9

Анонимен

преди 9 години

Абе за да слагат тол система на пътищата първо трябва да направят пътища. То малко акъл се иска тука.

8

Венелин

преди 9 години

То е ясно, че няма да въведат нищо.Виж, консултант ще изберат по бързата процедура и бас хващам, че "консултацията" няма да е за по-малко от 10 милиона. Какъв процент ще иде при госпожата също е известно. Нормален гербистки грабеж - свиквайте!

7

Анонимен

преди 9 години

До ssima taksi w gyrciq, no nqma winetki typungeru, da vijdash nqkade tekst za otmqna na vinetki gnusaryu? obluchen gerberastino!

6

сидни ав$$тралия

преди 9 години

тогава почвайте да връщате парите на данъкоплатците които внасят в касата на ЕС и с тях строите магистралите за които искате да ви плащатА какво да кажат хората които протестират че им учуждавате земята за пакетче семки а?Щом ще събирате такси тогава плащайте такса на хората с учуждените земиТук НАЙ ДОБРАТА страна на Планетата имаме общо 100км тол магистрали ЗА ЦЕЛИЯ КОНТИНЕНТ от хиляди магистрали. Това са няколко отсечки по 20 км платени само за да разпределят равномерно трафика не за друго

5

някой да вземе едни.

преди 9 години

Глупости. Досега 1 път неможаха да вдигнат винетките, а сега и тол. ПО-скоро идеята е .....през 2015 г. да бъде избран консултант, който да изготви анализ как да бъде създадена тол системата......

4

Анонимен

преди 9 години

...представям си петък следобед на изходите на София..... до хоризонта - паркинг!

3

Oleee

преди 9 години

Тол системата ще е за "наште" хора. Да могат да цицат без да правят нищо. Приходите за "наште" хора, разходите за държавата. Те това ни готвят - останалото е дрън, дрън, че пляс. От мутри и престъпници какво очаквате?

2

гербист

преди 9 години

Защо трябва да се премахват винетките?Тол системата ще осигури едни допълнителни приходи, за да може да се строят повече нови магистрали. Дано по-скоро да се въведе.

1

Пешо Слепия

преди 9 години

Да не забравите да махнете винетките само ;) или те си остават и допълнителна толка..