

преди 9 години

Днес Рут ана , утре цяла Ри Ана ....

16

Анонимен

преди 9 години

Текста пасва идеално, само малко да излъска външния вид, ефекти, плейбек, по-сърцераздирателни извивки и е готова за "голямата сцена" в Студентски град!

15

Анонимен

преди 9 години

Доста хора не я обичат, защото имаше смелостта да каже истината на хората в очите: Този народ си е кьопав, и като му погледнеш хала, няма нищо случайно. Като не ви харесва се замислете и се променете. Ако повече хора имаха този кураж, БГ щеше да е много по-добро място за цивеене. А иначе, *** не са ни проблем, а "оциганяването" на народа.

14

Анонимен

преди 9 години

Майната й и на тази и на Нтв,която също си е чагаджииска.Отвратителни са.

13

Анонимен

преди 9 години

Аве кво ми го пускате тоз травестит

12

Анонимен

преди 9 години

Всички които са писали до тук са истински българи. демек ***. Не са могли да разпознаят иронията от действителното. Браво българи юнаци. Срам ме е.

11

Анонимен

преди 9 години

Не това не е ирония дори, то е слабоумно. Милата не знае как да се подиграе с музиката. Но нека да го прави така жалкарско, щом иска да затъва все повече.

10

Анонимен

преди 9 години

най-накрая си намери попрището...долна лъжкиня, поръчва си клипове...после не ги плаща...

9

Tonka

преди 9 години

Тая е супер некадърна! Не само,че не може да пее поп ,ами видя се сега,че и чалга не може ! С нахалство и наглост не се става успешна левица,колкото и да се мъчи ! Талант и глас трябват,а тя ги няма ! Не може да накараш зрителя да те гледа и слуша музиката ти,като не си харесвана и противна !!!!

8

Атака

преди 9 години

Рут-Барут....еврейска простотия

7

бай бай

преди 9 години

Рут да не тръгва по пътя на Светльо Витков т.е. с анти-песнипо добре направи нещо приятно за слушане - моето момичепародиите остави на комедиантите

6

пълен смях

преди 9 години

Нашата Рутана е еврейска ***!

5

мария

преди 9 години

Браво на Рут, за пореден път се отличи от масата посредствени музиканти в България. Това е Ирония! Това е Протест! Браво РУТ! Супер си, продължавай да си все така борбена и талантлива.

4

Анонимен

преди 9 години

Доста по-добре би било този грозофил да се скрие някъде.

3

:)

преди 9 години

Някой знае ли защо е този зор, повечето певачки, която се захваща с чалга, да преправят името си така, че то да завършва или на "-ия" (Анелия, Камелия, Емилия и т.н.), или на "-ана" - Лилана, Рутана.За втория тип имена в ума ми, подсъзнателно, изплува едно обяснение, което може пък и да не е причинно-следствено - не искам да засегна никого. Знаете ли с каква дума в разговорния италиански език обозначават жриците на онзи занаят - "putana".

2

admin

преди 9 години

mhaha bravo za teksta : )

1

той

преди 9 години

Аплодисменти!