52

Анонимен

преди 9 години

Не знам за Франция, но в Англия, особено Лондон, има сериозни антисемитични влияния, дори сред образовани, традиционно християнски индивиди. Пресата ги подклажда не знам защо. Светът се връща назад. А последният български цар се е опитвал да спаси евреите.

51

Анонимен

преди 9 години

Не знам за Франция, но антисемитзмът е много силен в Англия, особено Лондон, дори сред образовани хора, които поне традиционно са християни, ако не активно практикуващи. Усеща се и в пресата.

50

драги "историци

преди 9 години

Стига сте писали тези тюркиски глупости. Българите не са тюрки и никога не са говорили тюрски език. Няма никакви доказателства нито в изворите, нито лингвистични, нито в обичаите, нито в имената (преди покръстването).Колкото до така наречените казански татари, те не са българи и не говорят старобългарски. Говорят кипчатски език и повечето от тях имат силно изразени монголоидни черти. Сега се погледнете в огледалото и помислете имате ли нещо общо.

49

Анонимен

преди 9 години

TOZI MRKS-MARLIAKA E OT ROMSKOTO MALZINSTVO,ZATOVA ISKA I TOI DA BADE NIAKAK SI PO TAKA, KATO GOL PROSIK PRED CERKVA.

48

Анонимен

преди 9 години

Франция стана като ивицата Газа.мароканци,тунизиици кюрди,авганци,***,араби от всякъде.За евреите вече не е безопасно там.Да дойдат с парите си в България ние ще ги спасим.

47

Анонимен

преди 9 години

До Историкхехехе ти понеже си съвременник на Кана...Ми огледай се да видиш колко български думи има в различни езици и български географски имена по света

46

Тодор Живков

преди 9 години

До МарксА бе ти, маркс енгелс, си още на нивото на първолак от преди 50 години. В СССР ли си завършил основно образование та са те промили като празна бутилка водка..!Необразован ***!...Чети малко повече бе. И не само Иречек и руските му водещи. Няма ли да измре тая *** *** някога та да си отдъхнем от невежеството и...

45

Маркс

преди 9 години

*** в Македония, да видиш кво е баш *** и асимилация, все едно си в древна Елада, пфу!

44

Маркс

преди 9 години

Най- чисти са в района на Велико Търново, черни българи.

43

анализатор

преди 9 години

Маркс и при нас е същата *** -все пак и ние сме българи като вас!

42

Маркс

преди 9 години

Тюркският е взаймстван за ежедневно говорене. Същинският език е бил свещен и е ползван само при ритуалите, затова се създава такова впечатление.Наричал се е Ватан.

41

Анонимен

преди 9 години

*** off evreiski svine

40

Маркс

преди 9 години

Виж анализаторе, да си от Казан, шансът е минимален( изпусна Башкирия), както и да е, но там има вярващи хора, за разлика от тук. Има хора дето търсят и изповядват Истината и само някой трябва да ги запознае с нея... Новото учение може да попадне в благодатна почва и русите да ви дишат пепеляка. Ние тук излязохме чепат народ, ни в Бог вярваме, ни в дявол и затова всичко е с краката нагоре, пфу!

39

Маркс

преди 9 години

Слава на Бога! Благодаря!А за нападателите съм сигурен, че са някои марокански скакалци, дето са търсили пари за дрога и заслужават яко мандръсане, пфу!

38

анализатор

преди 9 години

МАРКС НЯМА ТАКОВА НЕЩО!

37

Анонимен

преди 9 години

В Париж вече живеят само мароканци и алжирци, и тук там някой французин. А мароканците и алжирците не обичат ммного евреите.

36

Маркс

преди 9 години

Само да питам казанския болгарин, вярно ли е, че турците говорят на старобългарски?

35

анализатор

преди 9 години

До 44И в музея къде има сбирки на народната памет бе кречетало?

34

Анонимен

преди 9 години

До анализаторТи наистина си доста *** и с теб не си струва да се спори, но ще ти пиша за последно. Аз съм бил в Симбирск и в музея има много голяма експозиция за Волжска България. Но понеже ти не посещаваш музеи, може би не знаеш какво представляват, прочети нещо в интернет и тогава пиши.

33

Маркс

преди 9 години

Е, чак независимост не, но скоро ще дадат свобода хората да се пишат българи, ако искат. Ще стане! А иначе с този Ислям, току сте станали някой Емират и сте се върнали с 2000 години назад. Само напред!