6

Анонимен

преди 9 години

Човешката суета край-няма - да имаме най-лъскавата кола, най-голямата елха и най-новия смарфон. Лапайте докато има какво, нищо, че след вас нищо няма да остане освен купчина л...на.

5

Валери

преди 9 години

Добре сте се захванали с цените, но защо не пишете общините какви наеми събират от търговците? Не са виновни само търговците, и общините имат голяма вина но за тях удобно никой не пише. С такива наеми няма начин да са по малки надценките.

4

циника

преди 9 години

Аз пък съм урбанистичен човек и изобщо нямам намерение да се занимавам със засаждане на дръвчета! Така че си запази екологичната политкоректност за някъде другаде, защото тя е не по-малко писане на глупости от онова, което критикуваш!

3

Анонимен

преди 9 години

Понякога елхите в саксии се продават на двойна-тройна цена, уж са с корен и могат да се засядат отново, но това не винаги е така! Трябва да се въведе контрол и солени глоби на измамниците.

2

Анонимен

преди 9 години

Ако все пак решите да купувате елха, поне я дарете после на местния ви зоопарк, за храна на животните, вместо да я хвърляте на буклука.

1

Анонимен

преди 9 години

Аз пък съм забелязала, че българите все повече залагат на изкуствените, не за друго, а защото дървената мафия и без това изсича прекрасните ни гори и не искат да спонсорират допълнилтелните убийства на природата ни, осъзнали, че ако не купуват, бизнесът постепенно ще замре. На мен лично ми е жал да ги гледам тези убити елхички, камо ли да ги купувам.