9

До 007

преди 9 години

На всички е ясно че вакльо има комплекси за малоценност,идващи от цветът на кожата му.А за тези които не знаят.-Той е осиновен от бели и интелигентни,бездетни хора/италианци/ Още от малък е искал да бъде бял,но е разбрал че това е невъзможно,за това той е толкоз агресивен с околните,независимо на терена или на улуцата.

8

Юзеро

преди 9 години

"италиянски"Явно факторът "грамотност" въобще не се взема под внимание при подбора на персонал в тоя сайт, набеден за информационен. Добре, че вече го имаме само за подбив. Ето сега, например, ще ме изтрият заради фразата "мръсен евреин".

7

Анонимен

преди 9 години

Боже... белокожи ходят на солариум, чернокожи се боядисват с розов флумастер, къдрокоси си изправят косите, а другите се къдрят, тъмнокоси се изрусяват, светлокоси си боядисват косите в черно..... На който каквото не му е дала природата това иска, а трябва ли?

6

цеци

преди 9 години

Глупости на търкалета

5

жена

преди 9 години

Не всяка жена е луда по Балотели,говори за себе си!

4

Анонимен

преди 9 години

Ще изкарам патладжана от хладилника и ще го оцветя с розов флумастер, за да добия по-ясна представа.

3

Нормална жена

преди 9 години

Ха-ха-ха... Чета форумните злобари и си умирам от смях. Естествено, че всяка нормална жена по света е луда по Балотели, и то не само, защото е черен и физически мнооого по-надарен и привлекателен, но и защото е сладур и има чар и сексапил - неща, супер чужди на българския "мъж" ;)

2

Анонимен

преди 9 години

негърски работи

1

МАКАЛ ДЖАКСАН БЕЛОВ

преди 9 години

не бе бял не розов фулмастар марко ***